Миро се оказа некадърен в любовта

миро и преславаМиро, който напоследък се взе много насериозно, започна да изглежда като палячо пред зрителите. Той вече е на път да унищожи с един замах името си, което беше градил с години. Той все пак е певец, но от тщеславие, заради пари и бързо налагане на екрана  се втурна да прави кариера на телевизионен водещ.

За съжаление любовното предаване, с което се захвана да прави, не се харесало изобщо на  зрителите и рейтингът му ударил дъното.  Докато Наталия Симеонова сякаш имаше природен талант за тези неща и в ролята си на любовна магьосница  събираше разделени и огорчени двойки и даже плачеше заедно с тях,  Миро стои като дърво. Наталия можеше да предразположи  повече хората и им  измъкваше дълбоко скрити тайни и  откровения, певецът явно го не може това.

Видно е, че Миро няма никакъв подход към събеседниците си, говори с тях общи приказки, едва ли не ги моли да вземат да се съберат, не ги предразполага и стои  дървено  на екрана. Той  изобщо не се справя с поверената му творческа задача, защото прото е певец, а не притежава типично женската загриженост и интуиция на Наталия.   Заради ниските резултати, непрекъснатите  му прищевки, звездеенето, капризите и лигавенето понякога, от ръководството обмисляли да го отсвирят и да спрат предаването, или да го дадат на друг.

Даже се говори, че може да върнат Наталия.

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/M50EZuW39nI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *