Уникална Манипулация: „ГЕРБ поведе с 3 % за един ден“! Вижте Хитрите трикове на платените социолози! ВИЖТЕ КОЙ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ! Виж Тук:

Уникална държава, уникален народ, уникални политици.

А на върха на пирамидата от уникалност отново са социолозите.

У нас се случи чудото, което в цял свят не се случва. Падащата с 3 % според всички досегашни проучвания ГЕРБ, от снощи води с три! Очакваме до края на деня да скочи с 6!

Не, това не е политически феномен, а социологическа стъкмистика.

И на децата вече е ясно, че графиките са едно, а реалността – съвсем друга. И че в България продажните социолози ти дават точно толкова процента за колкото си платиш! А ГЕРБ раздава парите с чували.

Има ли поне един нормален българин, който все още да се колебае за кого ще гласува в неделя? Едва ли, но според проучванията на същите платени социолози неориентираните 2 дни преди изборите били цели 28 %!

А стига бе!

Някой много подценява българския народ и го мисли за сбирщина от малоумници, които до последно чакат да изслушат всички лъжи от телевизионния екран, че чак тогава плахо да посегнат към бюлетината. Или да вземат решение чак в тъмната стаичка, когато ги осветли прозрението.

Да, ама не. Ако някой има ментални проблеми, то в никакъв случай не е отруденият и смачкан българин.

Да заработваш като проститутка не е срамно.  Даже е по-достойно, отколкото да работиш като политическа шафрантия! Проститутката те обслужва, взима си парите и отива при следващия клиент. Политическата шафрантия взима пари от всички, но обслужва само този, който е дал повече, а после се оправдава със социологическа грешка.

Въздесъщата социологическа „грешка“ по време на президентските избори обаче се оказа не 3, а цели 30 процента. При това положение родните социолози трябваше да се скрият в миша дупка и да си хвърлят оставките. Но те не само не го направиха, а и излязоха с безумните обяснения, че не очаквали вотът да е протестен.

Е как така? Нали звъните по телефони, нали разпитвате хората? Никой ли не ви каза, че ще гласува против недоразумението Цецка Цачева? Казали са ви, естествено, но как да го признаете? При положение, че чувалите с пари от ГЕРБ са повече от чувалите с бюлетините на тези избори…

Сега отново се появява същата манипулация: БСП води до последно, но два дни преди изборите хората внезапно си променят политическите нагласи и отново избират Борисов. И то при положение, че той не спря плоско и позорно да лъже от началото на кампанията, а от вчера буквално е нагъл в изказванията си. Хората не са толкова прости!

Без да сме социолози и врачки, ние от Skandalno.net ще ви разкажем целия сценарий до край:

Утре (събота) агитацията е забранена, но цял ден ще се промъкват манипулативни новини в полза… ясно на кого.

Още в 11 часа на изборния ден ще започнат нови манипулации с класации на песни, приказки, филми и каквото се сетите. В началото БСП ще дръпне леко напред, за да се внуши на колебаещите се зависими от ГЕРБ държавни и общински чиновници, че огромната „опасност“ за оставането им на работа- Корнелия Нинова да вземе властта е налице. После към 15 часа изведнъж ГЕРБ ще изскочи напред в прогнозите, за да може още повече колебаещи се зависими от ГЕРБ роби подплашено да хукнат към урните, за да затвърдят победата. Но, блажени са верующите!

В 17 часа вече ГЕРБ ще води убедително.

А след 19 агенциите дълго ще мълчат и ще се оправдават, че изборният ден още не е свършил.

И накрая ще се изненадат, че БСП е победила.

И без капка срам ще застанат пред екрана и ще започнат да мажат и да се оправдават с международното положение, слънчевите изригвания, популацията на белите мечки и най-вече със скрития разгромен опозиционен вот, който ги изненадал.

Не вярвайте на социолози, братя българи!

На лъжливи политици – също!

Вярвайте само на себе си!

И че ние сме тези, от които зависи промяната!

И унизителната робия, наложена ни от добрия чичко Борисов, зад когото стоят тълпа още по-добри и още по-алчни и безпардонни евро-чичковци, които искат да ни смачкат завинаги, за да разпарчатосат и доограбят България! Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. В ЗОРАТА НА НОВАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА НАШИТЕ ДЕДИ СА СЕ СПРАВИЛИ С АЙДУЦИТЕ КАТО СА ПРИЕЛИ ЗАКОН ЗА ИЗТРЕБЛЕНИЕ НА РАЗБОЙНИЦИТЕ. ДНЕС НУЖДАТА ОТ ТАКЪВ ЗАКОН Е ОЩЕ ПО-НАЛОЖИТЕЛНА ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ОТЪРВЕ БЪЛГАРИЯ ОТ ТИКВИТЕ И МУТРИТЕ,НО НЕ КАКТО СА ГО ПРАВИЛИ НАШИТЕ ПРЕДЦИ,КАТО ОТСТРЕЛ НА ВРЕДЕН ДИВЕЧ,А С ИНСТРУМЕНТИТЕ НА ДНЕШНОТО ПРАВОСЪДИЕ С ЦЯЛАТА МУ СТРОГОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ,ДОКАТО ОСКОТЕЛИЯ НАРОД ВСЕОЩЕ НЕ Е РЕШИЛ САМ И С ПОДРЪЧНИ СРЕДСТВА ДА РАЗДАВА ПРАВОСЪДИЕ.ОБЩОТО МЕЖДУ ДНЕШНИТЕ ТИКВИ И МУТРИ ,И ТОГАВАШНИТЕ РАЗБОЙНИЦИ Е,ЧЕ НЕ ПРИЕМАТ НА СЕРОИЗНО СЕРИОЗНОСТТА НА ВЪЗМЕЗДИЕТО.

  2. „Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:“
    А ако не ни е харесала, къде да се еб*м в г*за?

    • Чавдарчо, моето момче, ако си гей-либераст, на каквото ми намирисва от коментара ти, моля те иди другаде да си пропагандираш обратните идеи. В този сайт се събираме хетеросексуални мъже и жени. Не е честно да ни занимаваш с личните си малцинствени сексуални патологии. Аз лично ти съчувствам, но истината е, че никой с нищо не може да ти помогне.

  3. Удивен съм от смелостта на Славова и Македонски!!! Нека Цолова, Николаев, Хекимян и другите журналистчета със сърца на врабчета, да им се поклонят!!!

  4. Приятели,
    .
    А според „Агенция” РУМЕН221 – РИСЪРЧ, с въпрос:
    (нерегистрирана, нелицензирана и несъществуваща, сред неизвестен брой респонденти по неясна и немеждународна методика…)

    Как ще гласувате, ако все пак е възможно вашият глас да се “преброи честно” и ако коалицията “БСП-лява демокрация” въведат:
    – Средноевропейска ставка на плоския корп. данък от 25%, с необлагаем минимум “Обществения минимум” от 640лв.;
    – ДДС за учебниците и детските облекла от 5%;
    – Прогресивни данъци и МРЗ и необлагаем минимум на доходите от труд = Обществения мин. от 640лв.;
    – Мин. пенсия = Жизнения мин. от 460лв;
    – Само Солидарни и Доброволни пенсионни вноски, при пенсионна възраст с 12 г. по-ниска от средната продължителност на живота (73 г./61 г.);
    – Лични здравно-осигурителни дебитно-кредитни карти за здравни “лихвоточки” (според вноските), които са и здравни досиета?

    Резултата е:
    – БСП-лява демокрация – 36%
    – ГЕРБ – 21%
    – Патриоти – 12%
    – ДПС – 7%
    Другите са „под масата с мръвките”, но…

    В шаба на ГЕРБ, след преизчисляване извършено от М.Константинов по метода „Костинброд-2”, с Американският супрекомпютър зад Централна поща, контролиращ всичко в държавата ни (разкрит по делото “Червеи), получили “правилния” резултат:
    – ГЕРБ – 52%
    – РБ – 20%
    – Патриоти – 15%
    – БСП – 6%
    – ДПС – 5%

    Реалностите в близкото бъдеще – Кратка прогноза на “агенцията”:
    – Сорос и кака Цонка-протестърката ще организират пак бутафорни протести, този път срещу спечелилите изборите социалисти…
    (Но при строго спазване девиза на соросоидите – “Мъч мъни – протест стори, ноу мъни – айм сори…”)
    – Президента Р. Радев вече поведе морално “чистачите” на политическите и администротивните ни “авгиеви обори”…
    – БСП трудно се реанимира…, но “ще си стъпи на краката”.
    – ГЕРБ ще “стяга редиците”, като “мобилизира” 700 000 мъртви души…, ще “точат ножове” и “ще смазват пищови”, та ако трябва да спазят стария комунистически дивиз…:
    “С измама сме я взели тая власт и само с кръв ще я дадем…!”…
    – След изборите Патриотите ще изгонят НФСБ (Национал фронт за спасение на Боко) на В.Симеонов и ще припознаят Президента Р.Радев и социалистите за съюзници…
    – Доган и Местан ще си мерят пиш… (електората).

    След изборите… в Парламента ще има само две коалиции (четири партии)…:
    – Управляваща – Ляво-демократична:
    “БСП-лява демакрация” + Патриоти (нова конфигурация) с мълчаливо съгласие на ДПС
    – Опозиция – Свръхлиберално-олигархична:
    – ГЕРБ и дивата ярост на извънпарламентарните соросоиди…, щедро отразявана от сороските медии…!!!
    .
    Забравете вече и за Чл.5 на “солидарното” НАТО-то…!
    Спомнете си надписа на Дантевия “Ад” – “…Надежда всяка тука оставете…”
    .
    – Започваме, на база Чл.3, да стягаме Б.А. с наборна служба и превъоръжаване, но само след “Офсетни сделки”(инвестиции в заводи в България за същите суми)…!!
    С ясното съзнание за парадокса, че…:
    – Съюза Путин + Ердоган ще пречи и на САЩ и… помага на Европа…
    .

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *