ЦИК Забрани Предизборните Прогнози! Причината: ГЕРБ СЕ СРУТВА БРУТАЛНО! Ще Крият Цифрите до последно! Виж Тук:

Прави ли ви впечатление, че откакто социолозите дадоха на БСП два процента преднина пред ГЕРБ, настъпи пълно информационно затъмнение по въпроса кой води и кой губи?

Усещате ли и как в телевизионните дебати журналистите от соросоидните про-герберски Нова и Бтв са станали ултра-умерени спрямо омразното доскоро БСП, стоят като мишки в трици и не знаят какво и как да попитат?

Зловеща тишина тегне в медиите и дори дежурните врачки и баячки млъкнаха.

Причината за това се изясни вчера: ЦИК взе жестоки мерки (нещо нечувано досега) и заплаши със солени глоби всяка медия, която огласи прогнозните резултати на която и да е агенция. И докато на всички избори досега бяхме свикнали да ни манипулират и лъжат, но все пак откривахме истината между редовете, сега няма никаква база за сравнение и цари пълно мълчание. Дори новинарските сайтове, които бяха пуснали собствени анкети и в които читателите посочваха за кого ще дадат гласа си, в момента надлежно и страхливо са ги изтрили. Защото ЦИК глобява наред! 

Защо?

В цял свят е позволено да се правят проучвания до деня за размисъл, същото беше доскоро и у нас. В цял свят се дават прогнозни резултати, у нас също се даваха.

Но тези избори не са като другите.

Тези избори са падението на ГЕРБ и това ще се крие до последния момент. Бъдете сигурни, че ако беше възможно, ЦИК нямаше да огласят резултатите и на 27 март. Защото правителството може да е служебно, но ЦИК продължава да е институция на Бойко. И днес репресивната му машина мачка всеки, който дръзне да направи някаква прогноза за бъдещето. Свободната воля на електората да подкрепя една или друга партия преди изборите е смачкана и дори във форумите коментарите старателно се забърсват.

За сметка на това обаче по цял ден четем предимно какво е обещал Борисов и останалите от агитката му на все по-оредяващите симпатизанти на предизборните срещи на ГЕРБ. На предишни избори тези срещи се правеха по площади, сега са в читалища. А често, освен няколко довлечени насила граждани, в залата няма никой.

Обещават се благини на калпак. 300 лева минимална пенсия, 700 лева минимална заплата, 1 500 средна, магистрали в чували, саниране и на последната колиба, икономически растеж… та даже и Луната. Само че вече никой не иска да слуша, камо ли да вярва.

Понеже след всяко гербаджийско обещание следва въпросът: Защо не направихте всичко това досега? И смислен отговор няма!

Защото хвърлилите се в боя Боко, Цецка, Цецко, подсъдимият Делянчо, едрогабаритното Лили и Караянчева с индианския прякор „Голямата уста“ вече не знаят какво да кажат и сами не си вярват на обещанията. А най-лошо е да лъжеш така, че да не можеш да убедиш и себе си.

В безсилието си да спечелят тези избори, ГЕРБ стават все по-жалки. Понеже на предизборните им срещи не идва жива душа, Цветанов започна да търси хора по улиците, за да се ръкува с тях!

Борисов знае, че губи.

Знае, че предстои огромен резил за измислената му, финансирана и подкрепяна от Сорос и други чужди фондации партия. Знае, че те ще му поискат сметка за парите, които щедро му изсипаха да продължи да управлява и разсипва България в полза на евроолигархията, а той, въпреки огромната подкрепа на САЩ и Запада, не успя да задържи властта.

Ще му поиска сметка и народът български.

За беднотията, униженията, лъжите…

Затова мълчат социолози и придворни журналисти.

Защото Борисов пада с гръм и трясък.

Защото царят е гол, а онези, дето идват на мястото му, няма да са толкова щедри към медиите. Защото възнамерява да управлява нормално, което значи и без пи-арски и медийни трикове.

Да, БСП печели властта и то с много проценти. А всички доскорошни храненици на ГЕРБ треперят от ужас.

Единствено се радва народът. Ще се отърве от робството Борисово.

Ура за суверенна България!

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Дано тези избори променят нещата в България. Дано Румен Радев, подобри живота в България. Системата обаче едва ли ще се промени. Западните милиардери, че дори и руските, няма да го позволят. Кражбите и грабежите на народа и държавата обаче, може и да не бъдат толкова безскрупулни и да влязат в рамките на законите, както е в по-напредналите капиталистически страни. Президентите и изборите обаче са от по-малко значение. Системата, законите и принципите са най- важното за една държава. При комунизма имаше само една партия, т.е. нямаше избори, но за сметка на това, законите и принципите, нямаха равни на себе си. Ако имаше кражби, те бяха минимални и се наказваха жестоко. Самите комунисти, които крадяха, се пазеха от самите себе си. Престъпленията като убийства, почти не съществуваха. Когато „Жоро Павето“ уби с едно паве 2-3 човека, това стана сензация в България за нула време. Сега за такова нещо хората няма да научат дори в собствения си квартал. И пак казвам: Дано Румен Радев успее в борбата си за по-добра България.

  2. Не чакайте Румен Радев ,ако ние сами не си помогнем и Господ няма да помогне! Не гласувайте за ГЕРБ!Дори и да манипулират изборите ,ще знаем че не сме гласували за тях и ще бъдем по уверени в себе си .

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *