Бориса срази Андрей: Рано ми е да се женя, не съм се наживяла

Бориса красиваБориса Тютюнджиева разби на пух и прах мечтите на Андрей Арнаудов за семейство, дом и детенце.

Тази идилия се отлага за неопределено време, тъй като красавицата заяви в свое интервю, че е твърде млада, за да се омъжва. Само на 24 години съм, нищо не съм видяла от живота още, не съм си поживяла, затова и не мисля за брак. Медиите, които искат да ме видят в бяла рокля, доста избързват. Първо ще се установя някъде, ще развия бизнеса си, ще си осигуря добри доходи, ще си набавя необходимата сигурност и тогава ще мисля за семейство, каза тя.

Тези думи бяха сериозен удар за Андрей Арнаудов, който не е в първа младост и няма много време да изчака любимата му да се наиграе и наживее.  Андрей копнее за дом и деца. Приятелят му Иван вече има две свои и отглежда две чужди, къщата му е пълна, но Ирина Тенчева пък е доста по-улегнала от Бориса.

Моделката си призна официално връзката с Андрей, но обясни, че им е приятно заедно, разбира се, пътуват до различни екзотични дестинации, допълват се взаимно и си прекарват добре. Тя обаче не иска да разчита на друг да я издържа и иска да поеме бизнеса си и живота си в свои ръце. В момента Тютюнджиева се е заела с производството  на обувки, които ще произвежда в Италия и ще продава в България.

Тя каза още, че от малка е била принудена да работи, за да се издържа. Сгъвала и разнасяла рекламни материали, помагала в семейния бизнес, а като се наложело, дори миела прозорци.

С приятелка на майка си сключила даже бартерна сделка. Веднъж месечно й миела прозорците в целия апартамент, а жената й правела цяла тава крем карамел и така й се отплащала.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. сака да се ръчка в пичката с други боклуци още малко, преди да кротне при опосума, деееба и мръсницата разпрана…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *