Ужас! Мара Отварачката Реже Корема на Гущеров! Виж Тук:

0

Мария ГущеровМара Отварачката е решила да вземе крути мерки, за да втали пухкавия си съпруг  Християн Гущеров.

Наумила си е да го прати на операция и лекарите  да изрежат част от стомаха му също като на  Люси Иларионов.

Люси и Мария скоро работиха заедно и записаха неин клип. Тогава тя за пръв път се уверила с очите си какъв е ефектът от операцията на режисьора и видяла колко много е отслабнал и колко по-свеж вид има.

За няколко месеца Люската махнал от туловището си близо 40 килограма и ще слабее още и още… В главата на Марчето веднага се зародил коварен план. Тя започнала да говори на любимия си, че е загрижена за здравето му, че с тези килограми ще си докара някоя болест – я диабет, я хипертония… Даже го пратила и на лекар на профилактичен преглед. Лекарят потвърдил опасенията й, че ако продължава да дебелее, нейният Мечо е застрашен да развие хронично заболяване.

След това Мара започнала да опипва почвата и да му говори за метаморфозата на Люси. Гущеров обаче бил прекалено изплашен, за да се подложи на такава жестока операция и да се лиши от най-милото си – храната, която просто обожава.

Затова риел с копита и засега не се съгласявал да прибегне към толкова драстични мерки за отслабване.

Обаче пък обещал, че ще намали яденето и ще тръгне на фитнес.

Отварачката пък се надява, че след като той отслабне, най-после ще я дари с мечтаната рожба. Тя смята, че килограмите му са пречка да я забремени.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/ZHkvdqw0l3c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *