Внимание! Борисов и ЦРУ Готвят ТУРСКА АВТОНОМИЯ в България! Ще ни СПАСИ ЛИ РУСИЯ от Косовския сценарий?! Виж Тук:

Вчера в ефира на btv, бившият премиер Борисов заяви, че ако утре турските радикали в България поискат автономия, ние няма с какво да ги спрем.

Това, разбира се, е гледната точка на Борисов. Неговата „задача“ е да плаши българите, за да гласуват за него. Защото неговите Пи-ар-и централата на ЦРУ в България вече не могат да измислят никакво разумно обяснение, не могат да извадят читав аргумент защо трябва пак да гласуваме за ГЕРБ. След потресаващо некадърното, национално безотговорно и крадливо управление на Борисов, колкото и да се напъват западните аналитични центрове не могат да извадят смислено обединяващо послание, което да събере отново разпръснатия и разконцентриран Борисов електорат. Освен… турската заплаха!

Но ако „гражданин № 1“ на България е знаел за тази огромна опасност, надвиснала нашата родина, то резонният въпрос е, защо не е взел необходимите мерки?

Защо Борисов допусна в страната ни да се учреди по законен ред една антибългарска партия, кръстена от турските спецслужби „ДОСТ“. Създаването на противоконституционната „ДОСТ“ е изключителна заплаха за нас, защото тя дава карт бланш на турските радикални ислямисти да обикалят родината ни, необезпокоявани от никой, и да „агитират“ турското население в смесените райони за автономия.

А агитацията е много хитра. И базирана на американския принцип за тоягата и моркова. Което вече навежда на мисълта и за съпричастност на ЦРУ към действията на турските радикали. От една страна „агитаторите“ чертаят пред българските турци примамливи перспективи за икономическо благоденствие и рог на изобилието, който ще се излее върху тях от „Майка Турция“. Стига само да подкрепят искането за автономия на отделни български области. А от друга страна ислямистите заплашват мирното население, че ще се лее кръв, ще се режат глави и ще се вършат всякакви жестокости спрямо онези мюсюлмани, които не подкрепят автономията.

Само че се оказа, че българските граждани от турски произход не бързат да се редят под знамената на кървавите ислямисти. И то по две причини. Първо, защото от 27 години насам, непрекъснато слушат за мечтаното „благоденствие“ от разни турски фондации, а вместо това с всеки изминал ден обедняват все повече.  А „техните“ кметове, ходжи, депутати и други „първенци“ забогатяват за тяхна сметка и се държат като дерибеи и с турците и с българите в тези райони.

Втората причина е, че мирното турско население в България усеща, че „автономията“ ще донесе само нещастия и беди за обикновените хора. Защото тогава светското сега „правосъдие“ ще бъде в ръцете на излъчени от диктатора Ердоган радикални ислямисти. А същите тези радикали плашат българските турци повече от всичко на света. По простата причина, че те виждат кървавите джихадистки изстъпления в Сирия. Виждат каква война се води в самата Турция. Как турската армия превзема с танкове и артилерия редица селища в Диарбекир. Как ислямистът Ердоган жестоко се саморазправи  със светската опозиция преди две-три години. И затова не искат да вървят с „майка Турция“ – не желаят да докарат войната и в собствените си домове.

Всичко изброено дотук, обаче, не отменя надвисналата над България опасност от откъсването на автономни територии и завладяването им от Турция. Защото за разпокъсване на нашата страна работи и американското посолство. ЦРУ иска да унищожи всички славянски държави на Балканите, за да ограничи по този начин руското влияние в този регион. Спомняме си, че този процес започна от Сърбия, която не искаше да влезе нито в ЕС, нито в НАТО. Тогава последваха нечовешките американски бомбардировки над мирното сръбско население. А по всичко изглежда, че  сега в Сърбия се  готви и Майдан, който да свали законно избраното русофилско и национално правителство. Целта на майдана е да сложи начело на държавата американски марионетки. За да подчини Сърбия напълно. И постепенно да я унищожи. Както унищожават нас в момента. Нека не забравяме и,  че точно до Сърбия, в Косово, се намира огромна американска база.

Нека не забравяме и, че само преди две седмици американският конгресмен Дейна Рорабейкър обяви, че Македония не е държава и трябва да се ликвидира като се раздели между Косово, Албания и Гърция. А преди два дни турският президент Ердоган заяви, че войната на Полумесеца срещу Кръста вече е започнала. Тези факти недвусмислено показват, че съществува американо-турски план за разпокъсване и унищожаване на славянските държави на Балканите. На принципа – няма ли славянски държави- няма и русофили. А без проруски настроени държави- Русия губи културните си и политически позиции в този регион.

При цялата тази огромна заплаха, надвиснала като дамоклев меч над нашата родина, бившият премиер и настоящ кандидат за нов премиерски мандат Борисов, се опитва да ни внуши, че ние не трябва да правим нищо. Че трябва да оставим радикалните ислямисти от ДОСТ и турските спецслужби да действат необезпокоявано в българските региони. Че трябва едва ли не да се молим на Ердоган за милост…

И това Борисов го твърди с ясното съзнание, че ако има някой виновен за създалата се ситуация – това без всякакво съмнение е лично той. Защото именно Борисов отблъсна нашата посестрима Русия, която искаше да окаже икономическа, финансова и политическа помощ на България чрез строежа на големите енергийни проекти АЕЦ „Белене“, Южен поток и Бургас – Александруполис. Бившият премиер и неговите западни ментори, обаче много добре знаеха, че големите енергийни проекти ще донесат на страната ни не само икономически дивиденти. Те щяха да донесат и защита и сигурност за България от всякакви външни посегателства. Защото Русия щеше да има интерес да брани своите инвестиции в страната ни. И затова направиха всичко възможно, за да отделят България от Русия.

Но това, че ни откъсна от Руската федерация е само половината вина на Борисов. Другата половина е, че направи всичко възможно да засили турското влияние в България. Както и да остави ислямисти и джихадисти да се вихрят из българските смесени региони.

Добре, че дойде ген. Радев, за да изгони най-радикалните ислямисти. И да постави другите под контрола на ДАНС. Но защо Борисов не го направи толкова години? Отговорът е прост: Защото така му нареждаха неговите западни господари.

Ето това донесоха Борисов и ГЕРБ на България: Коварни заговори, ислямистки изстъпления и пълно унищожение на страната ни.

И затова древният и мъдър български народ каза: „НЕ“ на Борисов и ГЕРБ!

Но каза и още нещо: „ДА“ на дружбата и сътрудничеството с братска Русия!

ЗАЩОТО БЕЗ РУСИЯ – НЯМА БЪЛГАРИЯ! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Когато на пресконференцията се подреди цялата им отврат, загасих телевизора и отидох да повръщам. Как може? Отново ще ни тровят живота соросоидни гниди и американо-турски гъзолисци с европейски меки китки. Няма я вече България. Обезверен съм. И бесен…

  2. Браво…
    .
    И този български позор отмина…
    .
    Във Варна евро-батковците си лафиха с дьонмето Ердоган за бежанците, Кипърския газ и милиарди за турските терористи окупиращи в момента Сирия и заселващи се в сирийския Африн… Истинските мъже в Европа дори „поздравиха“ майка му…, а и разрешиха в почивките Боко да им носи шербет, истамбулски „рахат“ локум… и да разтрива ушите, на Султан Ердоган, като някога на Бай Тошо…
    Но…
    Бойковия приятел дьонмето Ердоган поиска от Боко безприкословно, „само“…:
    – Турските тирове да минават безплатно през България…
    – 410 000 декара добруджанска земя за сина си…
    И след това…:
    – Нали Борисов и Ердоган са приятели, та докато били на „на четири очи и осем крака“ султана бил разрешил Борисов да говори, но с нежен и гальовен глас, за онези 10 милиарда долара, обезщетенията на тракийските българи, а като добавка и извинение за геноцида на Османския халифат над българите…
    (…Ех… „истамбулски мъжки сладости“…)
    .
    Нали нашият все пак е „мъж“…, а мъжката любов – ръжда не хваща…!!!
    .

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *