Ники Михайлов си изгуби главата и потфейла

Алисия ННики Михайлов си изгубил портфейла, докато веел мощна снага по морето. В него имало 2000 лв. в току що изтеглени от банкомат банкноти.

И въпреки неприятната случка, това са джобни пари за вратаря и той махнал с ръка. Той имал навика  да държи в портфейла си само пари, но не и документи. Тях ги оставял в стаята си или в сейфа на хотела. Така си спестявал досадното обикаляне по институциите за издаването на нови.

Преди време футболистът  изгубил друг портфейл с над 2500 евро в него. Тогава обаче извадил голям късмет, тъй като пормонето му бело намерено е върнато, а парите в него били непокътнати.

В момента Ники отдъхва по родното Черноморие заедно с гаджето си Алисия, по което пък си е изгубил главата.  Въпреки клюките, че е забелязан с тази или онази красавица, той харесва само певицата и се влюбва все повече и повече в нея. Двамата почти не се разделят.

Те бяха на почивка в Дубай, а после се отправиха към родните плажове. Алисия почти не излиза на сцената и се е отдала напълно на любовта си.

Любимият й пък е наел цял палат в Италия, където тя ще се премести с малкия Валерко, за да бъдат заедно с Ники.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/hDeN_21MUAc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *