Велизар Енчев: Слави си призна – иска закриване на държавата, слугинаж и джендърство! Същото искат и онези от САЩ, които му плащат!

След триумфалното си появяване на политическата сцена, само в рамките на няколко месеца, Слави Трифонов ударно декларира политически приоритети, които в нормална държава биха провокирали взрив от обществено недоволство и дори гняв. В интервюто си пред френския вестник „Монд“ вчера той уведоми българския народ, че „Има такъв народ“ се готви да погребе националния ни суверенитет, заличавайки 13-вековната българска държава и превръщайки я в щат на Европейския съюз, който Слави държи да се трансформира в Съединени европейски щати (СЕЩ). Интервюто на Трифонов пред „Монд“ можете да прочетете тук

По тази интеграционна схема, отстоявана от „големите“ в ЕС, националните държави ще бъдат ликвидирани и по американския модел ще бъдат управлявани чрез назначени от Брюксел губернатори. Като споменахме САЩ, от там идват и парите за тази нова управленска схема.

Предизборното интервю на Трифонов пред „Монд“ е грандиозен политически провал, но то е полезно с едно: откровенията му ще отворят очите на младите избиратели, които сега ще си дадат сметка какво бъдеще им готви техният идол.

В разговора с френския журналист Слави обожествява джендър ценностите, които нямат почва у нас. Той адвокатства и на Истанбулската конвенция, с което си вкарва пореден автогол.

Наистина, защо претендиращ да управлява държава на последната пряка от изборното състезание заема такава крайно непопулярна позиция, която със сигурност ще му отнеме стотици хиляди гласове?

Отговорът е също непопулярен: Трифонов цинично си вярва, че младите сляпо му се доверяват, че изобщо не четат и чуват само неговата чалга, а не опасните му намерения.

С това разголващо интервю „Има такъв народ“откровено ни казва: Не ни трябва собствена държава, Брюксел ще е нашата столица, джендър-идеологията е благо!

По тази американска глобалистка схема на нашия народ му е отредена съдбата на покорно европлеме.

Всъщност посланието на Слави е брутално: Аз ви обещавам ада и това е най-доброто, което заслужавате!

Лош сън ли е това или диагноза на един болен народ? Skandalno.net

Велизар Енчев

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Никой ли не чете толкова важен материал. След това брутално и непредизвикано тъпашко откровение, дошло тъкмо навреме, трябваше да има истински взрив във всички медии, БСП специално трябваше да оглави такова действие. За сметка на това оглушителна тишина, Корни си чепка вълната кротко, сакън да не ядоса господарите, Радев е зает със същата задача, само,че под явното ръководство на Уашингтон. Ако и това не е ТЕСТ за нашето малоумие, не виждам нещо по-силно.Шоуменът разкри картите си в най-удобния момент, сега е наш ред, да покажем менталното ниво на нацията. Трифонов и Бойчето от една страна и Костадинов и БСП от друга, останалите драпат за сладката субсидия, като оня певец “ боли ме гъза“ Дерзай народе, сега е времето да покажеш на света ПРОЦЕНТА на своите дебили, у нас и пръснатите по света.

  2. Ако и сега 2 млн. отидат да гласуват за селската чалга-певачка, ДуПиСе, дай България на сорос, маЯма и ГРОП, значи това племе просто не заслужава на има държава. Но на мен по-скоро ми намирисва, че машините вече са нагласени американските подлоги за победители на следващите „избори“.

  3. ех,Славчо…Славчо! Доказа на всички ни какъв еврогеиски либераст си .По точно: ПЕДЕ….СТ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *