ГЕРБ ПОЗОРНО ГУБИ ИЗБОРИТЕ! Вижте как „Галъп“ се опитва да задържи сриващия се Борисов в играта:

6

51,3 % от българите биха подкрепили една широка следизборна коалиция, в която ГЕРБ и БСП управляват заедно.

Тази новина, цитираща поредното „социологическо проучване“ на „Галъп“, се стовари като мълния върху главите на клетия електорат. Явно социолозите нямат умора и вече правят по две допитвания на ден! А резултатите се менят буквално с часове! Иначе не можем да си обясним как в предното сервирано ни допитване ГЕРБ водеше пред БСП с цели 10 %, а само ден по-късно се оказа, че Бойковата партия се е сринала с 6 % под левицата.

Какво още обаче показва днешното проучване на „Галъп“: 22,7 на сто от запитаните  са се обявили „за” общо управление на двете най-големи партии у нас, а още 28,6 на сто им дават подкрепата си за евентуална коалиция „само при определени обстоятелства”, без уточнение какви ще да са тези обстоятелства. Твърдо против общо управление на БСП с ГЕРБ са 43,1% от хората, а останалите  5,6%  са колебаещи се и не могат да преценят.

За наше и всеобщо учудване, ошашавени от нелепия въпрос за подобна безпринципна коалиция – няма!

От „Галъп” плахо отбелязват, че на въпроса дали Бойко Борисов може отново да бъде премиер, този път хората били категорични. 48,1% заявили, че е абсурдно той отново да бъде във властта и след изборите не трябвало и да се мярка в нея. А 39,8% си го искали обратно в управлението. Но половината от последните поставили условие да не е министър – председател.

Според социолозите това, от една страна, говорело за нагнетяване на предизборното напрежение, но в същото време показвало и големия брой „трезво мислещи“ българи.

Подкрепата пък за сужебното правителство на Румен Радев била доста висока.

Всъщност тези неочаквано излезли на светло данни имат силно агитационна и пропагандна цел, която е невидима за голяма част от българския народ.

Първо: „Галъп“ са взели сериозна сума пари от ГЕРБ за да надуват и кривят резултатите в полза на тази сриваща се псевдо-партия! Но понеже социолозите не могат да кривят числата и процентите до безкрайност, те признават загубата на ГЕРБ още отсега, но я обличат в други думи и стойности.

Второ: За да се застраховат и за да не разгневят Борисов, който им е платил, „Галъп“ изкарват едни странни резултати, които показват, че хем хората не го искат, хем са склонни да ги управлява, но в коалиция с БСП.

Е как така?

Как един и същ човек отговаря на агенцията, че категорично не желае Борисов във властта, и в същото време заявява, че е склонен да го гледа пак по телевизията с ножица и лентичка в ръка, но в коалиран с БСП? Не е ли безумно и шизофренично, или интервюираните са страдали от временно умопомрачение и раздвоение на личността?

Що за политически убеждения имат нашенци, ако мечтата им в момента е ляво-дясно правителство? И изобщо има ли подобно нещо в света? Две партии с коренно различни платформи да се обединят, а народът да вика „Осанна“!? И да ръфа филии с мас.

И най-странното – Според „Галъп“ половината българи искали коалиция БСП-ГЕРБ с министър – председател Корнелия Нинова, а една трета – коалиция, но с шеф Бойко Борисов.

Истината: Поднесената от агенция „ГАЛЪП“ информация е абсолютна, тотална и долна манипулация, целяща да спре сриващия се до най-ниски нива рейтинг на клиентите им – плащачи от ГЕРБ. Поднесените от тях данни имат силно провокативен характер – целят да се види истинското обществено мнение по реакциите на хората в социалните мрежи. А реакциите са повече от негативни и се изразяват основно в сочни ругатни и закани срещу Борисов и управляващата доскоро нагла мафиотска структура ГЕРБ.

Едновременно с това „Галъп“ се опитват да омекотят срива на ГЕРБ на предстоящите избори. Както и да оставят вратичка на Борисов за евентуално коалиционно управление с левицата.

„Понеже така искал народът!“

Кой народ?

Оня, мачканият и унижаван седем години подред?

Не. Това не е волята на народа.

А поредната идиотска врътка на Винету, който остана сам в прерията и дори последните неграмотни индианци му избягаха! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

6 КОМЕНТАРИ

  1. Статията е трепач. Трябва повече хора да я прочетат и да разберат веднъж завинаги колко манипулативна мафия е герб

  2. Възможно е Румен Радев да подобри нещата в България, но големи и дълготрайни промени са невъзможни. Причината за това е системата в която се намира България и всички останали страни. В тази система милионерите и милиардерите са добре за разлика от умиращите от глад бездомни клошари. Същото важи и за отделните страни. Богатите и силните са добре за разлика от малките и слабите. Не се ли промени системата като цяло и най-добрите промени ще са краткотрайни.

  3. Системата няма как да се промени, но можем да се променим ние – овчедушните българи

  4. банкянския не се интерисува от дребните риби които си правят далаверките и се препитават чрез тях а те се интерисуват от него защото никои не ги закача и за това ще гласуват за него а те са много !?! Петрова като никой не го иска защо го избират задавала ли сте си въпроса ? има много хора които го обожават незнайно защо ; пп. аз също бескрайно го НЕНАВИЖДАМ и се моля с две ръце да не се завръща !!!!!!!…….

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *