БЪЛГАРИТЕ ЩЕ БЪДАТ РОБИ! Западният КОЛОНИАЛИЗЪМ Свали Маската: 4 държави ще Грабят цяла Европа! Виж Тук:

На 6 март, канцлерът на Германия Ангела Меркел, на среща на новия „ЕС-елит“ във Версай, където присъстваха само ръководителите на Германия, Франция, Италия и Испания, заяви, че тези 4 държави + още няколко като тях от Евросъюза са икономически готови да вървят напред и да задълбочават сътрудничеството помежду си. Така и ще правят занапред, без да обръщат внимание на останалите членове на ЕС.

И, разбира се, без да се съобразяват с широко рекламираните доскоро от самите тях „принципи“ на единство, солидарност, справедливост, взаимопомощ и прочие брюкселски салати.

Тази среща на практика изгони източноевропейските държави от западния клуб. Все едно да отидеш на гости у съседа си, а той да ти каже, че си много оръфан и беден, и  не може да те пусне в къщата си. И че единственото място, което може да ти предложи е в обора, при добитъка.

Ще останете ли вие в такава къща? Няма да останете, разбира се.

А всъщност  отдавна пробутваната ни от Германия, Франция и Италия, „идея“ за „Европа на няколко скорости“, на която й дойде реда да бъде приета официално, означава точно това: Ние, държавите от Източна Европа, занапред да бъдем  не просто в задния двор на Запада, а в неговия обор. Там да се мъчим като грешни дяволи с най-лошите условия на труд и с най-мизерните заплати в света. А изсмукваната кървава печалба, чрез тази робска експлоатация на източните колониални хора, да бъде разпределяна между 3 – 4 държави в Западна Европа. Които да просперират на наш гръб.

По-несправедлива, по-алчна, по-коварна и подла, по-зловещо адска система за геноцид над източноевропейските народи от тази, досега никой още не беше измислял. Но какво друго очаквате от днешния берлинско-глобалистки „елит“? Неслучайно нашият народ казва, че сега Германия направи с Европа това, което и Хитлер не можа да стори!

Но без изобщо да се свенят от своето безочие, политиците на Запада- Меркел, Оланд и сие, говорят, че ЕС неминуемо трябвало да се раздели, защото имало държави, които напредват и други, които изостават в развитието си.

Кой, обаче е виновен, че мощните икономики на България и другите източноевропейски страни буквално рухнаха само за две десетилетия? И защо, когато бяхме съюзници на Съветския съюз, по индекса на човешко развитие на ООН България беше на 27-мо място в света, а сега сме на 146-то място от 150 страни?

Всички сме наясно, че няколко страни от Западна Европа заедно със САЩ и в съюз с олигарсите по места, зверски ограбиха и разрушиха всичко, което беше построено от народите на Източна Европа през годините на социализма.

Всички сме наясно, че голямото разширяване на Евросъюза след 94-та г. беше неолиберален, неоколониален и имперски по своята същност проект, чиято цел бе да унищожи държавите, да пороби народите, да изсмуква природните им богатства и безмилостно да ограбва труда на хората от бившите социалистически страни.

Истината е, че ние още от началото бяхме нужни на това глобалистко изчадие ЕС само като колонии и роби.

Ако продължим разсъжденията си, ще видим, че в рамките на ЕС вече ОФИЦИАЛНО се утвърждават няколко вида държави: Един елитен клуб на богатите, в който влизат Германия, Франция и Италия.  И който очевидно ще е т. нар. „първа скорост“. След тях са страните около Германия и Франция –  Белгия, Австрия, Холандия, Дания, Люксембург и Испания. Които ще са втората скорост. И накрая ще сме всички останали. Включително и България.

За нас, естествено, е отредена ролята не на „бели“ хора, както непрекъснато грачат нашенските соросоиди. А на белите роби, които ще блъскат денонощно за мизерни заплати, а печалбите от нашия труд ще влизат в касите на западния елит и на нашите олигарси. Които не са нищо друго освен местни марионетки и регионални слуги на глобалната западна олигархия

Има и още нещо: Като си разпределят ежегодно ограбените от източноевропейците чрез различни перфидни похвати пари, трите „елитни“ държави и техните сателити ще се развиват много по-бързо и ще забогатяват все повече за наша сметка. А за нас, останалите, европроекти и евросубсидиране, колкото и  мизерно да беше, вече няма да има. Защото, по думите им, сме нямали капацитета да участваме в „сложните“ европроекти.

Тоест, както ние от Skandalno.net сме казвали и в предишни статии, посветени на тази тема, само след година финансирането на страните-роби окончателно ще спре. А медийната пропагандна машина на четирите големи икономики в Европа ще надуе балона колко сме мързеливи, прости и невъзприемчиви за новостите. Че не можем да усвояваме високите технологии. И затова сме най-бедни и най-изостанали. А дори „безкористната“ помощ от развитите страни на Запада, не е могла да ни вкара в пътя.

Затова президентът Радев реши да се противопостави на „идеята“ за „Европа на няколко скорости“. Но едва ли някой от Транснационалните корпорации, управляващи Запада, ще го чуе.

И най-важното: На нас, българите, не ни трябва и никога не ни е трябвала милостиня от Брюксел.

ТРЯБВА НИ СУВЕРЕННА ВОЛЯ ЗА СВОБОДНО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ! БЕЗ ГЕРМАНО-ФРЕНСКИ ДИКТАТ!

Затова ние от Skandalno.net от години повтаряме, че така наречената евроинтеграция е огромна лъжа. Че Евросъюза, създаден от Мега корпорациите, ЦРУ и Сорос има за цел да унищожи и пороби европейските държави. Че трябва да напуснем колкото може по-бързо ЕС и НАТО. И да станем членове на  Евразийския съюз.

Нека се обединим, братя! Защото ние не сме роби! И сме горди потомци на най-древната европейска цивилизация! И последното, което ни отива е да сме в ролата на жертви! Затова нека всеки ден настояваме нашите политици да осъществят СЪЮЗ С РУСИЯ. Защото само Русия има икономически и геополитически интерес от силна България на Балканите. Затова тя е единствената велика сила, която иска и може да ни помогне да се избавим от новото, този път ЗАПАДНО робство.

През март месец, 2017 г. маските паднаха! И даже на глупаците им стана кристално ясно, че не можем да разчитаме на коварния Запад! И че без Русия  –  няма България! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Ако може някой и ако иска нека преведе тована английски не уважаеми дами и господа с бързо развиващи се икономики благодарете се на шепата предатели от българските политици ,че продадоха народа си на ниско интелигентни и алчни чужденци за жълти стотинки. Защото Вие не сте нищо друго освен крадци и измамници. Хей та ние Българите сме европейци с държава още от времето когато сте били племена. Нито една от държавите ви няма нашата1336гдишна история.Византийско робство 180г. турско робство 500г. Колени ,бесени изнасилвани и пак сме тук и ще бъдем напук на вашите желания да ни унищожите. Да търпяли сме изедници стотици години , но сега можем да сме станали по нетърпеливи. С вас и без вас все тая майната Ви.Да живее България!

    • Приятелю,България е много,много по-древна държава от това,което си писал гордо! Много по-древна.Българският календар признат от ЮНЕСКО е на повече от 5300 години.Нали знаеш,че за календар трябва държавност..? Та, България е и от това по-древна,много по-древна.Търси прочети и ще се изненадаш!

      • 2014 година е 7525 година според древнобългарския календар.

  2. 100 pyti shte kaja che pod Rusnacite beshe mnogo po hubavo…..no ne znam zashto nikoi ne mi vqrva!!!!

  3. Статиите на Иво Македонски и въобще тези в „Scandalno .net“ нямат равни. Не знам дали те се публикуват и в други медии, като вестници радио и телевизия и ако не, защо не? Знам само, че много хора сега в България са в страшна бедност и едва ли могат да си позволят компютър и интернет. Ако имах възможност щях да помогна, но и аз не съм в много по-завидно положение. Разбрах само, че в тази хайдушка система, да си много успешен финансово, материално, не трябва да си само умен, или много работлив. Ако беше така Айнщайн, най-умният човек за времето си, щеше да е най-богатият. Когато му предложили в Америка да си избере заплата, той казал: средна професорска заплата. Явно, алчността и моралът са две противоположности. Алчността, най-отвратителното човешко качество може и да не е генетично. Ако беше така, то щеше да съществува и при първобитните хора. Комунизма се опита да го изкорени, но алчността победи. Исус Христос или по-точно, християнските идеи също се мъчеха да изкоренят тези качества от човека. Но, вече 2,000 години човека си остава не променен. „Исус Христос“ казва: ако имаш две ризи, дай едната на ближния си. Човекът обратно – колкото повече има, по-алчен става.
    Лошото в случая е, че дори и да има идеалисти, те са малцинство, и нямат силата да променят нещата. Дали новият президент, или присъединяването на България към Русия ще променят нещата? За да се избави светът от войните гладът и мизерията трябва да се изкорени алчността у човека. А, това не може да стане без насилственото възвръщане на комунизма, или меко казано на християнските принципи. Що се отнася до Християнството и религиите, голяма грешка на комунистите беше, че ги отрекоха изцяло. Подробностите, като начина за сътворението на света… може би. Но не и принципите, моралът на религиите. Но, дори и сътворението на света е под въпрос. Религията казва: вселената има начало, сътворена е от бог. Науката казва: Вселената няма начало във времето, няма творец. Но, никой не може да отговори на следният въпрос: Защо вселената съществува със всичките тези сложности и необятности,
    когато е много по-просто нищо да не съществува? Аз мисля, че комунизмът, който беше взаимствал, почти всичките си основни принципи от Християнството, не трябваше да го отрича, а да го приеме в своя полза. Може би така щеше да привлече много повече хора към себе си. Всъщност единствената разлика между християнството и комунизма е, че Исус Христос по мирен начин искаше да убеди алчните, кръвожадни крадци и мошеници да се смилят над бедните, а комунизмът чрез сила.
    Исус Христос казва: Ако имаш две ризи дай едната на ближния си.
    Маркс казва: Ако не я дадеш, сами ще си я вземем.
    Целта еднаква, само методът на постигането е различен.

  4. DOKATO ni upravlqvat PRODAJNI politici-nqma kak da sme normalna darjava!!!!!!!!!!!!!! az sashto sam za izlizane ot Evrosaiuza i za dobri otnosheniq s Bratska RUSIQ!!!!!!!!!!! Neznam kak shte se promeni jivotat ni kam po-dobar, sled kato samo spodelqme v mrejata,a trqbva masovo da sme poploshtadite ili pred parlamenta- lipsva tazi jiva energiq, zatova shte prodaljavat v parlamenta po staro mu-mnogo e trevojno !!!!!!!!!!!!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *