Васил Василев: Тревога! Борисов Готви ПРЕВРАТ В БСП! Даде 43 млн. лв. на „соц. бароните“ да свалят Нинова! Вижте подробностите:

Борисов изигра хитър политически ход, като захрани с едни 43 милиона лева вътрешната опозиция на Нинова в БСП, коментира журналистът Васил Василев.

С един подкуп той възпламени реваншистките стремежи на тези социалистически фактори, наричани „соц. барони“, които Нинова бе изтласкала в периферията на Столетницата. И така срещу парче земя във Варна, неподлежащо на застрояване и наричано галено “ Дупката “, лидерът на вътрешната опозиция Георги Гергов за един миг взе толкова, колкото получават за цял месец общо 210 000 пенсионери в България. А възскромните за възможностите на Борисов 43 млн. лв. трябва да разцепят БСП, за да се отнемат реалните шансове на Столетницата да надделее над ГЕРБ в следващите избори.

Но опитът за преврат има и друга обосновка, отбеляза Василев. Съзаклятниците се надяват, че ако Нинова падне, ще падне и възбраната върху приемането на Истанбулската конвенция.

Припомняме, че евродепутатите от БСП единствени от всички леви партии в Европа се противопоставиха на спорния документ и така показаха, че за тях по-важна е позицията на националната им партия БСП, а не тази на общоевропейската ПЕС. Което обаче доведе до тежкия соц. сблъсък между Корнелия Нинова в България и Сергей Станишев, лидерът на ПЕС…, който направи всичко възможно да притисне лидерката на БСП. Но така и не успя.

По повод консецията на държавното ни летище София“ Василев заяви: „Ако престъпната концесия, замислена от правителството на ГЕРБ, бъде осъществена, летището ни ще остане само с една въздушна линия- „София – Истанбул“. Тогава българите ще летят за Атина, Рим, Париж и Ню Йорк през Истанбул и никой няма да е в състояние да попречи на това. Единствената ни надежда сега е в главния прокурор Цацаров, от когото БСП поиска да прекрати концесията като противоконституционна и застрашаваща националната сигурност на България“Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Отличен коментар г-н Василев.За съжаление никой няма да те чуе.Летището ще се даде на концесия,истанбулската конвенция ще се приеме и 80% дебили ще казват „Ии скиф премиера Борисов е незаменим“

  2. Много ми харесаха снимката и усмивките на Борисов с нарградения Гергов!?Ами че са толкова щастливи един от друг , че чак на човек да му се приийска да е единия поне от тях!!!.Във връзка с тази снимка научин ,какво означава най новото тълкувание на абвиатурата на ГЕРБ!Добре е ,казано от талантлив бедняк или от пенсионер!Та това съкращение означавало :Групировка за Експресно Разграване на България !Това е моята новина за сайта Скандално.нет!Да бъдат живи и здрави да будят българите за битката!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *