Лора Крумова шашна всички с плажния си костюм! (ПОТРЕСАВАЩА СНИМКА)

Лора крумова дебелаЛора Крумова не смее да се съблече на плажа и от това лято ходи по хавлии, блузи, потничета, дълги поли… и само чаршаф не си е метнала още на главата.

Причината да се увива в жегите до ушите във воали и одежди не е религиозна, а излишните килограми, които се изливат над и встрани от банския й.  Водещата е сериозно притеснена да не я издебне някой папарак и да я щракне в поза, от която после ще се срамува цял живот.

Като всяка година и тази тя отмаря в каравана на къмпинг „Градина“. Семейството ползва вода от бидони и химическа тоалетна, но така се чувства уж най-близко до природата. Съпругът й има там училище за сърф, а Лора е поставила началото на традицията доста тв. водещи да избират къмпинга за лятната си почивка. С нея неизменно е и Галя Щърбева.

За учудване на всички обаче тази година Лорчето отказва да се съблече.

Дори при 40 градуса на сянка, тя е навлечена с домашните тениски или потници на съпруга си, а отдолу е с дълга лятна пола.

При редките случаи, когато остава по бански, голяма хавлия покрива най-невралгичните места и особено корема и ханша.

лора плаж дрехиПонякога се осмелява да покаже едрите си крака, но само до коленете.

Вместо да се излага и да се крие, навлечена с дрехи до главата, да беше започнала някоя диета и да свали килограмите, които й пречат, обсъждат под сурдинка колегите й. То бива бива, ама цяла година да се тъпчеш, а после да те е срам да се съблечеш и да изкараш лятото в страх, че някой ще те види, направо си е травмиращо.

В интерес на истината Крумова започваше на няколко пъти диета, но откри, че й е трудно да я спазва и бързо я зарязваше.

Сега тя гони сто кила, но въпреки това си хапва на корем и вече е спряла да се интересува от килограмите си, освен през лятото, когато ужасно се срамува от тях.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *