От последните минути! БРЮКСЕЛ УНИЗИ БЪЛГАРИЯ! Ген. Радев Скочи срещу ГЕНОЦИДА на ЕС! Борисов Мълчи Виновно! Виж Тук:

Бойко Борисов се обяви плахо и предизборно срещу издевателствата на големите европейски концерни, които ни карат да ядем боклуци, но не посмя и дума да обели против огромното унижение, на което приятелчетата му от Брюксел ни подложиха тази седмица.

В понеделник ЕС официално обяви България за бавноразвиваща се страна. И ни постави на последно място във втората категория на изоставащите страни от икономическия си план за развитие „Европа на две скорости“. А ни постави там, вероятно поради липса на трета група, където ни е баш мястото.

Другите страни-двойкаджии като Полша, Чехия, Унгария и Гърция скочиха като опарени, само от България се проточи една дълга тягостна тишина. Оглушителна и унизителна.

Единствено президентът ген. Радев категорично и с достойнство заяви, че сме пълноправен член на ЕС и никой няма право да ни категоризира и така да ни поставя в неизгодна и унизителна позиция. Той и служебното ни правителство твърдо скочиха срещу решението на богатите страни. Утре Радев заминава за Брюксел на срещата на евролидерите, където ще се обяви твърдо против идеята „Европа на две скорости“.

Заминаването му съвпада със заседанието на 9 и 10 март в Брюксел на Европейския съвет, където страната ни ще бъде представлявана от президента Румен Радев, съобщиха от Министерския съвет. В рамките на съвета ще се проведе и среща на правителствени ръководители, където ще се нищи съдбата на изоставащите икономически страни.

От Президенството заявиха, че България е твърдо против диференциране на страните на бедни и богати, развиващи се и по-слабо развиващи се, а е за интеграцията и цялостното развитие на ЕС, но заедно, а не фрагментирано.

В същото време Борисов мълчи.

Мълчи, защото няма полезен ход, и дори съветниците му не знаят какви думи да му напишат да каже.

Защото 9 години Бай Х*й правеше чупки в кръста пред Брюксел, кланяше се на силните там и приемаше безропотно всяко тяхно решение, без дори да се замисли какви пагубни последици ще има то за България.

Безропотно приехме ЕС-борбата с кривите краставици и в резултат на това ликвидирахме земеделието си.

Ощастливихме кокошките и прасетата си, в резултат на което яйцата в магазините ни станаха полски, а месото ни идваше директно от военния резерв на богатите ЕС държави.

Пак по заповед на Брюксел безмълвно спряхме да доим кравите си и… българското мляко изчезна! А заедно с него и цялото ни животновъдство.

Наредиха ни да спрем „Южен поток“ и Борисов тутакси го спря, вследствие на което станахме васали на всички производители на газ.

Тропнаха ни за АЕЦ „Белене“ и площадката бе замразена.

Заповядаха ни да не купуваме реактори за АЕЦ „Козлодуй“ от Русия… И ние козирувахме, въпреки, че руските реактори са най-качествените в света и почти двойно по-евтини от американските.

А като настъпи голямата зима, започнахме да просим ток от Румъния.

Ако сме втора категория държава, то вината за това обаче не е само на некадърния малоумен и безхарактерен Бойко. Вина носи и ЕС, който от самото начало на членството ни не само нехаеше за развитието на българската икономика, но и я спираше по всевъзможни начини.

Но все пак най-голямата вина носи Бай Х*й, който нито веднъж не се опълчи, нито веднъж не помисли държавнически, нито веднъж не защити интересите на страната, а папагалски гласуваше за интересите на богатите държави. Срещу обещани облаги, разбира се!

Ами сега?

Сега Борисов трябва да подвие опашка и да се оттегли от политиката, защото е довел държавата до фалит, заради мекушавата си политика и защитата на чужди интереси.

Но нищо подобно не се случва.

Винету е такъв гьонсурат, че сега тича от предизборна на предизборна среща, защото иска пак да ни управлява.

А ние?

Ние трябва да сме идиоти, за да го изберем пак! Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

31 коментара

  1. никога не трябва да се допускат комунистите на власт – абсолютно всичко друго е по-малко зло от комунистите

    • Ти си абсолютен идиот ( или по-вероятно пенсионер от категория “ недобити кучета “ ), комунисти отдавна НЯМА! По-лошото е друго – всички са гнусни и крадливи селяндури, а това поредно не оставя място за избор.

    • Да го духаш и ти и фашагите взети заедно сте дяволски изчадия вие откъде се пръкнахте все кумунистите са виновни а вие какви сте все едни и същи буклуци сте

    • Ама си тъп! Много тъп! Толкова тъп, че чак и не го осъзнаваш колко.

  2. Държавата се представлява от nейния Президент.
    Никой друг не може да говори от името на държавата (в т.ч. – дори и той да е лидер на някоя партия).
    Борисв, Нинова и т.н. – към момента не представляват държавата ,затова „виновно или невинно“ – не могат да говорт от нейно име – те не могат да бъдат упреквани за това, че мълчат.

    • Стига сте защитавали тази мутра и агент на ДС – бойко гумена тиква. Стига вече! Всички сте за измитане и те и Вие, поддръжници и клакьори. Цялата политическа сган също трябва да се измете. Съсипахте държавата ни. Стига, махайте се, за да не ви махаме с тояги! Ще стане скоро, назряло е!

      • НЯМА ФАШИЗЪМ ИЛИ КОМУНИЗЪМ . . . ИМА САМО ЕДИН ИДИОТ , ЕДИН СИКАДЖИЯ , КОЙТО ТОТАЛНО СЪСИПА БЪЛГАРИЯ !

  3. Ми то Тиквоча кой го избра? На не беше брюкселската администрация? Комисарите или европалрамента? Нищо подобно. А не бяха ли нашите лоботомирани български овце? Май те бяха! Ми, айде да се готвят тогава за чевермето! Ама то, какво да обиждаме овцете, те ЧАК ТОЛКОВА тъпи не са. От два пъти и най-безмозъчната овце щеше да се усети.

  4. За господинът антикомунист:
    При Тошо всичко беше в ред
    Ядяхме хляб с масло и мед
    През лятото се къпехме в морето,
    През зимата със ски
    Кръстосвахме Балкана под небето.
    Но, щом си Тошо замина,
    В боклука ровим за храна.
    За старците морето пресъхна,
    Част от Балкана в боклуци потъна,
    Останалата част я царят открадна.

  5. БИБЛИЯТА КАЗВА: ПО ПЛОДОВЕТЕ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ, ТА КАКВИ ПЛОДОВЕ ЯДЕМ ОТ НАШИТЕ УПРАВНИЦИ, ВСИЧКИ ДО СЕГА В ПРЕХОДНИЯ ПЕРИОД НИ ОГЛОЗГАХА И ПЛОДОВЕТЕ ОТ ТЕХНИТЕ ПРЕДЦИ ИЗЯДОХА, РАЗБИРА СЕ ЧЕ ЩЕ НИ НАРИЧАТ БАВНОРАЗВИВАЩИ, НО НИЕ НЕ СМЕ БАВНО РАЗВИВАЩИ, А НЕ ВЯРВАЩИ В БОГА, ЕДНО БЕЗБОЖНО ПОКОЛЕНИЕ Е ПРОКЛЕТО, ОТДЕЛЯНЕТО НИ ОТ БОГА НИ ДОВЕДЕ ПРОКЛЯТИЕ. АКО ИСКАМЕ ПРОМЯНА ЗА ДОБРО ТРЯБВА ДА ВИКАМЕ КЪМ ИСУС ХРИСТОС, ТОЙ Е СПАСИТЕЛЯ КАКТО ЗА ДУШИТЕ НИ, ТАКА И ЗА ДЪРЖАВАТА НИ, ТРЯБВА ДА СЕ ПРИМИРИМ С БОГА, КАТО МУ СЕ ДОВЕРИМ И ИСКАМЕ БОЖИЯТА ПРАВДА И ИСТИНА ДА ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА НАД БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСТКИЯТ НАРОД

    • Айде по-леко с тия религиозни простоти. Земи си образовай малко кухата глава прочети малко история по темата и отвори някой научна книга, не само тази книжка със митове и легенди наречена библия.

  6. Колко ни е кьса паметта По всичко личи че моментРиите са тензенциозни и липсва оснонага паплач „номенклатурата“

  7. Това са измислици. Президента не е правил подобно изказване по този начин.Външната политика в БГ се определя от НС и се провежда от правителството. Президента е представителна и излишна институция.

  8. Европа не ни е поставила на последно място в списъка. Ние сами се поставихме там, гласувайки през цялото време на така неречения преход, за партиии, които ни тласкаха към пропастта.

  9. Не трябва да се обиждаме,а трябва да отстояваме с достойнство и самочувствие, защото сме си наистина такива с нашето мълчание щом толкова години търпим да ни управляват уродливи продажни мафиоти.

  10. Абе защо го богославяте този Радев. Изчакайте да се види какви ще ги натръшка. Това не е казармата. Полититиката е много по-сложно нещо. Не че и аз съм вътре в нещата, но нека да видим един военен който е свикнал само да му се изпълняват заповедите какви ще я сътвори.

    • Политиката не е чак толкова сложно нещо. Имаш икономика имаш производство значи имаш глас и не си по долен от другите. Но проблемът е ако имаш и дупелизци които да не мислят с главите си и да продават всичко за жълти стотинки и да не им пука за държавата и народа тогава е проблем. Държавата ни произвежда много ресурси които изхранват други държави а отговор на това получаваме един среден пръст и запиране на икономиката ни забраняват това забраняват онова и ние се сриваме вътрешно а ни дават малко парички които политиците си ги тъпчат в сметки и след затриването на държавата ни те ще си вземат тлъстите задници и ще идат в друга държава а ние ще станем роби на ЕС и ще работим като волове само и само да останем живи.Трябва ли и ние да се превърнем в емигранти.

      • Поздравления! Единствената ми забележка е, че няма да бъдем роби на Европа, това би било не чак толкова зле. Ще бъдем роби на нашествениците от Азия и Африка. Шайката им издава паспорти, български паспорти, за които ИД плаща по 30000$. И когато Европа започне да ги връща, почти всички ще се изсипят в България… и България вече няма да я има…Дано до тогава вече бъда в по-добрия свят!

    • може би Вие мисбите че може дасе оправят нещата без подчинението на народа не е трудно да си политик важно е да можеж да лъгжеш и да подържаш крадеца

  11. Борисов трябва да се вземе в ръце и да види на къде отива държавата и малко да помисли за народа да седнат с Радев и да си поговорят и да скочат с/у ЕС защото ако не сме ние няма да има кой да им доставя пари от Енергийни доставчици които вземат от нас и хранят държавите си няма от къде да цуцат и злато което не е никак малко. Хайде да си вземем обратно държавата и да си пуснем реакторите да си произвеждаме сами ток който 100% ще ни идва дори в повече. Да си задържим златото което ще оправи и икономическото ни състояние до известна степен. Да спрем износа на кисело мляко което се прави само в България да спрем износа на жито което е достатъчно за България и да вложим малко ресурс в животновъдството и земеделието си. Всичко може да си произвеждаме тук без помощ от други държави. И да си оправим границите за да предотвратим навлизането на индивиди от ЕС нека ЕС да си ги задържат щом в началото бяха толкова толерантни към емигрантите а не сега да ни ги натъпкват и ние да ги храним. Ние не сме кошче на ЕС ние сме държава с най страна история и те се опитват малко по малко да ни заличат. Толкова ли е трудно да помолим малко за помощ Русия. Оправим ли се от вътре ще има и пари за гладните политици но и ще сме по добре. И като последно трябва малко да се постегнат законите за корупция и още няколко други закона като проблемът с уж малцинствата които имат повече права дори от полицаите а те вече дори не са малцинства.

    • Много сте наивен, Българино! Всичко това, за което си мечтаете да се оправи, ни е причинено точно от Борисов. Пука му на него за народа и държавата! Той си получава комисионите, пере парите на световната мафия с помощта на разни Гинки и си пълни гушката. Нещата са толкова загрубели, че дори и Херкулес не може да ни изчисти Авгиевите обори…

  12. „Ние трябва да сме идиоти, за да го изберем пак! Skandalno.net“

    Ами да, идиоти сме. Доказано. Избрахме го пак.
    То бива, бива малоумници, ама държава от малоумници ми идва много.
    Хал да ни е.

  13. Ще мълчи, защото у тях са документите за далаверите му не само с нашите, български пари, а и за тези, които се отпускат от брюксел за България! Там много добре знаят къде отиват парите за финансиране на разни програми, но явно и там си получават пая. А щом преглътнаха над три милиарда, профукани от сталинка, пука им сега и за това, кой взема парите в земеделието, строителството….

  14. „ЕС официално обяви България за бавноразвиваща се страна“.
    Така е като България се управлява от бавно развиващи се воглаве с Бойко Борисов.

  15. БАВНО РАЗВИВАЩ И СТРАХЛИВ Е НАРОДА КОЙТО НЕ ГРАБВА СОПИТЕ И ДА СИ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА БРАТСКА РУСИЯ ЩЕ НИ ПОМОГНЕ НАТО ЕС САЩ СОРОС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *