Елен Колева с шокиращо признание: Терзийски ме превърна в Алкохоличка! Виж Тук:

Елен ФерматаКалин ме разболя от любов. Заради него започнах да пия, за да му правя компания. Такива чувства не са ме разлюлявали! Никога не бях изживявала такава разтърсваща любов.

Тези признания направи  Елен Колева край огъня пред останалите участници във „Фермата“. Тя разкри, че двамата не се запознали на литературно четене, както всички си мислиха, а във Фейсбук. Решила да става поетеса и сама го потърсила да й помогне.

Така си беше, кимна самодоволно Терзийски.

Елен обаче беше до болка откровена и шокира всички с разкритията си. Тя бе категорична, че  любовта им продължила цяла година и не е вярно, че били заедно няколко пъти, след което той я заразял.

Докато бил с нея обаче, Калин непрекъснато свалял и други жени. Спял с тях и най-нагло й обяснявал, че така си вдига адреналина! А освен това горките нежни създания щели да  се самоубият, ако не го имат. Бил пристрастен към хубавиците и те му галели егото. А на Елен казвал, че трябва да свиква,  защото не може да бъде само с една и да пропуска другите, които го желаят.

След което разстроената актриса се обърна направо към бившия си и му заяви, че е жалък женкар. „Сега и с куп проститутки да се появи пред мен, няма да ми пука. Претръпнах. Преживях тази кошмарна любов!“

На всичкото отгоре, при цялото му свинско поведение, тя изпитвала вина и мислела, че Калин пие заради нея, понеже я наранява. От притеснение самата тя започнала да се налива. Спрях навреме, защото усетих, че ще се превърна в негово копие. Влюбих се в ценностната му система, боготворях го, а после се оказа, че няма такава система и всичко е поза и позьорство.

Поне за едно не съжалявам. Докато бях хлътнала по него и се мятах в чувствата си, написах цели две стихосбирки. Излях си душата в стихове, а едната е посветена на него, добави актрисата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *