„Галъп“ клекна пръв: БСП ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ! Реформаторите Колабират: Нинова ще ни извади от ЕС!

От „Галъп“ първи клекнаха и признаха вчера, че БСП води на ГЕРБ с 2 % две седмици преди изборите.

Те, разбира се, не нарекоха този резултат „победа“, а го неглижираха като „силите на БСП и ГЕРБ продължават да са изравнени“. Ако двата фалшиви процента (защото преднината на БСП вдействителност е много по-голяма- б.а.), платените социолози от „Галъп“ наричат „изравняване“, тогава как ли биха нарекли истинската разлика, която е близо 10 %, но никой не смее да я каже? Този истински резултат изтича само от социолози, които са независими и по тази причина не се разгласява от медиите. Защото пък медиите също масово са на хранилката на ГЕРБ и „Америка за България“.

Така бавно и полека, колкото повече наближава деня на изборите разликата между двете партии и огромната преднина на БСП излиза, но на порции. Засега тя е силно смачкана, неглижирана, преиначена от медиите… и достъпна само за тези, които мога да четат между редовете.

Дори заглавията са подвеждащи. Хептен надупени сайтове пишат: „Вижте с колко води ГЕРБ на БСП“ и ако отворите статията да видите, се оказва, че с 0,01 процент, което си е чиста и нагла лъжа, но няма как да се докаже.

Ако направим съпоставка с предишните социологически изследвания на водещите агенции за Президентските избори, ще видим, че Цецка до последно водеше с 10 процента, а накрая падна с 25 % от генерал Радев.

Така че по същата логика сега явно трябва да изчисляваме резултатите на агенциите, като наум си ги умножим по 3,14.

Любопитното в изнесените днес проценти на „Галъп“ е, че не ГЕРБ изреваха като диви глигани, а реформаторите.

Техният резултат се клати около 4-те процента и бяха посъветвани от анализаторите „много да се потрудят“, за да минат бариерата и да влязат в парламента“.

На което синята коалиция реагира със зловещ писък:

Внезапно знайни и незнайни реформатори се нахвърлиха на Корнелия Нинова и я обвиниха, че щяла да вкара България във втората писта на ЕС!

Абе, господа демократи, вие сутрин пиете ли си хапчетата, или ходите при Москов да ви ги раздава безплатно? Пък неговите безплатни хапчета е ясно какви са!

Как БСП ще вкара страната във втората писта на бавноразвиващите се държави, след като още този понеделник ЕС официално си ни тури там! И защо Столетницата да носи вина за това, след като не е помирисвала власт от 9 години. В понеделник ЕС най-официално обяви България за безгласна колония на четирите най-богати европейски държави – Германия, Франция, Италия и Испания. И цялата „заслуга“ за това си е ваша, реформаторчета жалки! Кой подкрепяше първото правителство на ГЕРБ? Колко министри имахте във второто?
И каква я свършиха тези министри? Москов разказа играта на здравеопазването и ни принуди като престъпници да си даваме отпечатъците в болниците, а Кунева загроби образованието. И бастиса едни милиони в него, за които никой не й потърси сметка.

А и колко от вашите министри в момента са подсъдими или дават обяснения в прокуратурата?

Вместо да работите за България, вие започнахте да работите за себе си! И да доите народа, както и най-върлите му поробители не са го доили.

Какво направихте, господа реформатори, за да не сме във втората писта? Пипнахте ли икономиката, или я допогребахте? Обявихте ли се поне веднъж срещу поне едно антибългарско решение на ЕС?

Каза ли някой поне една думичка срещу СЕТА, срещу забраната да изнасяме селскостопанска продукция, срещу натрапените ни абсурдни изисквания към формата на зеленчуците, прическите на овцете, музиката в кочините на прасетата, свободата на кокошките и други измишльотини, спуснати ни за изпълнение от европейските ни господари? Които даже започнаха да броят печките на окъсаните баби по селата и да им забраняват да се отопляват с дърва, за да не разширели озоновата дупка. С какво да се отоплява баба с 200 лева пенсия, бе аланколу? С електрическа камина, или да си сложи соларни панели на комина?

Напротив:

Стояхте си в депутатските кресла и дрънкахте за евроатлантическа демокрация. А джобовете на саката ви увиснаха до коленете от парите от ваксини, евро-фондови гешефти и други далавери.

На втората писта и последна продънена колония на Европа станахме с вашето любезно и безценно съдействие, господа реформатори. И благодарение на вашата алчност и непукизъм относно бъдещето на България.

А сега на чий гроб плачете?

Най-вероятно на собствения си!

Но вие си го изкопахте сами!

Че и нас се опитахте да погребете! Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *