Мобилен телефон в джоба прави мъжете импотентни!

секс пози1Къде си държите мобилния телефон, драги мъже? Внимателно се огледайте и преценете, защото ако е в джоба ви, спукана ви е работата. Да. Точно голямата работа!

Изследване на английски учени, което се е провело на няколко етапа и е обхванало около 2000 мъже на приблизително еднаква вързаст показва, че радиацията от мобилните апарати се отразява пряко върху размножителните спосоности и половата мощ на изследваните.

При 20 процента от подложилите се на експеримента е доказано, че сперзотозоидите им са станали по-лениви и по-малко подвижни. Такива мъже трудно ще имат поколение, освен ако процедурата не се извърши ин витро. При всички останали също е забелязано отклонение, но то не е високо.

Една част от изследваните, които били задължени цял месец да носят телефоните си в предния си джоб  са признали, че разко е спаднало половото им влечение. Те предпочитали да гледат мач или филм, отколкото да се търкалят с мацка в леглото. Либидото им паднало рязко и започнали да се съмняват в мъжествеността си.

Учените съветват, че ако искате да останете мъже, то телефонът трябва да се носи в специална чантичка, далеч от съкровения орган. Все още не е установено със сигурност как влияят магнитните вълни и радиацията върпу други части на тялото, но излезе и изследване, че ако говорите много по телефон, рискът от тумор в мозъка се увеличава.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Други изследвани биологични ефектти от продължително излагане на нейонизиращи микровълнови полета генерирани от WiFi и др. Комуникационни (GSM) устройства. Под биологично въздействие се подразбира появата на биохимични ефекти, психологични и поведенчески реакции на организма, тъканите и клетките под действие на нейонизиращо лъчение:
    главоболие, световъртеж, нарушения на съня и менструалния цикъл, снижен полов потенцил, повишена уморяемост, нервност, раздразнителност, сърцебиене, болки в крайниците, болки в ставите, болки в гърдите, нарушенo кръвно налягане, затруднено дишане, храносмилателни проблеми, обща слабост, загуба на памет и концентрация, нарушена нервна система, внезапна умора, катаракт на очите, болки в сърдечната област, сърдечносъдови заболявания, увреждания на плода, вродени дефекти, спонтанен аборт, стерилитет, биохимични и хистологични промени в черния дроб, сърцето, бъбреците и мозъчната тъкан, левкемия, детската левкемия, меланом на кожата, мозъчен тумор и рак.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *