Ген. Радев Размазва ЛъжеГенерала Борисов на Президентските Избори! БСП Матира ГЕРБ с Най-Тежката Кандидатура! Виж Тук:

Ген. Румен Радев (вдясно)
Ген. Румен Радев (вдясно)

Очаква ни генералска битка на 6-ти ноември  и тя ще е между ген. Бойко Борисов и ген. Румен Радев.

Кандидатурата на Радев беше неочаквана и буквално вбеси премиера, който смяташе, че победата му е в кърпа вързана.

БСП обаче направи неочакваното – издигна надпартийна кандидатура и то на човек, който има огромен авторитет в армията и патриотичните среди и който пръв заяви преди време, че ако българското небе бъде дадено на чужда армия да го охранява, той ще си подаде оставката.

Тогава Борисов и военният министър Ненчев го успокоиха и даже се разтичаха да ремонтират амортизираните ни изтребители, но генералът не беше доволен, че България остава без армия, няма военна техника, не може да се отбранява и непрекъснато си предлага услугите други държави да я пазят, в това число и Турция.

Тогава скандалът беше потушен, а Ген. Радев остана на поста си заради обещанията на Борисов, че ще възкреси армията. Но възкресението не се случи! Бяха ремонти единствено два самолета, а натовски войници буквално превзеха военните ни бази и разположиха там своя техника.

Вчера точно по време на бляскаво и зрелищно учение на НАТО генералът си подаде оставката, а от БСП излязоха с новината, че го номинират за кандидат-президент.

Аз втори път няма да му повярвам, той напълно изгуби доверието ми, каза вбесеният Бойко Борисов, който не очакваше такъв силен противник в кандидат-президентската битка.

Ген. Радев е с биография, в която не може да се намери и едно петънце- безпартиен е, патриот е и е доказано смел мъж, който винаги е работил за България.

Ген. Румен Радев
Ген. Румен Радев

С неговата кандидатура БСП направи невероятен ход и вдигна процентите си двойно.

Освен това левите не се покриха, не казаха, че ще крият кандидата си до последно, както направи ГЕРБ, а смело го хвърлиха на вълците и чакат да видят реакциите.

Придворни медии на Борисов цяла нощ са ровили за компромати срещу Радев, но осъмнаха без нито един. Явно трябва да се потрудят, за да съчинят нещо, защото шефът им Борисов е бесен.

Според свидетели, Бойко вчера цял ден се носел като градоносен облак, отишъл в централата на ГЕРБ и се скарал на щаба си защо не са предвидили този ход на левицата. Най-много си изпатил Цецко 6-те Апартамента, който сега ще трябва да хвърля двойни усилия – хем да компрометира опонента на вожда си, хем да фалшифицира изборите.

Политолози неохотно признаха, че Борисов няма шанс да спечели от първия тур, както самонадеяно заявяваше, а отива на балотаж. Където двамата с Радев имат еднакви шансове. Придворни Бойкови социолози веднага му дадоха скромните пет процента преднина, за да не вземе да вдигне кръвното.

Прав беше господин премиерът Борисов, като казваше, че на България й трябва президент, който е силна фигура и обединител на нацията.

И БСП извадиха точно такава фигура!

Ген. Радев може да обедини България, Радев е патриот! Другата му разлика с Борисов е, че милее за суверенитета на родината и армията, за независимостта й от чуждите военни и е изключително достоен, прям и честен човек! А на всичкото отгоре и не се продава.

Борисов не е нито едно от тези неща, а нещастна пионка на американците, които на всичкото отгоре след като го употребиха, вече не го искат.

Той смяташе да се окопае във властта още пет години, но почвата под краката му рязко се разклати.

Обаче власт лесно се не дава, затова очакваме епична битка, гарнирана с герберски циркове, заплахи, фалшификации, лицемерно целуване на дечица под път и над път и впрягане на цялата държавна машина срещу истинския генерал.

Горещи избори се задават.

А балотажа зависи много от коалицията на 3-те патриотични партии. Но там нещата отсега са ясни, защото член на тази коалиция е и Волен Сидеров, чиито пристрастия са ясни отсега.

Ще позволим ли, народе, Борисов да ни яха още пет години?!?

От нас зависи! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. Генерал Радев е един достоен българин, за разлилика от нашите управници.

  2. Някой мерил ли е кръвното на Борисов вчера? Ха-ха! Голям удар му забиха

  3. Така наречения генерал борисов просто няма да отиде на избори, ако генерал Радев се кандидатира.

  4. Достоен българин! Той трябва да е президент! Отвори си очите България! Мислете за децата и внуците си българи!

  5. Сега ще започнат едни компромати за човека. Цецо ще изкара тежкия лайномет

  6. Какво значи безпартиен-сигурен човек на БКП,от комунистическо семейство и с привилегии!Кой е могъл да прави военна кариера преди 90-та!Само руснаците обучаваха български летци!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *