Шок! Галена се обяви за професионалистка в… Лапането!!! Виж Тук:

Галена устаГалена има славата на една от най-скандалните певици, които често обичат да се изцепват и да правят невиждано шоу по участията си.

Фолкаджийката, която е майка на 8-годишен син, най-редовно се напива заедно с посетителите на чалготеките, а понякога слага в джоба си по пиене дори и мъжете.

Тя смята, че когато е на работа, трябва да се весели и да създава настроение и на посетителите в кръчмата, като се накваси на същия градус с тях.  Вместо обаче да пийва вино или лек коктейл, като колежките си, Галена предпочита твърдите питиета и модерното надпиване  със силни шотове, които  замайват бързо главата още на третия тур.
Скоро скандалната певица бе спипана от папараци как  вместо да пее, дава уроци по поглъщане на шотове на млад момък от публиката, избран лично от нея.

„Правете го внимателно, страстно, се*си“ – посъветва тя и обясни още от тънкостите в спортното надпиване. Според нея,  надигането на шотове е цяло изкуство и трябва да се прави  само с уста, без участието на  ръцете.

„Например, трябва да се сложат ръцете отзад на кръста, но аз ги държа отстрани, защото съм професионалистка в лапането, а не в пипането“, хвали се Галена. Изобщо не ме привлича да го хвана с ръце, а направо да го налапам“, каза безсрамно певицата и всички разбраха, че не става дума само за малките чашки и питиетата в тях, а за далеч по-интимни неща.

Особено след поясненията й, че не бива да се захапва със зъби, а само с устни.

Както искате, така го разбирайте, каза  Галена и присъстващите наистина го разбраха кой както може и докъдето стигне фантазията му.

И се загледаха не в шотовете, а в кръшната й полугола снага, представяйки си, че са на мястото на микрофона.

А фолкаджийката ги довърши, като го лапна, докато пееше. Което доведе публиката до луд възторг, след което за награда тя получи много бакшиши, разказват очевидци.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/vui3DBEApEs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *