Внимание! ГЕРБ се Готви да ВЗЕМЕ ВЛАСТТА С КРЪВ!, алармира Социологът Кольо Колев! Виж Тук:

Социологът Кольо Колев предупреди, че ГЕРБ са заложили няколко бомби, които са програмирани да гръмнат след предсрочните избори на 26 март. Избори, които Бойковата партия със сигурност ще изгуби. 

Борисов и хората му са започнали да залагат тези бомби още когато той си подаде оставката. Затова и в момента нито една агенция не можела да предвиди какво ще се случи на 26 март:

„Всички правим проучвания, но те се разминават силно не само защото на социологическия пазар е пълно с платени агенции и поръчкови анкети. А и защото голям процент от избирателите още не са решили за кого да гласуват“, заяви Колев.

„Над 62 процента са категорични, че не искат ГЕРБ във властта. Това е един огромен процент и се покачва непрекъснато. Твърде възможно е реформаторите и останалите десни партии да не влязат в следващия парламент. Ако това се случи, нещата няма да бъдат никак розови за ГЕРБ. Реформаторите се разцепиха, дясното е силно раздробено. Ако „Да, България“ мине бариерата от 4 %, ще е единствената дясна формация в Народното събрание.

Платформата на Марешки е силно социална и по-близо до лявото, нищо че самият той е човек на Борисов. Патриотите отсега се ориентират накъде духа вятъра и едва ли ще направят грешката да се качат повторно на при това потъващия вече Титаник ГЕРБ.

Но нека се върнем на заложените от ГЕРБ бомби със закъснител:

Ако Бойко Борисов загуби изборите, той ще започне да гърми предварително заложените от него бомби една след друга.

Първата бомба е машинното гласуване, което ГЕРБ прие в последния момент преди да сдаде властта, уж по настояване на реформаторите. Бъдете сигурни, че още на 27 март Борисов и компания ще дотърчат в ЦИК, за да поискат онулиране на изборите, защото не бил спазен закона. Машини ще се доставят, но има проблем със сертифицирането им и това Борисов го натърти още вчера. След което ще обясни: „Аз казах ли ви?“. И ще зашлеви реформаторите, а заедно с тях и народа.

Втората бомба, която Борисов ще взриви е референдумът на Слави. В началото всички приближени до ГЕРБ бяха против въпросите от всенародното допитване… докато не осъзнаха, че всъщност референдума работи в тяхна полза. В името на властта ГЕРБ ще преглътнат единствената неприятната за тях точка и ще се разделят със субсидиите си. Но те имат много начини за финансиране, а и за 8 години на власт са натрупали достатъчно голям паричен резерв по черните си каси и офшорни сметки. И ще поискат от съда веднага да приеме референдума за задължителен. Все пак да не забравяме, че Борисов овладя съда още по време на първия си мандат и сега той служи единствено на него.

Затова очаквам още в края на март или началото на април да се вдигне така наречената улична вълна. Тя ще дойде отдясно, защото е патент на ГЕРБ и останалите финансирани от Сорос десни партии. А БСП никога не протестира на улицата, каквито и да са резултатите от изборите“, допълни Колев.

Въпросната улична вълна, за която социологът Кольо Колев предупреждава, вече се подготвя и организира във Фейсбук, показват и наблюденията на Skandalno.net. Борисов знае, че губи изборите! Затова партията му е наела пълчища тролове (над 3 хил. по последни данни), които са налазили фейсбук и всички новинарски сайтове, за да вещаят апокалипсис за България, ако дойдат „лошите комунисти“ на власт. Като зловещи оси, от сутрин до здрач пред компютрите си под фалшиви имена и самоличности те жилят безмилостно и плашат българите с бедност, разруха и спиране на еврофондовете.

Цената за тролене в полза на ГЕРБ вече се е вдигнала и най-отявлените анонимни „борци срещу комунизма“ взимат по 200 лева на ден, за да хвърлят кал и помия и да стряскат неориентираните в политическата обстановка и без това страхливи българи. В социалните мрежи се организират и цели групи, чиито ядра от членове са хиляди фалшиви профили, и които яростно настояват за кабинет „Борисов-3“.

Самият Борисов също не стои със скръстени ръце. Той вече призовава за избор на Велико народно събрание, промяна на Конституцията, която пък да включи част от въпросите от референдума на Слави. Хвърля кал срещу Нинова, измисля й прякори, а всеки хванат в издънка негов министър веднага бива отлъчен  и засипан с огън и жупел от самия Винету. Нищо че провинилият се е действал по лично негово нареждане. С две думи – целта е Борисов отново да бъде изкаран народен човек, а също строг и справедлив! Имиджмейкърите на ГЕРБ не спят!

И стигаме до Третата бомба, заложена от ГЕРБ: Платените улични протести! За реализацията на този следизборен проект силно рамо им дава Сорос. Соросоидните организации по градове вече са получили необходимите пари под формата на грантове, за да гарантират обезпечаването на „спонтанното народно недоволство“. САЩ лесно няма да се откаже от България и да я хвърли в ръцете на Русия, особено откакто руско-турските отношения се затоплиха чак до горещо.

Така че бъдещето е ясно: След 26 март по улиците ще плъпнат млади, красиви и силно заплатени „възмутени граждани“, заспалите студенти пак изединпът ще станат ранобудни от мириса на грантови долари, а утайката и отрепките на София ще се включат в шоуто.

Въпросът е ще позволи ли България отново да бъде манипулирана от банда мафиоти, наричащи себе си за благозвучие Граждани за Европейско Развитие на България – сиреч ГЕРБ?

Или най-после ще застанем в защита на това, за което сме гласували и няма да оставим народната воля да бъде смачкана от нагли евроатлантици и платени соросоиди- национални предатели, които превърнаха страната ни в гето, народът в отчаяни роби… и не пропускат възможност да стъпчат националното ни достойнство в калта! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

14 коментара

  1. А според „Агенция” РУМЕН221 – РИСЪРЧ, с въпрос:
    (сред неизвестен брой респонденти по неясна и немеждународна методика)

    Как ще гласувате, ако все пак е възможно вашият глас да се “преброи честно” и ако коалицията “БСП-лява демокрация” въведат:
    – Средноевропейска ставка на плоския корп. данък от 25%;
    – ДДС за учебниците и детските облекла от 5%;
    – МРЗ и необлагаем минимум на доходите от труд = Обществения мин.от 640лв.;
    – Мин. пенсия = Жизнения мин. от 460лв;
    – Само Солидарни и Доброволни пенсионни вноски, при пенсионна възраст с 12 г. по-ниска от средната продължителност на живота (73 г./61 г.);
    – Лични здравно-осигурителни дебитно-кредитни карти за здравни “лихвоточки” (според вноските), които са и здравни досиета?

    Резултата е:
    – БСП-лява демокрация – 36%
    – Патриоти – 18%
    – ГЕРБ – 12%
    – ДПС – 7%
    Другите са „под масата с мръвките”, но…

    В шаба на ГЕРБ, след преизчисляване извършено от М.Константинов по метода „Костинброд-2”, с Американският супрекомпютър зад Централна поща, контролиращ всичко в държавата ни (разкрит по делото “Червеи), получили “правилния” резултат:
    – ГЕРБ – 52%
    – РБ – 20%
    – Патриоти – 15%
    – БСП – 6%
    – ДПС – 5%

    Реалностите в близкото бъдеще – Кратка прогноза:
    – Сорос ще организира пак бутафорни протести, този път срещу Президента Р.Радев…
    (Но при строго спазване девиза на соросоидите – “Мъч мъни – протест стори, ноу мъни – айм сори…”…)
    – Президента Р. Радев вече поведе морално “чистачите” на политическите и администротивните ни “авгиеви обори”.
    – БСП трудно ще се реанимира…, но “ще си стъпи на краката”.
    – ГЕРБ ще “стяга редиците”, като “мобилизира” 700 000 мъртви души…, ще “точат ножове” и “ще смазват пищови”, та ако трябва да спазят стария комунистически дивиз…:
    – “С измама сме я взели тая власт, но само с кръв ще я дадем…!”…
    – Патриотите ще изгонят НФСБ (Национал фронт за спасение на Боко) на В.Симеонов и ще припознаят Президента Р.Радев…
    – Доган и Местан ще си мерят пиш… (електората).

    След изборите… в Парламента ще има само дви коалиции (четири партии)…:
    – Управляваща – Ляво-демократична:
    “БСП-лява демакрация” + Патриоти (нова конфигурация)
    Свръхлиберално-олигархична:
    – ГЕРБ с мълчаливо съгласие на ДПС и дива ярост на извънпарламентарните соросоиди…, щедро отразявана от сороските медии…!!!

    Забравете вече и за Чл.5 на “солидарното” НАТО-то…!
    – Започваме, на база Чл.3, да стягаме Б.А…!!
    С ясното съзнание, че…:
    – Съюза Путин + Ердоган ще пречи и на САЩ и… помага на Европа…
    .

  2. КАТО ЗНАЯ ДИАГНОЗАТА „НАРЦИСИСТ“,МИНАЛОТО И ДОБАВЯ НАСТОЯЩЕТО, НЯМА ДА СЕ ИЗНЕНАДАМ ОТ НАПИСАНОТО ЗА ВЗИМАНЕ НА ВЛАСТТА С КРЪВ. ИМА ЕДНА ПОГОВОРКА “ ГОТВИ СЕ ЗА ВОЙНА, АКО ДОЙДЕ МИР, ДОБРЕ ДОШЪЛ.“

  3. 1″ Готви се за война ,ако дойде мир, добре дошъл“
    ?.“Предимствто е на подготвения“ и т.н. ОСОБЕНО, АКО МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ ,С КОГО СИ ИМАШ РАБОТА ?!?!

  4. Какво има за крадене в тази държава ,което да не е откраднато и ли продадено за жълти стотинки , та ламтим за власт?Вече видяхме ,че Бойко Борисов няма ни срама ни достойнство след толкова плюнки да иска пак властта . Предпочитам да нямам пари и власт отколкото да ме наричат тиква ,тиквоний или бай хуй. Дано да се осъзнаят. Знаете ли , че аз лично гласувах за Б.Борисов на изборите 2009г доколсото си спомням. Сега спирам ,телевизор ,радио и всичко ако там се появи горепосоченото лице.Както искайте го тълкувайте , наричайте ме комунистка трол на Путин и други изрази все едно . Видя ли тези хора почва да ми се повръща! И затова събирам пари за АК 47 .

  5. Борисов, на един мъж два пъти като не му стане, ходи на лекар. Нали ме разбираш?

  6. Като съсипят окончателно държавата, няма да има пролреми. Няма държава-няма проблеми. Така че, търпение, още малко остана…

  7. Ако Борисов и ГЕРБ се опитат да влязат още веднъж в Министерския съвет, този път ще ги прогоним не с камъни, а с огън! Ще подпалим сградата, заедно с тях, живи ще ги изгорим! И то веднага! Ако някой смята, че народът ще търпи Борисов и ден на власт, дълбоко бърка!… Ще бъдат поливани с бензин, подпалвани и пускани по улиците на София, за назидание!

  8. Не народът, а мафията си избира ГЕРБ защото не наросът, а мафията организира и ‘коригира“ изборите! Винаги е било така и така ще бъде докато държавата не се срине окончателно. До тогава – избори няма да има!

  9. КАКВИТО И БОМБИ ДА ЗАЛОЖАТ , ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧИ И НАРОДА , ЩЕ ГИ БИЕ С КАМЪНИ !

  10. Аз не вярвам, че има нормален човек, който ще излезе на площада да си иска Бойко Българоубиеца.

  11. Здравейте, какво трябва да направя, че да премахна вече известния ми социолог Колю Колев, който, като отворя сайта ви, почти година ни предупреждава, че ГЕРБ се готви да вземе властта насилствено, и да почна да чета текущите новини?
    Благодаря предварително за логистичната помощ, която се готвите да ми окажете.
    С уважение, дядо Спас Димитров

  12. Нужно ли му е на Тиквата да брани власт с кръв, след като може да си купи поне едно лекенце с чевръсти пръсти което срещу добро заплащане да мине по клавиатурата и от т.н. „мащинно гласуване“ да изкара нужния резултат? Вместо да се хаби да организира мащабни фалшификации в безброй изборни комисии, да „купува“ печатницата в Костинброд и да създава цяла схема за достигане на бюлетините до чувалите при опасност да го „хванат“ та после да хаби маса пари и сили за потулване на измамата, не е по-лесно да си купи едно такова лекенце, което знае къде и как да бръкне в данните на „машинното“ и да ти сервира резултата който искаш? Впрочем и това вече е „играно“. Нали помните онова ИТ-момченце което получи един от апартаментите на Цв.Цв. и златна службичка в РВД след поредното избиране на Тиквата? При това положение вместо да казва „пак ги бих“ спокойно може да казва „мога да ги бия когато си поискам“.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *