Шок! Немцов въртял три любовници, едната му родила син

Немцов ЕкатеринаПоредната любовницата на убития руски политик Борис Немцов, Екатерина Ифтоди разкри неогаквано  в свое  интервю, че миналата година му е родила син.

Оказва се, че Борис е въртял три гаджета едновременно. Анна Дурицкая прелитала от Киев и смятала, че е единствена. В същото време официално гадже му се водела Замфира, която той наричал своята „кавказка катеричка“ и я посещавал периодично в родния й град, а от време на време и тя идвала при него.

Анна забременяла и Немцов й платил аборта в известна швейцарска клиника, но явно не е успял да следи месечния цикъл на целия си харем. Така Екатерина не само забременяла, но и родила от него.

 След трагичната гибел на политика един от основните въпроси, които започнаха да се „нищят“ из медиите беше, какво ще стане с наследството му и как ще бъде разпределено то.  Според адвокатите му,  той мислел да раздели състоянието си между всички признати свои деца – сина  си Антон и дъщерите му Жана, Дина и София, родени от различни майки по време на многото му бракове.

Оказа  се сензационно, че Борис Немцов има още едно дете, Боря, родено през миналата година от – 32-годишната Екатерина Ифтоди.  Тя била сътрудничка в „Газпром“ и неочаквано от дълбоката провинция – Волгоградска област се преместила в Москва.

За никого от приятелите на Борис не било  тайна, че между него и красивата блондинка имало сериозна връзка, но двамата не я афиширали. Едва след смъртта на  му Екатерина решила  да разкрие тайната. В интервюто си  тя заявява, че иска  семейството на Немцов да признае сина му, който е плод на тяхната бурна връзка.

„Искам да заявя на всички и да знаят всички, че родих  син, малкия Боречка, който е резултат  на незабравимата ни любов с Борис Немцов“, казва останалата скрита досега  Ифтоди.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *