Украинското посолство скочи на Костадинов. Той ги Размаза: Освободете се от Бандеровския Нацизъм, който унищожава народа ви!

„Посолството на Украйна счита за враждебни изказванията на депутата от българското НС Костадин Костадинов, лидер на партия „Възраждане“ срещу украински граждани, получили временна закрила в Република България. Костадинов демонстрира и подкрепа за руската агресия срещу Украйна.“ Това пише в официалната фейсбук страница на посолството на Украйна в България.

„Реториката на партия „Възраждане” има характерни черти на езика на омразата и съдържа подстрекателство срещу всички временно преселени украинци. Сред десетките хиляди украински граждани, намерили временен дом в приятелска България, има и голям брой етнически българи.“

„Заплахите към украински граждани в България накърняват европейските демократични ценности, основните човешки свободи и противоречат на позицията на Република България като страна-членка на ЕС и НАТО“, допълниха от посолството.

От там заявяват още, че са се обърнали към компетентните органи в Република България с призив да предприемат превантивни мерки, за да гарантират безопасността и свободите на украинските граждани на територията на Република България.

ЕТО И ОТГОВОРА НА КОСТАДИН КОСТАДИНОВ:

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов публикува в профила си във Фейсбук отговор на коментара на посолството на Украйна в София, че изказванията му за украинците, пребиваващи у нас съдържат реч на омразата.

Публикуваме отговора на Костадинов без редакторска намеса: 

Напомням на украинското посолство, че се намира в България, а не в Украйна. Следователно е длъжно да се съобразява с нас българите, а не ние с него. Това първо.

Второ, припомням на наглите нацисти, че ми наложиха забрана за влизане в тяхната държава за 10 години само защото отидох да договоря хуманитарна помощ за българите в Украйна – така че е доста нагло да демонстрират загриженост за своите граждани от български произход, които са в България точно заради дискриминационната политика на киевския режим.

Трето, още веднъж заявявам, че когато Възраждане започне да управлява, всички украински туристи, представящи се за бежанци, ще бъдат експулсирани от държавата ни. Истинските туристи от Украйна, плащащи си сметките по хотелите, са добре дошли.

Четвърто, Възраждане настоява за автономия за българите в Южна Бесарабия със столица Болград, Белград или Измаил, която е стара българска земя със стари български градове, намиращи се временно под украинска администрация.

На финала ще добавя, че наистина не съм виждал друга такава наглост! До момента сме дали почти 1 млрд лв държавни пари за издръжка на украинските туристи и когато кажем, че ще спрем да ги храним и поим, украинското посолство приема това за неприятелски акт! Колкото по-скоро Украйна се освободи от бандеровския нацизъм и фашизма, толкова по-добре за нея и нейния народ.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

14 коментара

  1. Засега Костадинов е единствения харесван български политик. При преглед и от други източници. Най-малкото има положителни оценки, а другите политици имат изцяло отрицателни.

  2. Укропачаврата да се еbе майката. Отдавна мина времето, когато някакви и шавливи шафрантии могат да ни определят кое е език на омразата, или каква да е позицията ни в ес и нато. Може да се обърне към арменския поп и да му предложи дълбокото си гърло ако иска. Смърт на укронацистите и техните слуги в България!

  3. Така трябва! Подкрепям и съм благодарен за своевременния и достоен отговор на нахалството на чужденката. Ще поздравявам всеки път нашият нов български трибун, когато поставя на мястото им такива надменни и безогледни наглеци.

  4. Браво, Костадинов! Заради тях загинаха и страдат толкова хора! Не спират да искат – пари, оръжия… За пари си подариха територията и народа, и то за чужди интереси! Никога човек с разум не би направил такова нещо. Имам чувството, че под косите на тези индивиди ще се покажат рога!

  5. Украинци,когато Крим беше ългарски ,нямаше
    още нито Русия нито Турция ,камо ли Украйна .

  6. Винаги сьм казвал,че“ Най добрият украинец е….мьртвия укронацист“
    Слава России

  7. Всеки родоотстъпник, а украинец е руснак, забравил корените си, заслужава презрение и не трябва да бъде канен, черпен и окумяван от нашата страна. Ако някой като дамата с пеньоарчето, изпратена неизвестно защо у нас проявява и наглост, Правителството трябва да му покаже, колко дипломатически нежелано е, да пребивава на наша територия.

  8. ПОЗДРАВЛЕНИЯ КОСТАДИНОВ !
    БЛАГОДАРИМ ТИ , ЧЕ САМО “ ВЪЗРАЖДАЕ “ Е С НАРОДА !
    “ ВЪЗРАЖДАНЕ “ ИМАТЕ НАРОДНАТА НИ ОБИЧ И ДОВЕРИЕ !

  9. Браво!!!! Браво, Костадинов!!! Бил съм много пъти в Украйна, винаги след това дълго време съм ги псувал!!! И сега ги псувам, те друго отношение не заслужават!!!!
    Още веднъж БРАВО, КОСТАДИНОВ !!!!!!!!!

  10. К’ва й тъз скочубра от снимката. Тя ли е вече украинската посРаничка, щото преди май някакъв мъж ни размахваше пръст.

    • Олеся ИлаСЧук, специалист по рождение и карма на дейностите с този инструмент. Чак в Русия си разменяха вицове, за обръщението на дамата към българите, което тя направи небрежно наметната с някакво халатче, пеньоарче или друга удобна домашна дрешка.

    • Тази марула от държавицата 404 била Платен Ескорт?
      Само не казват дали на нея са и плащали или тя е трябвало да плаща, че като я гледам малко ще са били мераклиите да се бръкнат.
      От подобни отвратителни създания, най-много да те налази импотентност, пък ако трябва и да си плащаш, започва да прилича на краваро-демокрация.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *