Венета Райкова иска 15 бона заплата за ново шоу

Венета голяма„Нямам подписан договор, така че няма  да коментирам нещо, което още не се е случило?“,  каза Венета Райкова по повод новината, че ще води ново и различно социално предаване  в ТВ7.

Продукцията била  с работно заглавие „Дневникът на Венета Райкова“ и ще се излъчва от понеделник до петък  с продължителност един час.

Водещата изцяло ще смени амплоато и  няма да разчеква  жълти истории, а сериозни теми от живота. Ще се разглеждат частни човешки случаи, като ще се взима мнението на експерти, държавни институции и ще се дават съвети от приятели и психолози.

Предаването ще се излъчва следобед и  ще бъде алтернатива на турските и индийските сапунки, които щурмуват по това време конкурентните телевизии. Преди фалита си ТВ7 имаше доста висок  рейтинг в този часови пояс, защото излъчваше  токшоуто „Споделено“, където водещите се сменяха на ротационен принцип. То се водеше най-напред фолк певицата Камелия, после за кратко и Вихра Петрова, а накрая  и от чалга певицата Кали.

Венета  за последно бе на екран през ноември миналата година, където водеше  „Голямата уста“ по Нова телевизия. След това се затвори в себе си и даже каза, че е спряла да чете вестници и се е отдала на пълна почивка.

Това обаче не е много вярно, тъй като докато си почива, Райкова обикаляла коридорите на ТВ7 и предимна етажа, на който се намират кабинетите на шефовете. Говори се, че тя поискала бомбастичната за медията заплата от 15 бона, гарантирайки обаче гледаемост, тъй като има много фенове и знае как се прави телевизия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *