Валентин Михов: Лили Иванова ми беше Гадже, подари ми 2 коли! Виж Тук:

Вальо пееБившият шеф на БФС Валентин Михов, който е един от най-богатите  българи, неочаквано разказа на подпийналите съквартиранти в Къщата на ВИП Брадър, че е бил интимен  с Лили Иванова.

Големият ВИП, който се шири в кралската спалня,  имаше доста сериозна връзка с примата на българската естрада. Без никаква връзка след поредната чаша марково уиски, той се изцепи: „Година и половина бях с най-голямата певица на България“.

Думите му разбудиха полузаспалата Жана Бергедорф и моделката Глория, които дремеха около него на диванчетата. Коя? Коя най-голяма? – недоразбра Жана и плахо добави – Нима наистина е тази, за която си мисля? „Да. Правилно мислиш“, каза гордо Вальо.

По онова време се бях запалил по хазарта. Много играех. Тя ме отказа от този ми навик. Обясни ми, че не е хубаво, не е добре. Беше много мила и деликатна. Подари ми едни ключове, съвсем небрежно, а те се оказаха от доста скъпа кола. Никога жена не ми е правила подарък и много се трогнах.

Вальо Михов Лили ИвановаОсвен това знае как да се държи с мъжа, как да го приласкае, как да го накара да се почувства единствен. За мен не само е уникална певица, но и уникална жена.

Ходехме много по дискретни  пиано барове. Аз винаги плащах кувертите, понеже е голяма тръпка и чест да съм до нея. Беше изключително скромна. Винаги пиеше само топла вода с лимон, понякога и с мед. Не оставаше до късно, ценеше съня и почивката си. Тя ми е кумир  и няма да я забравя никога”, каза с носталгия  Михов, без да уточни по чия вина е прекъснала романтичната връзка между тях.

Всички изпаднаха в приятно настроение, когато чуха разказа му, а бившия футболист и настоящ бохем се похвали, че също може да пее. И помоли Жана да научи „една тежка песен”. С нея  искал да върне гурбетчиите в България.  След което съвсем вярно той изпя: „Няма ли кой да замилее за мене”. Жана обеща да я научи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *