Виктор Орбан остро: ЕС не защитава членовете си, а имигрантите!

ВикторУнгарският премиер Виктор Орбан обвини шефовете на Европейския съюз, че не са изработили механизми за защита на своите граждани.

В страните ни от  нахлуват маси от  нелегални имигранти.  Непрекъснато. Всеки ден. Според Орбан,  те непрекъснато застрашават културната идентичност, обичаи и начин на живот  на европейските страни и изключително много засилват заплахата от тероризъм. Освен това увеличават безработицата и престъпността в целия ЕС. Те се хващат на работа на ниска надница и изместват от работните им места местните хора.

Виктор Орбан е категоричен, че нелегалната имиграция е сериозна заплаха за неговата страна и за всички останали страни-членки. Според него, най-голямата заплаха милиони хора от  Африка, които бягат от бедността и търсят по-лесен и богат живот. Те обаче не се превръщат автоматично в граждани на държавите , а пазят собствената си култура и религия, организират се в компактни общности, не се развиват, жените не работят и стотици хиляди гърла чакат социални помощи.

Само от началото на годината над  90 000 имигранти и бежанци са влезли в Унгария. Затова сега страната хвърля огромни средства и  строи ограда по границата със Сърбия, за успее да ги спре, доколкото може.

Унгария е готова да приюти 100 хиляди свои граждани, живеещи в момента на територията на Украйна в крайна бедност и нищета. Но не и да събира емигранти от цял свят, категоричен е Орбан.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *