Пълно падение! Борисов ХВЪРЛИ И ВНУЧЕТО си в Предизборната Надпревара! + СНИМКИ Виж Тук:

Бойко Борисов явно е изгубил всякаква надежда да спечели изборите! Затова и реши да атакува електората с последен отчаян прийом! А именно – като го разнежи с внучето си.

Вместо за магистрали на дупки и санирани блокове с падащи конструкции, Бащицата изведнъж смени плочата и започна да говори за семейните ценности. Дотук добре – всеки има право да си изтъпани семейството на екран, когато останалите му аргументи са се изчерпали.

Само че какво общо има сладкото невинно детенце с изборите, които са само след две седмици? Какво значение има, че бебето на щерка му живеело весело, че било жизнено, че се радвало на тропането на щангите на дядо си в спортната зала… когато няма да избираме малкия, а наглия му дядо, който се е засилил пак да ни яхне.

Да е живо и здраво детето, но мястото му не е в предизборната кампания. Нито снимката му, нито фактът, че казвало „деди“, нито бебешката му усмивка.

Две седмици преди избори се очаква партиите и кандидатите да представят и защитават програмите си, да спорят с опонентите, но културно, а не с мръсни компромати, зрителите да чуят нещо позитивно, да видят светлина в тунела, в който сме неспасяемо заседнали вече 27 години. Вместо това, електоратът слуша на какво се радва малкия Бойко.

Така днес Борисов изяде час време от сутрешния блок на Би Ти Ви, за да разказва спомените си за Тодор Живков, да покаже внука си и традиционно да захапе (но от дистанция, понеже го е страх на живо) най-големия си кошмар- Корнелия Нинова.

Повод за заяждането на несмелия Бай Х*й стана карикатура, на която двамата са нарисувани голи в леглото, а той й предлага този път тя да бъде отгоре.

„Е, хайде сега, не толкова грубо! Деца ни гледат, моят внук не разбира още, ама другите разбират. Не показвайте толкова просташки рисунки по телевизора“, размаха пръст на притеснения Хикимян Бащицата-моралист. А водещият се изпоти няколко пъти.

„Аз затова нямам жена, продължи ни в клин, ни в ръкав Бай Х*й. Не обичам да ме командват, не обичам да ме манипулират.

Затуй се радвам на внука си. Хубаво е да имаш внук, но не е хубаво да спиш с баби“, пусна дебелашкият си хумор „великият“ ни държавник.

В същия стил, ние от Skandalno.net да попитаме: „А една млада жена да спи с „дядо си“ по-добре ли е, бе Борисов?

И още нещо да попитаме: Телевизиите бащиния ли са на банкянския селянин, че ден през ден ръси бисери от екрана.

Вече мина по реда си внучето.

Утре чакаме магнолията и кучето му! Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *