Корнелия Нинова Скочи срещу намесата на ЕС в Изборите: Искате слугиня на колене? Може, но не и България! Виж Тук:

Корнелия Нинова беше единственият български политик, който реагира след речта на генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес, който най-нагло цъфна в България да агитира за ГЕРБ и Борисов.

Лопес присъства показно на закриването на кампанията на ГЕРБ в Пловдив. И застана плътно зад протежето си Борисов и неговия верен паж Цветанов. Пратеникът на ЕС за втори път се намесва брутално във вътрешните работи на суверенна България, като си позволява да агитира на публично място за ГЕРБ.

Първия път той се обърна към Нинова, като най-нахално й заяви: „Смирено очаквам, българските граждани да Ви покажат на изборите, че Вие не сте способна да поемете огромната отговорност за управлението на страната“.

Вчера обаче същия наглец тегли и една скудоумна реч пред събралото се малобройно герберско стадо, за да заяви как само ГЕРБ би извел България до светли бъднини и до всички останали демократични ценности.

„Говорите за демокрация, господин Лопес, но вие тези дни грубо нарушихте най-малко два демократични принципа“, заяви смело Нинова, докато колегите й от другите партии си премълчаха като примирени овце, скрити в офисите си .

Еврокрадци- Антонио Лопес в дружески поздрав с Цецо – 6-те апартамента

„Има едно правило в ЕС за ненамеса във вътрешната политика на друга държава, но вие безцеремонно го потъпкахте, вероятно имайки ни за аборигени. И нарушихте законите на страната, агитирайки за ГЕРБ. И аз веднага ще сезирам СЕМ и ЦИК, за да вземат мерки“, заяви смелата лидерка на БСП. И продължи:

„Питам Ви, Вие защо сте тук и от каква позиция поучавате българите? От името на кого и защо? И смятате ли, че Ви вярваме?  Точно Вашето управление на ЕНП ни отдалечи от идеята за един единен и силен Европейски съюз, в който живеят равноправни граждани!

Вместо това партията ви в момента налага идеята за Европа на две скорости, като най-подло ни слагате във втората.

Обвинявате българите, че са евроскептици, но Вие ги направихте такива! Знаем, че Ви трябва послушния и удобен Борисов, за да продължите да държите България на колене и във втория коловоз. Но аз настоявам да проявите уважение към българския народ, като към равноправен на вашите народи. Скоро аз и партията ми ще сложим край на послушанието и превиването на гръб пред ЕС. От тук насетне България ще е равноправен член на съюза, бъдете сигурен в това!“ – сряза Нинова носителя на „евроценностите“. И наистина сезира СЕМ.

СЕМ пък плахо  изпратиха сигнал до ЦИК заради интервюто на г-н Лопес по Би Ти Ви. Според тях шефът на ЕНП е нарушил добрите нрави и е направил  внушения, които засягат достойнството на г-жа Корнелия Нинова. Сигналът едва ли ще има последствия…

Антонио Лопес

А ние питаме – защо един единствен политик се осмели да каже на ЕС, че сме суверенна държава? И Борисов не го ли знаеше, когато покани г-н Лопес да го подкрепя по телевизии и митинги?

Колко ниско трябва да паднеш, че да си извикаш помощ от тези, които не те броят за слива и са те сложили в списъка на бавноразвиващите се?

И колко трябва да си пристрастен към властта, да я искаш на всяка цена, че да поднесеш като жертвен агнец целия си народ и да го направиш заложник на собствените си болни амбиции? Да се направиш на сляп и глух, че те мачкат, унижават, гаврят се ежедневно с теб… и пак да драпаш да управляваш, макар и държава второ качество с граждани, направени от теб трето качество или направо за брак?

Спри се, Борисов! Падни с достойнство и приеми истината, че не ставаш! Как гледаш в очите припадащите от глад по улиците, окъсаните пенсионери, отчаяните безработни, ровещи в кофите за боклук, децата, които безвъзвратно заминават през Терминал-2, ами насълзените очи на родителите им?

Или се правиш, че не ги виждаш?

Българският народ е лъган и предаван от безродни управници векове наред.

И не им е простил.

Няма да прости и на теб. И вече ти е резервирал място в най-страшното кътче на историята. Това на предателите.

Снощи ти ни тегли последната си безумна реч с Лопес под ръка, а утре ние ще ти теглим една… бюлетина. № 10! За достойнството на България и нейния изстрадал народ! Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Браво на г-жа Славова и г-н Македонски от тази медия! Поздравявам ви за хубавите статии с които ни връщате вярата ,че не всичко е загубено .Да сте живи и здрави!

  2. Права е Коко но на кого му пука. Къде са патриотите и родолюбците? Горе главата българи и не се подавайте на простотиите на разни измекяри. Да няма да се вземат мерки защото платените журналисти и политици са страхливо подло племе.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *