Сензационно признание! Слави ме биеше, проговори Мартина

Слави и Мартина3Домашно насилие и третиране като боксова круша била причината Мартина Огнянова да напусне Слави.

Тя проговори чак сега пред репортер на столичен вестник и описа живота си като затвор в златна клетка. Още в началото на връзката им, той й пляскал шамарчета и й крещял. Тя отдавала това на голямата му преумора, даже си мислела, че го прави от любов по нея. Смятала да го превъзпита, като е нежна и грижовна и не му дава никакви поводи за скандали.

Шоуменът обаче непрекъснато се разкъсвал от черна ревност. Той следял младата жена, дебнел всеки неин жест или усмивка към колегите и  вдигал луди скандали. Разликата във възрастта им го комплексирала и смятал, че тя му изневерява. Непрекъснато пращал хора да я следят, сложил й и охрана уж за нейна безопасност, а всъщност, за да не може да мръдне.

Балерината признава, че й пляскал шамарчета поне веднъж седмично. Наистина я обичал, обсипвал я със страшно скъпи подаръци, но цената била тотален контрол върху живота й. За да се научи да се отбранява, започнала уроци по бокс. Слави я насърчил да спортува, но по ирония на съдбата тя се влюбила в треньора.

Дилемата дали да избере много пари, суперапартаментите и екскурзиите в чужбина, луксозните тоалети, или сравнително бедния, но искрено обичащ я.

Решението взел вместо нея самият Слави, който я ступал по-жестоко от друг път. Цялата насинена, тя си събрала багажа и заминала при родителите си във Варна, а сега чака първото си дете от боксьора Коко Колев.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *