Валентин Вацев: След изборите ще имаме правителство, готово да обяви война на Русия!

Оттук – нататък геополитиката ще определя политическият дневен ред в България. САЩ ще се постарае да имаме силно анти-руско правителство. Изборите у нас ще са през октомври и ще са напълно манипулирани. САЩ ще ни инсталират такива управляващи, които без колебание да обявят война на Русия, категоричен е анализаторът Валентин Вацев.

Русия на практика е във война с НАТО, въпреки че формално се бие с натовското прокси Украйна. Анти-руските санкции обаче вредят повече на ЕС, който се очертава като един от големите губещи в конфликта. ЕС дори не крие, че страда от санкциите срещу Русия, но няма никакъв избор заради крайната си зависимост от американските капитали.

Затова и в България бъдещото правителството ще зависи до най- голяма степен от геополитиката. САЩ успешно сглоби четворната коалиция, която да пусне Северна Македония най- после до преговорите за ЕС. В същото време, прекъсна отношенията ни с „Газпром“ и успешно ни хвърли в тотална зависимост от американските доставки на скъп газ. След като изпълниха спуснатите от геополитическия ни господар заповеди, коалиционните партньори набързо се разделиха.

След изборите през октомври обаче новото правителство ще трябва да демонстрира още по- ярко изразена русофобска позиция. За САЩ е жизненоважно да имат в България правителство на тяхно пряко подчинение, тъй като дотогава конфликтът им с Русия ще е в нова фаза. Предполагаемо до октомври Русия вече ще е пречупила киевския режим.

Сегментираната политическа класа в момента е изключително удобна за съставянето на правителство- франкенщайн, което да сътвори най- големите поразии, а след това безславно кадрите му да се разбягат по широкия западен свят.

„Продължаваме промяната“ е изцяло на каишка на американската Демократическа партия. Те са леви радикали, а не десни. Затова ако отново спечелят изборите наесен, ни очаква още по- крайно и пагубно за страната ни управление, завършва анализа си геополитическия ни анализатор В. Вацев. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА ГРАБВАМЕ СОПИТЕ И ДА ИЗЛЕЗЕМ ПО ПЛОЩАДИТЕ НАТО ЕС САЩ СОРОС БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ 32 Г. БЪЛГАРОУБИЙЦИ ВЪН ОТ ЖИВОТА НА НАРОДА ДА ПРЕБЪДЕ ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА ВОВЕКИ РУСИЯ ТЯ Е НАШЕТО ЕДИНСТВЕНО СПАСЕНИЕ

  2. Комунягите в шок – от всички страни съединявайте се! Путин ви предаде! Вече шест месеца се мъчи в Украйна и НИЩО!

  3. В петък, 29 юли, Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) обстреляха наказателната колония в Еленовка, където се намираха украински военнопленници, в резултат на удара са загинали 40 души, а други 130 са ранени.

    40 души загинаха при удар на ВСУ по затвора в Еленовка Ударът е нанесен от ракетната система за залпов огън (РСЗО). В момента разчистват развалините, така че броят на загиналите и ранените може да се увеличи. Укробандеровските нацисти целеха бараката, където се намираха пленените „азовци“. Источник:kp.ru

  4. Готви се укранизацията на България по същия модел от 2014 година

  5. Очакваме денацификация на БГ. Ще викате Ахмад Сила и ще виете през зъби хюмнета соросоидни! Тричане на всички русофоби, докато завият на арабски Сурите на истината!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *