Волен към ГЕРБ! Мушмороци, чучулиги сладкопойни, защо предавате България на САЩ?

ВоленВ изключително емоционална реч лидерът на Атака Волен Сидеров се обърна днес към представителите на ГЕРБ и ги нарече мушмороци и сладкопойни чучулиги, които тичат до САЩ във всеки удобен момент и предават собствената си страна.

Въпреки че Михаил Миков му изключи микрофона заради обидните квалификации, Сидеров успя да надвика всички в залата без микрофон и да попита какво прави Борисов във Вашингтон и защо там говори от името на България и издава заповеди към своите, директно получени от САЩ.

Аз не разбирам защо трябва да ни управляват американците и що за продажни политици имаме. Каквото им кажат оттам, това правят. Борисов вече обещава четири американски военни бази у нас и шистов газ. А това, че народът не иска, никой не го пита този народ.

Не се хилете като смешници в кабаре! Не ви прилича, обърна се той към подсмихващите се гербаджии. Вие предавате България. Вие правите всичко, което ви наредят зад океана! И ако някой се опита да ви се опълчи, го изкарвате луд. Или му фалшифицирате резултатите на изборите.

България е на българите, запомнете го веднъж завинаги! Не предавайте националните интереси, защото после народът няма да ви прости!

Малко по-рано Сидеров даде малка пресконфиранция пред парламента, но при тръгването си от обсадилите го журналисти, си удари главата в камерата на Нова тв.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Объркано човече от катастрофиралия самолет Атака.Някой да е виждал катастрофирал самолет отново да излети?А тоя ококорения беше пилотът който го катастрофира в двора на ДПС.Смях за всички истински националисти в Европа.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *