Фънки показа какво Туловище се крие под широките му дрехи (СТРЯСКАЩА СНИМКА) Виж Тук:

Фънки11Димитър Ковачев – Фънки направи нещо невиждано. Съблече се!

Той е страшилище за малки и големи таланти, а поразяващата му уста е разплаквала не един участник – кандидат за слава. Всъщност обаче острият му език компенсира комплексите, които той изпитва заради наднорменото си тегло.  Твърде многото килограми от години Фънки умело прикрива под  широки дрехи, тип палатка и тричетвърти панталони – защото с дълги ще изглежда комично.

Маскировачните си такъми обаче рокаджията носи само на сцената и в деловия живот.

На плажа той съблича всичките си комплекси и дрехи, а гледката е потресаваща.

Тези дни в публичното пространство се появи фотос, на който Димитър Ковачев, като същински хипопотам се е пльоснал върху плажната си хавлия с цел единствено и само да покаже огромния си корем, който дори дама, очакваща тризнаци, не може да докара на големина. В същото време веселякът се е ухилил до уши, сякаш гледката го забавлява.

Но хората, с по-слаби нерви, гледат фотото втрещено!!!

Въпреки привидната си небрежност обаче Фънки е суетен. Той умело крие плешивите части от темето си, като всяка сутрин старателно бръсне цялата си глава.

Всеки излишен косъм от гърдите му е добре епилиран, а според негови приятели, ходи непрекъснато на маникюр и педикюр, за да поддържа ноктите си в идеален вид. И на краката и на ръцете. Нищо чудно да ходи и на други процедури, например епилация на краката и освежаващи лицето маски. Но това все още е тайна, която той не е готов да сподели и докаже със снимки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *