Винету Разплака Индианците: БЕДЕН СЪМ! Живея с 1500 лв. на месец и карам бричка от 1968 г. Виж Тук:

„Взимам  добра заплата към 4 500 лева, обаче живея с 1 500 лева на месец. Стигат ми. Даже мога да извадя фактури и да докажа. Колко давам за ток, колко за храна, колко за кучето, колко за внучето…

Тези трогателни думи изрече най-безочливо по Нова телевизия драпащият за трети мандат Бойко Борисов. И допълни: „Моя кола си имам, това е един стар мерцедес от 1968 година, много си го харесвам и съм го реставрирал напълно. Сега струва към 10 000 лева“.

Бай Х*й излъга безпардонно зрителите и те го освиркаха във форумите, а админите на сайтовете се съдраха да забърсват неприятните и открито презрителните коментари на читатели и зрители.

Та за какво са му изобщо 1 500 лева на месец на Винету, освен ако не си отоплява вигвама в Банкя на ток – всички помещения при това денонощно?

Нали яде хляб, сланинка и туршийка?

Какво по-точно си плаща? Може и да има мерцедес от 1968 година, но някой виждал ли го е да го кара? Откакто се появи на политическия хоризонт, той се вози само в държавни джипове, последен модел, бронирани, лъскави и купени с нашите пари! Ако не е в джипа, е с хеликоптера, също купен с нашите пари. Ако пък много бърза, наш Бочко направо яхва самолета.

Всъщност наистина е загадка за какво си харчи парите Бай Х*й, тъй като народът плаща всичките му масрафи, включително и охраната от НСО, каквато по закон вече не му се полага, защото в момента е господин Никой! Но си я ползва.

И от какво се плаши? От народната любов ли? Или от конкурентната мафия?

Сам признава, че като реши да си пийне вечер, имал си домашна ракийка, а ако му се приискало уиски или пура, хващал бас с Москов на тема футбол. Обикновено Москов губи и носи уискито и пурите.

Даже да вдигне кръвно, Борисов пак не дава пари за болница или лекарства, тъй като е в правителствената.

Истината е, че Винету не си купува дори тоалетна хартия, понеже и в МС и в НС тя е държавна.

Така че ние го возим, охраняваме, храним го и даже му бършем…

Така че, въпросът не е с колко лева изкарва Борисов месеца, а колко струва той на данъкоплатците. Въпреки, че най-точния въпрос е колко ни струва некадърното му крадливо управление! Но това е една друга тема.

Сега нека обърнем внимание на това колко даваме от данъците си за охрана, за разходки в чужбина, за пренос-превоз на „Бистришките тигри“ с правителствения самолет, колко… за да бръмчи Бойко наш с джипа из цялата страна и да агитира за ГЕРБ, колко за костюмите му, които също не си купува сам, а го обличат по протокол?

Този въпрос обаче водещите от гербаджийската Нова тв. Ани Цолова и Виктор Николаев така и не посмяха да му зададат. През цялото време на интервюто те стояха с разчекнати усмивки, та чак ги заболяха устните и им се схванаха ченетата… и едва се сдържаха да не разцелуват Бащицата. Дори не го попитаха защо единствен той от всички кандидат-депутати в момента ходи с охрана и ползва държавните коли.

Ще попитат, ама друг път. Ха гъкнат, ха излитат от телевизията, както всеки друг дръзнал да му се противопостави.

Ето защо ние питаме: Борисов, не ти ли е малко неудобно да застанеш пред този отруден, отчаян и гладуващ народ и да му говориш колко си пестелив?

Нямаш ли грам съвест да лъжеш като банкянски циганин, че не харчиш нищо и в същото време да живееш в потресаващ лукс за сметка на народа?

Не ти ли е леко съвестно да отидеш в някое село, за да обещаваш на бабите „недостижимите“ 300 лева пенсия, като само ти и свитата ти сте изхарчили за деня най-малко 3 000 лв. от техните пари, за да стигнете селото?

И не е ли време да дадеш отчет на този народ как го ограби и вкара в дългове чак до девето коляно, вместо отново да се натискаш да те избере?

Засрами се и си заминавай!

Но понеже срама ти нямаш, затова просто се махаш.

Остават ти само два дни цървулене! Пардон- царуване! Това и на малоумните в държавата вече им е ясно! И въпросът ни е ти какъв си, та още не проумяваш? Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. В ЗОРАТА НА НОВАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА НАШИТЕ ДЕДИ СА СЕ СПРАВИЛИ С АЙДУЦИТЕ КАТО СА ПРИЕЛИ ЗАКОН ЗА ИЗТРЕБЛЕНИЕ НА РАЗБОЙНИЦИТЕ. ДНЕС НУЖДАТА ОТ ТАКЪВ ЗАКОН Е ОЩЕ ПО-НАЛОЖИТЕЛНА ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ОТЪРВЕ БЪЛГАРИЯ ОТ ТИКВИТЕ И МУТРИТЕ,НО НЕ КАКТО СА ГО ПРАВИЛИ НАШИТЕ ПРЕДЦИ,КАТО ОТСТРЕЛ НА ВРЕДЕН ДИВЕЧ,А С ИНСТРУМЕНТИТЕ НА ДНЕШНОТО ПРАВОСЪДИЕ С ЦЯЛАТА МУ СТРОГОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ,ДОКАТО ОСКОТЕЛИЯ НАРОД ВСЕОЩЕ НЕ Е РЕШИЛ САМ И С ПОДРЪЧНИ СРЕДСТВА ДА РАЗДАВА ПРАВОСЪДИЕ.ОБЩОТО МЕЖДУ ДНЕШНИТЕ ТИКВИ И МУТРИ ,И ТОГАВАШНИТЕ РАЗБОЙНИЦИ Е,ЧЕ НЕ ПРИЕМАТ НА СЕРОИЗНО СЕРИОЗНОСТТА НА ВЪЗМЕЗДИЕТО.

  2. Доколкото разбирам всички живеят с около 1500 лв депутатската заплата е 4-5 хил.лева и защо им е тогава ? А пък те като водещи народа трябва да живеят с 460 л.в на месец и с тях за данъци осигуровки кучета внучета и т. н
    щото и тези които взимат 460 лв. имат внучета /не че децата са виновни/

  3. Наглостта трябва да има граници. Предлагам да отворим общонационална дарителска сметка за нуждите на бедния Борисов!

  4. Бе да го туря на любовницата ти в устата аз ела живей с моите 135 лв.пенсия по болест да видиш как е

  5. Както обичаше да казва познатия на всички Оспап Бендер – „Лед тронулса, господа присяжные заседатели!“ До дни ще му бъде подигнато обвинение. А що се отнася до пръкуратурата, и тя ще клекне. ,

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *