Селянка ли е Мара Отварачката?! Нахрани гостите си с румънеску, киноа, мису и сос жу! (СНИМКИ) Виж Тук:

Мара Отварачката постави своеобразен рекорд в „Черешката на тортата“, като избра най-сложното меню, представяно досега, но не сготви нито едно от ястията.

В завъртяното и претенциозно меню присъстваха румънеску, киноа, мису и сос жу, див лук, аншоа, агнешко, готвено на сювит, лаврак, праз на водна баня с жълтъчена паста върху лаврак, печен карфиол, пюре от магданоз и спанак и всякакви още знайни и предимно незнайни кулинарни глезотии, които хвърлиха гостите буквално в оркестъра.

Чалга -миньончето обаче отби номера и с пазара и с готвенето. В хипермаркета Мария купи само риба, праз и майонеза, а после се оказа, че майонезата е домашно приготвена. След това призна, че си е подарила майстор-готвач за рождения ден, представи го на тв. камерата и го остави да си готви в модерната кухня, като от приличие единствено наряза румънеското /нещо средно между салата и зеле“ и обърна няколко парченца сьомга в тигана.

Мария не си направи труда дори да си изцапа маникюра. Участието й в приготвянето на храната се изчерпа с това, че обясни какво ще е менюто, като явно преди това доста беше наизустявала сложните думички. След което нареди на готвача да се оправя сам, понеже отивала да я гримират и да й правят прическа. После Мара се кютна сред гостите си, като на гости, а наетият й помощник започна да сервира и отсервира вместо нея.

„Това не беше предаване, а псевдориалити“, коментираха веднага зрители в социалните мрежи. Певицата показа как води гостите си на ресторант, а не как готви“.

„Аз съм обикновена домакиня, призна Отварачката в края на вечерта. Вкъщи готвя само мусака, картофена крем-супа и още няколко неща, когато имам време. Съпругът ми Християн се занимава с кухнята, защото той обича по-засуканите ястия. Аз лично предпочитам да си поръчвам храна, вместо да я приготвям и да се вмирисвам на лук! Все пак съм певица и то от най-известните!, добави нескромно Мария.

За ужас на гостите си, след вечерята тя ги замъкна в чалготека, където щеше да пее за рождения си ден, а те трябваше да изпитат културен шок, настанени в централното сепаре.

Всички останаха толкова втрещени, че даже полилеят в наетия от Мария апартамент за гощавката се възмути и се опита да падне върху главите на останалите участници. Вместо да вдигат наздравици, мъжете се заеха с осветителното тяло, поправиха го, закрепиха го… но през цялото време краднешком поглеждаха към него, от страх да не се стовари повторно върху главите им.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. МАРИЯ Е СЕЛЯНКА И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ПРЕДИ ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ПАРВЕНЮ.МАРИЯ ИМА САМОЧУВСТВИЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕЙНИТЕ БОГАТИ МЪЖЕ ВЪВ ЖИВОТА
    ЧЕТОХ ВЪВ НЕЙНО ИНТЕРВЮ ЧЕ БИЛА ЕТАЛОН ЗА ‘УСПЯЛА ЖЕНА’ ПАЗИ БОЖЕ ОТ ТАКИВА УСПЕЛИ ЖЕНИ(ВЪВ ЛЕГЛОТО)

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *