ЛГБТ – Рогата на новия политик г-н Слави Трифонов

„Ти, Ваша милост, леберал ли си, или консерва“? Този фундаментален въпрос задава Алековият Бай Ганьо – един особено актуален въпрос в последно време. По отношение на новия политик г-н Станислав Трифонов отговорът вече е кристално ясен – негова милост Слави е либерал. Даже краен неолиберал от сектата на онези НПО-американски хрантутници и майкопродавци. С един-единствен проблем – цели 20 години се представяше за консерва, нищо че си турваше едно перде на очите и псуваше наляво-надясно… Ама то в днешно време кой ли и за какво ли не се представя – така че да е проблем, да е проблем, колко пък толкова да е проблем.

И друго нещо интересно казва иначе предприемчивият Бай Ганьо:

„Ние с дявола сме добре, какво бива и на Господа та малко тамян да покадим – за зор заман“.

Г-н Станислав Трифонов повече от 20 години кадеше тамян на консервативната българска публика – вационалист, хъш и пръв медиен поборник за българщината. И баш сега му дойде времето да стане ясно на широката наша публика, че той и с дявола е твърде добре.

„Имам много лош бяс“ – това е заглавието на интервю на г-н Слави Трифонов пред едно вече несъществуващо списание. Лъскава корица с г-н Трифонов и с това заглавие. Точно преди 20 години.

За бесовете обаче времето няма значение, особено когато даден човек трайно се вълнува от близостта си с тях. Така петнайсетина години по-късно г-н Трифонов татуира на гърба си „Без Милост – Аз идвам и водя ада след себе си“ (No mercy I am coming and Hell coming with me).

След вчерашното му интервю пред френския вестник „Монд“ вече не бива да се съмняваме в това. Интервюто виж тук

Според френският журналист, взел интервюто, Шастан, г-н Трифонов е със „сиво-синкава кожа“, опрял е две патерици на стената – обяснението му е, че е имал счупване, от което се възстановява трудно…тук новият политик решително спестява истината.

За разлика от интервюто, в което е искрен.

И какви са акцентите в това интервю?

Превръщане на Европейският съюз в държава, за сметка на отделните национални страни – това казва довчерашният патриотар.

Как така изведнъж държавата България му стана излишна на г-н Трифонов?

Българските медии не са свободни – това казва свещената шоу-крава, която близо 20 години се показваше от телевизора в най-гледаното време на една от най-гледаните телевизии. Кога медиите станаха не-свободни – когато на него не му подновиха договора за шоуто, или и преди това бяха такива? И ако е било преди това, защо е мълчал?

За твърд отпор на анти-ЛГБТ закона на Орбан, зове Слави–що за либерални глупости?! Законът на унгарския премиер Виктор Орбан защитава правата и отговорностите на родителите в неговата страна спрямо малолетните и непълнолетните им деца, като забранява хомосексуалната и джендър-пропаганда за смяна на пола сред малолетните и непълнолетните. Когато станат на 18 години, всеки от тях ще може да вземе каквото прецени решение.

Разбира се, г-н Трифонов не е чел текстът на този закон. Г-н Трифонов е решил – или други вместо него са решили – че е време да се включи в „либералния консенсус“, ключов въпрос за който са правата на ЛГБТ /лесбийки, гейове, бисексуални, транссексуални и т.н., както и бясната русофобия.

Добрата новина е, че най-сетне има яснота какви политики ще провежда старият шоумен и нов либерален политик.

Ще поднесе на тепсия сексуалната ориентация на българските деца на ЛГБТ+ – същият този Трифонов, който 20 години се прави на мъжкар.

Ще зачеркне държавността и националната идентичност на България и българите– същият, дето 20 години сърцераздирателно пее патриотични песни.

Ще се включи в брюкселската неолиберална глутница срещу най-смелият и последователен европейски лидер Виктор Орбан…

Както е написал на гърба си г-н Трифонов – No mercy, без милост.

Нищо, че най-вероятно не е чел закона на Орбан и го критикува като преразказ по картинка, която някой му е показал със заръката задължително да разкритикува.

Важното е, че най-накрая искрено сподели какво ще прави след изборите.

Както написа една смаяна дама в моя ФБ-профил – Слави Трифонов си показа рогата!

И като стана дума за рога, ето откъде идва текстът на „Аз идвам и водя ада след себе си“.

Това е цитат на Откровение на Йоан, известно като Апокалипсис – глава 6, стих 8:

„И видях – ето, сивозелен кон и на него ездач, чието име беше Смърт и адът го следваше…“

Ако г-н Трифонов – на шега, разбира се, всичко е шоу, нали – се идентифицира със Смъртта, то нека горещо да пожелаем на неговите избиратели живот и здраве.

И да напомним онази максима – че когато някой дълго се взира в бездната, то и бездната започва да се взира в него.

Да се надяваме да надделее разумът и българският народ да се отдръпне от бездната, над която се е надвесил.

Бог да пази България и българският народ! Защото след бедствието Борисов, очевидно се задава ново, още по- унищожително. Skandalno.net

Автор: Александър Урумов

ЕТО ГО И ДРУГИЯ:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. СЛАВИ ТИ СИ ПЕДЕРАС ОТ ТВОЙТО ЯЛОВО ПЕДЕРАСКО СЕМЕ НИКОГА НИЩО НЯМА ДА ПОНИКНЕ ЩЕ СИ УМРЕШ СЪС ЯЛОВОТО ТИ СЕМЕ В ГЪЗЪ И ПРОКЛЯТИЕТО НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД МАРКЕНТИЛЕН ПРОСТАКО СОЦИОПАТ НАРОДЕН ЯЛОВ ПРЕДАТЕЛ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *