Въпрос за милиони от Захарова: Защо Берлин Съсече опита за Преврат в Германия, а подкрепи Превратаджиите от Майдана в Украйна?

Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова коментира последните събития в Германия, където през седмицата бяха задържани 25 души с обвинението, че са подготвяли държавен преврат в страната.

„Само си помислете“, пише дипломатът, „25 исторически ревизионисти са били на път да съборят демокрацията в центъра на Европа! Но Републиката оцеля. „Опасните терористи“, които наричат себе си „граждани на Райха“ (включително, Бог да ме прости, принц Рейс), са победени. Но малко специалните служби в Германия да се бяха забавили и … страшно е да си представим какво щеше да последва. Нито 200-хилядният Бундесвер, нито базата Рамщайн с 30-хиляди американски войници, нито разузнавателните служби BND и BfV щяха да са в състояние да предотвратят възраждането на Пруската монархия и Германската империя. Но Берлин устоя на 25-имата страшни революционери. Добра работа, браво. Аплодираме прави. Неолибералния Конституционен ред на Германия е спасен”.

В тази връзка обаче Захарова се запита защо Берлин осъди този „опит за преврат“ в Германия, но през 2014 г. подкрепи с две ръце превратаджиите от Евромайдана в Украйна.

Когато Йошка Фишер подкрепи предполагаемата „мирна смяна на властта“ в резултат на „оранжевата революция“ през 2005 г., когато Гидо Вестервеле се срещна на Майдана с лидерите на украинската опозиция през 2013 г., когато Франк-Валтер Щайнмайер ръководи „посредническите преговори” с превратаджиите и узурпаторите в онези месеци на Евромайдана – това не беше ли пряка подкрепа за самия държавен преврат в Украйна, какъвто опит за преврат германските власти сега така бързо и жестоко потушиха в своята страна?

И ако някой си мисли, че политическата парадигма в Германия се е сменила, на власт са други политици и партии… и затова е този двоен аршин, с който мерят иначе много подобни събития…  Ще ви разочаровам – и в момента в Берлин управляват същите хора. Да, да, същият Франк-Валтер Щайнмайер, който сега говори с такава гордост за „германската либерална демокрация, която успя да се защити от преврат“, през 2014 г. подкрепи с всички сили превратаджиите на Майдана“, напомни Захарова на германците за събитията, които се случиха в Киев през 2005 и 2014 г.

„Превземането на конституционните органи, каквито са парламента, съдилищата, териториалните и националните изпълнителни органи, от ултрадесни радикали – това преврат ли е или не?

И ако е преврат, защо тогава поне трима германски външни министри категорично и политически подкрепиха това, когато то се случи в Украйна? Ако не е, тогава за какъв опит за държавен преврат можем да говорим сега в Германия с тези … „райхсбургци“? – написа Захарова в своя канал в Telegram .

Това е директен въпрос, на който Берлин е длъжен да отговори“, заключи дипломатът.

За подготовката на държавен преврат в Берлин от група хора стана известно в началото на декември. Органите на реда задържаха 50 души, повечето от които германци, както и австриец и италианец.

Задържаните са съставили списък с имена, които са посочени като основни техни „врагове“. Във въпросния списък фигурират лидерите на Социалдемократическата партия на Германия, Християндемократическия съюз, както и външният министър Аналена Бърбок, депутати от Бундестага и известни телевизионни водещи. Според твърденията на германските власти групата е подготвяла държавен преврат и смяна на републиката с монархия. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

18 коментара

  1. Смяната на неолибералния режим в Швабия ще се случи след войната. И не говоря за текущата СВО.

  2. Извинете за изказа. Не е Швабия, а Фашистан. Държава, която я напусна собственото й население. В посока Тайланд, Гърция, Палма де Майорка и дори България.

  3. Нищо не са постигнали със задържането им.
    Ври и кипи и тепърва предстои.

  4. Целите са съвсем различни. Глад, бунтове и изпразване на джендърхалифата от „вредните“ християни, които се инатят и нещат да се преклонят пред сатаната.

    • Според Клаус Шваб Иисус Христос е фалшива новина, Бог е мъртъв, а вие нямате Душа!
      Източник: the bulgarian times
      Отдавна твърдя, че борбата е срещу християните.
      Мое лично мнение- мъдрата книга не е пророчество, а историческа. Планът им е ясен от минимум стотици години. Може би хиляди.
      Христос е преследван и разпнат, защото е донасял учението си за безсмъртието до профаните.
      Освен това е възкръснал физически тук на земята, не просто в измислен свят на небето.
      Знанието за безсмъртие е реално.
      Те го владеят и имат досъп до него. В днешно време, от хиляди години.
      Целта е да не стигне до нас, профаните.
      За това е битката.

      • От тяхна сатанинска гледна точка ние трябва да бъдем изтребени и никога да не помним това знание.
        Те са кръвни линии, които се кръстосват само помежду си. Затова са извратени психопати. Искат планетата и ресурсите й само за тях. Ние сме ненужните хлебарки.
        Особено християните- като последователи на Христос. Сме най- големия им враг.
        Притежават такива знания и технологии, че свят може да ни се завие.

  5. германия ще бъде навряна от саксите в кучи гъ…бавно ще приключва като властелин на европа след разпада на ес..въпреки съпротивата и опита да спрат хода на събитията на стари национални елити..те добре виждат какво предстои,но не можаха да се преборят със соросоидите,които са на власт..в следващите десетилетия немция няма да е великана на европа,а средностатистическа евр.държава заобградена от все страни от неприятели-англохоландско-датския съюз,плюс норвегия,полско-литовската държава и новата стара австроунгария,с присъедина трасилвания,т.е зап.румъния..

    • Смях в залата, че те австрийците са немци, бе! Холандците не са немци, но са от немската група! Дания е била със славянско население преди няколко века, заето по-късно , също от немска група и се образувала Дания, основната група европейци са славянската и немската група, те са и смесени и с общи корени в някои немски райони.

  6. На всички нас ние ясно защо така са постъпили германците, но не разбрахме защо вие руснаците сте такива баламурници, та ви изпързаляха с мински споразумения, с размяна на пленници от типа кон за кокошка, от харизване на градове, ревзети с руска кръв и т.н. Вие по 50 пъти се лъжете по един и същи начин и постоянно наричате сатанистите, които искат да ви загробят – партньори. Защо още тогава не влязохте с войските та ги чакахте хубаво да се подготвят – идеологически и военно и по ваша вина сега има толкова много жертви??? Защо, защо и пак защо???

    • Щото играта е друга. Чак сега глобалистите сатанисти стартираха голямото зануляване, чрез което ще ни ограбят и уморят от глад. Либерална Русия, както и либерална България са си част от плана ……
      Вече въпроса не е кой кого излъгал и кога започнал война, а да се спре газ, дизел, бензин, ел-енергия ….. съответно добиви на храни и повсеместен глад. Така демократично и зелено ще намалят бялото население по света, за да спасят планетата…..
      Оцелелите ще са поданици на вакситероризма, зелените талибани и ще рупат бръмбари и пучи въшки вместо месо в наглосаксонксият концлагер – джендърхалифат.

      • Няма да им се получи.
        По много причини.
        Не твърдя, че ще е лесно, или че ние ще го видим, макар че имам сигнали, че ще станем свидетели на развръзката.
        Но знам, че независимо от плана им, ще падне древната змия. Пише го в оная книга…
        Където българите са попаднали в лагер- пада и пропада. Срива се.
        Факти. Карма. Кой както го разбира.

      • Много бих се радвал да сгреша, но това въобще не означава, че мъките ще ни бъдат спестени, само защото в България предателите се въдят като хлебарки.

  7. За съжаление мъките няма да ни бъдат спестени.
    Така че по- добре с мъки и бой,
    отколкото с мъки без бой!
    Да се стягаме, “последний напън вече е настал”.
    Поне ще пишат за нас в някоя енциклопедия като индианците.
    И ще си заминем с достойнство!

  8. СЛАВА БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ МАШЕНКА ЗАХАРОВА !

  9. Народните водачи на Руска пролет (Гиви, Моторола, Захарченко и др,) бяха против минския договорняк, но бяха ликвидирани от Кремълските власовци.
    Гледайте в тв СТАЛИНГРАД 2.0
    КТО ВИНОВАТ В ПРЕДАТЕЛЬСТВЕ РУССКИХ?

  10. Групата подготвяла държавен преврат каза:

    Добре да беше проведен успешно?

  11. ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ Г.ДИМИТРОВ И РАЗПРАВАТА С ОПОЗИЦИЯТА .НИЩО НОВО.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *