Луд ли е?! Михаил Константинов Призова НАТО ДА ОКУПИРА БЪЛГАРИЯ! Вижте Защо:

Преди няколко дни в ефира на БНТ гербаджийския изчислител на всички избори и мастит „експерт“ по всички въпроси Михаил Константинов, пак се опита да плаши хората с „новина“ от агенция -партенка. България щяла да бъде премазана от Турция, ако не дойдели на наша територия „международни войски“.

За това, че Ердоган е непредсказуем в действията си, две мнения няма. Че той преследва своите интереси и смята България за турски вилает, това също не подлежи на обсъждане.

Нека, обаче, напомним на професора, че в страната ни чужди войски вече има. Има три военни бази на САЩ. Има ракети с ядрени и конвенционални бойни глави, пак на САЩ. Има танкове, военна техника и американски военни подразделения.

С други думи, ние на практика вече сме окупирана от САЩ държава. Но на професора това не му стига. Той иска да дойдат и „европейски“ войски, та окупацията ни да е някак по-пълна. И безусловна. А ако може да натъпчем и къщите си с натовски войници, ще е най-добре.

Ще се опитаме да напомним още няколко неща на професора-математик. Първо, държавите от Западна Европа нямат достатъчно войски, за да пазят себе си, пък да не говорим за нас. НАТО без САЩ и Турция е една кръгла нула. Именно затова президента Доналд Тръмп само преди две седмици ги подкани да увеличат разходите си за войски и въоръжения, защото САЩ няма намерение повече да инвестира.

Второ, Запада никога от нищо не ни е пазил. Именно Запада и САЩ унищожиха нашата мощна армия и всичките ни въоръжения. Включително съветските ракети със среден обсег на действие, които имаха мощна въздържаща сила спрямо всякакви турски мераци. Ако Западняците наистина имаха намерение да ни помагат и да си сътрудничат с нас, те нямаше да унищожат цялата ни икономика и армия.

Трето, кой пусна мигрантите и джихадистите в Европа? Ако си спомняте- пуснаха ги Меркел и Оланд. И на всичкото отгоре започнаха да принуждават страните от ЕС да приемат „бежанци“, че и да ги интегрират. САЩ пък, чрез своето отроче Ислямска държава, подгони мюсюлманите от Сирия, Ирак и Либия към европейските страни.

Следователно вълната от „правоверни“, която заля Европа, бе предизвикана от същите тези Съединени щати и Западна Европа, чиито армии сега професорът изчислител на избори иска да кани в България. И то с много войски, та да ни окупират едно хубаво! И да натъпчат хубаво страната ни с така наречените „бежанци“. Които ние, за да спазваме западните „ценности“, трябва да интегрираме и да се отнасяме хуманно към тях. Практиката обаче показва, че независимо от ултралибералното отношение към тях, арабските мигранти не зачитат законите на нито една страна в Европа, до която са се добрали.

А когато западняците решат, че са напълнили догоре България с мюсюлмани, нищо не им пречи да ни обявят за „независима“ ислямска република. Като сръбското някога Косово. И като Македония, която са на път да превърнат точно в това. Защото целта им е да разкъсат малката славянска държава и да дадат нейните територии на Албания, Гърция и Косово.

Тоест, опитът от изминалите 26 години ни учи, че колкото сме нащрек и недоверчиви към Ердоган, десеторно по-недоверчиви трябва да сме към нашите „приятели“ от Запада. Поради тази причина изявления от рода на това „да дойдат още войски на САЩ и ЕС в България“, означават, че Мишо Константинов или не разбира какво казва, или се опитва да унищожи държавата и народа ни.

Но да си зададем и още един въпрос! Кой вкара думите с призив НАТО да окупира България в устата на гербаджията Мишо Константинов? Какви са мотивите и страховете на този поръчител и каква е целта му? Най-вероятният отговор е, че Западноевропейската олигархия се е уплашила от евентуален завой на България към Русия. Олевяването на масите у нас, които са на път да изхвърлят от властта евро-марионетките ГЕРБ и РБ е най-точния показател за настроенията на българите по въпроса „ЗА“ и „ПРОТИВ“ ЕС. А една НАТО-вска армия на наша територия чудесно би гарантирала оставането ни във все по-тоталитарния икономико-военен западен блок.

Защото истината е, че войски на Запада никога няма да дойдат, за да ни помогнат за каквото и да било. Ще дойдат само, за да ни владеят. Все повече и повече. Докато не ни заличат съвсем.

Има и още нещо: Днешната истерия, която Запада нагнетява спрямо Ердоган и Турция, съвсем не е заради някакви „цивилизационни“ различия. САЩ и Запада обявиха Ердоган за диктатор, защото той де факто изгони НАТО от Турция, спря да изпълнява заповедите на Щатите и започна да води самостоятелна политика. А когато се съюзи с Русия и заедно с Иран трите държави за нула време приключиха войната в Сирия, това бе най-жестокият удар, който турският президент нанесе на своите бивши западни „приятели“. И Ердоган го направи не за друго, а защото неговите „приятели“ от Запада миналата година се опитаха да му скроят държавен преврат и да го убият. И единствената държава, която му помогна тогава, бе Русия и нейният президент Владимир Путин.

Толкова за „приятелството“ на Запада. Защото за тях думата приятелство е празен звук. А единственото, което има значение за тях са парите в брой. И имперските им интереси, в дъното на които са пак парите!

А що се отнася до заплахата за България от страна на Ердоганова Турция, докато я има Русия, той никога няма да посмее да нападне страната ни. Нито ще си позволи някаква друга форма на завладяване на България.

Защото единственият истински гарант за създаването, съществуването и независимостта на нашата държава е и винаги е била братска, славянска и православна Русия. Ето защо ако искаме да я има България като родина на нашите деца, трябва незабавно да напуснем проваления глобалистки и заробващ народите проект, наречен за благозвучие Европейски съюз. И да влезем в съюз с Русия.

Истината е, че нашият път на Запад свърши безславно и катастрофално. И е време да се връщаме час по-скоро към своите корени. Към Евразийския съюз. Към славянското и православно братство. Защото истинската чест и достойнство е да застанем в битката до нашия славянски брат. И заедно да се борим с враговете на нашия род. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Защо го слушате, пък му обръщате и внимание?Математиката е точна наука,а политиката е к.рва.Как ги съчетава,не си представям.Вероятно е по вече от второто!

  2. Когато говорим за демографската криза в България,ние често пъти не съзнаваме истинския мащаб на проблема.Към днешна дата България представлява един старчески дом.Годините не прощават на никого.Атеросклерозата е бич за страни,като нашата.На проф.Константинов,не му е за първи път,да ръси глупости.Това се отнася и за много други политолози,социолози и всякакъв друг вид ,,лози,,.За последните 3 десетилетия ,те просто остаряха на телевизионния екран.Препитават се ,говорейки глупости.Във всяко кътче от нашата страна нуждата от реална промяна е крещяща

  3. Турция има такъв голям проблем с Кюрдите, че поне за сега не мисли да окупира България. Излизане от НАТО е невъзможно поради окупацията на страната ни. Единственото решение е да чакаме и се молим Бог да ни помогне в тази изключително тежка Световна, Политическа и Икономическа КРИЗА.

  4. На тоя изкукал дядка въобще не му обръщам внимание, неговата високо платена работа е да бълва нелепости и глупости, на които болшинството от българите вече се смеят. Но пък от писанията му разбираме накъде духа герберският вятър. В случая, истината отново е поднесена от Иво – „… Западноевропейската олигархия се е уплашила от евентуален завой на България към Русия…“
    Само, че бай Мишо, от тоя завой никой не може да ни опази или спре! Проумей го, изчисли го, нали си математик?

  5. Благодаря ти иво започвам да се съмнявам дали ще доживея този много дълго очакван прекрасен миг да сме отново заедно със братска русия много ми се иска всички да го разберат като тебе благодаря ти господ да те пази

  6. Браво Македонски! Постоянно чета вашите публикации и ви се възхищавам за казаното с нужните доводи и аргументи. Дано доживея да се сбъднат вашите писания!
    Това е истината и правилния път за страната и децата ни. Благодаря ви, че ви има!

  7. Хвала на автора – Македонски! Истини и само истини в статията. За съжаление не личи ясно, личното отношение на автора към професора. Моето е по-ясно – той е мръсен „съединител“ на тази офанзива подхваната от един Соломон. Повечето ще ме разберат какво чувствам към този долен ляв пе… – съединител! Той и от математика толкова разбира. Който има очи и е виждал картата на България знае, че ние сме последната опора на Русия в Черно море – те да ни оставят на когото и да било – няма как да стане! Не е и ставало! Реално в България има повече русофили готови да дадат всичко за братския руски народ, отколкото глупости в главите на изпедерастените ни политици дошли от майната си да се угояват тук. Да пробват да видят какво ще стане!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *