ПЕС с Второ КЪРВАВО ПИСМО до Нинова: Подписвайте Конвенцията, Забраняваме ви Референдум! ЕС прати и Станишев да натисне БСП! Вижте Отговора на СМЕЛАТА КОРНЕЛИЯ:

От цялата безгръбначна и продажна политическа класа у нас, днес само една жена със зъби и нокти се бори за честта на унизената ни и смачкана клета майчица България. Да я подкрепим! Корнелия, норода е с теб! Огън… бий! Skandalno.net Цялата статия прочети по-долу:

Второ заплашително писмо е получила от ПЕС лидерката на БСП Корнелия Нинова. Този път шефката на ПЕС – Жени, Зита Гурмай изисква от българските социалисти незабавно да изтеглят предложението си за Референдум, на който народът ни да гласува с „Да“ и с „Не“ за Истанбулската конвенция.

„Това демократично ли е?“, коментира по повод новата кървава евро-депеша Корнелия Нинова. „Какво по- демократично от това да попиташ народа си на референдум иска или не иска дадено предложение“, заяви още тя.

Лидерката на БСП разкри, че към Истанбулската конвенция има обяснителен доклад, който правителството умишлено крие от обществото. А двата документа, всъщност, трябва да се разглеждат и обсъждат успоредно. Причината ГЕРБ да крие обяснителния доклад е, че той обезсилва до голяма степен Конвенцията. Защото в него се заявява категорично, че постановките в доклада не трябва да влизат в учебните програми.

Освен втората заплаха от председателката на ПЕС- Жени, Корнелия Нинова получи удар и от набързо пратения в България лидер на ПЕС Сергей Станишев. В интервю по Бтв днес той разкритикува остро отказът на БСП и на президента Радев да подкрепят Истанбулската конвенция. Станишев дори се изцепи, че Нинова и Радев не били добре приети в ПЕС и Брюксел.

Преди дни ПЕС официално заплашиха БСП с изключване от европейското семейство, ако не се подчинят и не подпишат Истанбулската конвенция. Но от ръководството на българските социалисти заявиха, че заплахата не ги интересува изобщо и няма да се подчинят на брюкселските си лидери.

„Ние сме единствената партия от ПЕС, която наскоро е печелила избори. Атаките и заплахите от лидерите на европейските социалисти към нас са безпочвени“, коментира Корнелия Нинова.

И натискът върху България да ратифицира час по- скоро Истанбулската конвенция също е необясним. Третополовото тескере не е ратифицирано все още във Великобритания, Ирландия, Люксембург, Гърция, Хърватия, Чехия, Унгария, Литва, Латвия, Словакия и др.

Заплахите и натискът върху БСП да се откажат от позицията си по Истанбулската конвенция, обаче са напълно обясними. Зад тях стои лично Сергей Станишев, известен с безскрупулния си кариеризъм, който в един момент го тласна да извърши дори национално предателство. В момента той се бори за пореден мандат като лидер на Европейските социалисти- ПЕС.

Ревностен последовател на неолибералната диктатура, Станишев трябва да заслужи високия си пост, като лобира успешно за прокарване на спорната Истанбулска конвенция. Това ще бъде основният му коз да оглави още веднъж ПЕС. За да го постигне обаче, трябва да притисне БСП и да ги принуди да се подчинят на Брюксел.

Също както през 2013 г., когато принуди депутатите от БСП да предложат Делян Пеевски за шеф на ДАНС и по този начин провали правителството на Пламен Орешарски, точно седмица след като започна работа. Да, именно Станишев, по евро-атлантическа заповед върна Бойко Борисов на власт и му подари втория мандат. И така закопа собствената си партия БСП, че за няколко години я изхвърли тотал от политиката. В замяна на предателството си, Станишев беше избран за лидер на ПЕС от евробюрократите.

Сега обаче БСП отново си стъпиха на краката под далновидното ръководство на Корнелия Нинова. А тя очевидно няма никакво намерение да допуска старите грешки, като подчини „Столетницата“ на хора, които работят само и единствено за лична изгода.

От цялата безгръбначна и продажна политическа класа у нас, днес само една жена със зъби и нокти се бори за честта на унизената ни и смачкана клета майчица България. Да я подкрепим! Корнелия, норода е с теб! Огън… бий! Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

14 коментара

  1. Няма нищо лошо в кареризма. Той е двигателят на прогреса според мен.

  2. …независимо,че някои кариеристи са обикновени бездарници…

  3. Гадният национален предател, абсолютният кариерист, готов и майка си да продаде за слава и пари, известният сер-Г-ей станиШеф казано по-кратко – „ДА ГО ДУХА!!!!“ Педал долен!!!!

  4. -КОРНЕЛИЯ НИНОВА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ЗАСТАВАМЕ ДО ТЕБ НИЕ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ СМЕ С ТЕБ ДА НИ ИЗКЛЮЧАТ ОТ КЪДЕТО ИСКАТ ДА НИ ИЗКЛЮЧАТ ОТ НАТО И ЕС КАКВА РАДОСТ ЩЕ НАСТАНЕ ТОВА НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ ИСКАМЕ СИ СОЦИАЛИЗМА ИСКАМЕ СИ БРАТСКА РУСИЯ ИСКАМЕ СИ ЖИВОТА ПО ВОЛЯТА НА ГОСПОД

  5. А ще има ли нещо лошо в това да ти го сложа първо в дупето, а после и в устата??Тъй де, да не си губи вкуса и аромата…

  6. Тя, Елена Йончева, затова го изостави тоя педал Сергей! Не стига, че е гей, ами и боклук, на всичкото отгоре! Бий ги, уважаема Корнелия, българите са зад гърба ти, а това е най-важното за успеха!

  7. Предлагам за шеф на парламента да се назначи Е. М., като депутати: Драго чая, Васко кеца и други подобни аркадаши и тогава да се действа по въпроса. Тогава одобрението на ковенцията ще е 100%. Тия които се смятат за 100% мъже да протестират и бъдат против. Който е ляв в Холандия ще ги приемат, може и в Турция, там ги очакват. Ние истинските българи сме против конвенцията.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *