Васил Костов: Бойко Борисов пренасяше каптагон за Турция и поръчваше побои над конкуренти!

Този текст припомняме за пети път през последните 8 години. Последният е от 2018 г. по повод ръкостискането на Бойко Борисов с Доналд Тръмп по време на международна среща за борба с наркотрафика. Припомняме ви едно интересно писмо. То бе адресирано до Явор Дачков от Васил Костов – Кеца. Костов е бил охрана на Бай Миле и очевидец на работата на Бойко Борисов за СИК. Кеца бе арестуван по скалъпения процес срещу „Килърите“, където заедно с шефът на световната федерация по Сумо Петър Стоянов беше осъден на доживотен затвор. В момента се чака решението на последната инстанция по делото във ВКС. Писмото е писано от затвора през 2013 г. и е публикувано неколкократно във в. „Галерия“, както и в сайтовете „Гласове“, „Скандално“ и „Афера“.

1995г., коктейл на СИК. Бойко Борисов, Красимир Маринов – Големия Маргин и Венци Стефанов

Васил Костов, охрана на Бай Миле от СИК:

Бойко пренасяше каптагон за Турция. Маджо поръчваше на Борисов да сплашва хора.

Здравейте,

Искам да ви разкажа как като охрана на Бай Миле съм присъствал на срещи, при които Младен Михалев-Маджо и Бай Миле даваха поръчка на Бойко Борисов да бъдат сплашвани, бити и пребивани хора.

Присъствал съм и на среща, при която Бай Миле, Маджо и Бойко Борисов взеха решение да ме изпратят до Турция, за да занеса някакви работи.Не ми обясниха за какво става въпрос (впоследствие разбрах, че това са хапчета каптагон). Мога да посоча точно кога се случи това, дори къде бях отседнал в Турция. Като дойдоха хората в Турция, започнаха да ми обясняват как ще се заплаща в бартер с хероин за България.

В Турция останах няколко дни, за да проверят качеството на това, което им закарах. Дадоха ми огромна сума пари в долари. Обадих се на Бай Миле – притесних се за минаването през границата с толкова пари. Той ми каза, че няма да има проблеми. Дори ме накара да му купя и цигари от безмитния магазин. Никой не провери колата както на отиване, така и на връщане (освен документите на граничния пункт). Когато се прибрах от Турция, казах на Бай Миле, че тия хора, с които се видях, са ми обяснили как ще стане работата – канали и други такива работи. Бай Миле ми каза, че са помислили, че аз съм човекът на Бойко Борисов.

Мога да разкажа подробности как точно се очакваше да се прави бартера – трафика. Искам да кажа, че досега мълчах, защото вярвах на съда, но се оказа, че такъв няма и че ни осъждат по нареждане на Бойко Борисов, за да замълчим завинаги. Искам независима прокуратура и ако мислите, че ви лъжа, съм готов на очна ставка с Бойко Борисов. Мога да ви разкажа доста по-сериозни неща, свързани с Бойко Борисов, Бай Миле, Маджо и други от СИК.

1. Канали

2. Дрога

3. Цигари

4. Черно тото

5. Казино

6. Банки

7. Оръжие за други страни, както и износ на горива.

И още по-сериозни неща. Има още живи свидетели. Бойко Борисов лично даваше указания на Венци Стефанов, Маджо, Бай Миле как да издирват сина на Венци Стефанов. Доста хора пострадаха тогава. Мога да ви кажа колко точно пари са дадени за откупа и откъде са взети.

Васил Петков Костов (има и подпис)

1995г., коктейл на СИК. Бойко Борисов, Венци Стефанов и Румен Николов-Пашата

АНТРЕФИЛЕ НА СОБСТВЕНОРЪЧНО НАПИСАНИТЕ ОТ ВАСИЛ КОСТОВ ПОКАЗАНИЯ:

Премиерът Бойко Борисов и президентът на САЩ Доналд Тръмп се ръкостиснаха на 24 септември 2018г. в централата на ООН в Ню Йорк по време на срещата на високо равнище „Глобален призив за действие за справяне с проблема с наркотиците“. Тя е организирана по инициатива на Тръмп. България е част от 31-те държави съ-организатори, които участват във форума

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. СРЕЩА С БАШ ТРАФИКАНТА НА НАРКОТИЦИ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА СОЦИОПАТ

  2. А кога ще разкажете за тъмночервените генерали от монтерей един от които е и любен гоцев и техния послушник бойко борисов ???????????

    • За принадлежността на Борисов към СИК – доказателства бол. Обаче за връзка между него и Монтерей аз лично не съм чувал. И покойният Георги Стоев, лека му пръст, в книгите си не е правил такава връзка, въпреки че надълго и нашироко описа кръга около Любен Гоцев и Виктор Вълков. Личното ми мнение е, че Монтерей си бяха просто едни старчета над 80 години, които си се събират на кафенце в сладкарница Монтерей.

  3. Парадокс, най-големият трафикант на наркотици у нас – Тиквата участва в срещата на ООН за борба с наркотрафика. Изглежда за обмяна на опит.

  4. До другарят Председател на Общинския Парламент – Враца
    До Другарят Кмет Калин Каменов на Враца
    ИСКАНЬЕ
    от Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ, ул. Райна Княгиня № 20 А-12, 3000 Враца
    Драги Другари, налага се да теглим и другаруваме заедно колата на Враца паланка – ОБЩИНА и в тази посока да споделя няколко факти дето трябва да се решат от целокупния парламент на Врачанската община.
    Въ Кралство Швеция имах възможност да гледам едно Американско САЩ Тв – предаване „ 60 минути“, където се обсъждаха проблемите на обществото и си спомням, че водачът на телевизията, който беше така на възраст направи едно особено предаване където започна да обяснява, „ЧЕ ТОЙ НЕ ЖЕЛАЕ НЕГОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ ДЖОРЖ БУШ МЛАДШИ ДА ПРАВИ ГРЕШКИ В ИЗГОВОРЪТ НА НЯКОЛКО ДУМИ, КАТО ОБЯСНЯВАШЕ ПРЕД ЦЕЛОКУПНИЯ САЩ НАРОД, ЗА ДУМИТЕ И ПРОИЗНАСЯНЕТО ИМ, КОЙТО ПРЕЗИДЕНТА ГРЕШИ“ ще пи представя и снимки от това предаване. Възползвам се от начина на представяне и желанието на телевизионния водещ да помогне на „НЕГОВИЯ, НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ“, както каза тогава той… Та излизайки от тези негови думи, Аз съм решил да изляза с тезата „ВРАЧАНСКИТЕ МУЗОВИРЕ, ДА НЕ ГОВОРЯТ ТАЙНО ЗАД ГЪРБА НА КМЕТА КАЛИН КОМЕНОВ, ЧЕ ИМАЛ ТРИ ЧЕТИРИ АПАРТАМЬОНТА В НОВИТЕ ХУБАВИ БЛОКОВИ, А ДА МУ КАЖЕМ ТЕЗИ НЕЩА, ДЕТО СЕ ГОВОРЯТ ЗАД ГЪРБА МУ И СЕ ПРАВИ ВРАЧАНСКИ МУЗУВИРЪК, ДА СЕ ИЗЯСНИ ОТ ВАС ВРАЧАНСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И ВСИТЕ ДРУГАРИЦИ, И ДА СЕ КАЖЕ ИМА ЛИ ИЛИ НЯМА ДРУГАРЯТ КМЕТ КАЛИН КАМЕНОВ ЛИЧНИ АПАРТАМЬОНТА ИЛИ ЛИ ГИ Е ПРЕХВЪРЛИЛ НА БАЛДЪЗАТА, ШУРАНАЙКАТА, БАДЖАНАКА, КАКТО ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ СЕ ОПРАВДАВАШЕ С ТЪЩАТА, ЧЕ МУ ДАВАЛА ПАРИТЕ И ТОЙ КАТО ДОБЪР КЪЩОВНИК ОБУЧИЛ СЕ НА ИКОНОМИКА ВЪВ ФИВТИЗ СЕ ЗАМОГНАЛ ЗА СЕДМИЯ СИ АПАРТАМЬОНТ С АСАНСЬОР И ХЕЛИКОПТЕРНА ПРЛОЩАДКА ЗА ИЗЛИТАНЕ НА САЩ САМОЛЕТИ …
    Направи ми впечатление, че другарят Кмет Калин Каменов изплака пред мегафон-хаджията който си пее за парите на кмето ПО ПРОТЕСТИТЕ и общинарите под прозореца на балконо кметски, и било лошо, че се плашели децата му, както онази докторица от протеста в Ситняково – СОФИЯНСКО, която наду газта на колата си, за да премаже протестиращите се, който и потрошиха с ръце СТЪКЛАТА на колата, а някой крещеше – ДЕЦА ИМА ВЪТРЕ, А ВЪН ТЯ ГАЗИ ХОРАТА ! Малко мръснишки ми изглежда тази история и сравнения, но да успокоим кмета Калин Каменов с невръстните му дечица и той да си каже колко апартамьонта има, и ако има да освободи държавния, да не му плащаме за хитрините ! Има нуждаещи се за това место и един от тях е Ангел Сириняков. Мир сред человеците !
    Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ – 25 авгъстако – 08- 2020 – Враца

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *