България – 2016: Сектантски Евро-Атлантизъм и ГЕРБаджийски Циркове ПРАТИХА БЪЛГАРИЯ В ПРОПАСТТА! Кой Ще е Президент Вече Няма Никакво Значение! Виж Тук:

Кандидат президентиАко под „евроатлантически ценности“ се разбира гей-паради, еднополови бракове, легализация на дрогата, забрана на абортите, пълзящо унищожаване на кирилицата, пренаписване и подмяна на българската история, бежанци – ислямистки, пълчища терористи, телени мрежи между държавите и безпрецедентно унижаване на България от разни западни посолства – предварително благодарим за такива „благинки“. Едва ли който и да е българин искрено им се радва!

Но ето че кандидатите на ГЕРБ най-нахално и нагло ни обещават точно това – зад фасада от балончета и сини герберски знаменца.
Предизборната кампания на Цачева и Манушев започна смехотворно с… торбички, фланелки и запалки.  И с компютърна програма, която прави портретите на двамата като живи?? Уааауууу!!!

Може би защото и двамата, отдавна не действат като мислещи живи хора, а като зомбита, които изпълняват поредните заповеди на Западните Господари.

И вместо портретите на кандидатите да са „като живи“, ние от Skandalno.net пожелаваме на избирателите да оцелеят и доживеят някак в мизерията на своето битие.

Вместо за „портрети“ и камари найлонови „торбички“, герберските кандидати биха могли спокойно да дарят тези пари за спасяването на самотен възрастен човек, болно дете или отчаян безработен, който се приготвя всеки момент да полети от някой 8-ми или 12-ти етаж. Но къде толкова ум и социално чувство у Цецка?

Ще напомним, че президентът не е само „обединител на нацията“. Той може и е длъжен да отстоява твърдо и аргументирано интересите на България пред света, а не интересите на чужди държави. Да поставя на всенародно обсъждане най-щекотливите въпроси на страната – като реанимация на икономиката,  увеличаване на доходите, социалната политика, огромния демографски срив, заради който българите се топят и изчезват в безкрая…

Какво обаче предлага предизборната програма на ГЕРБ? Ако си направите труда само да надзълнете в нея,  ще видите, че там всичко е обърнато наопаки.

За да се възстановяла  българската икономика, най-напред трябвало да има „стабилно управление“.

Това е абсолютна лъжа!  Стабилно управление не може да има  ако хората живеят на ръба на мизерията.  Мизерията предизвиква само нестабилност, хаос и революции.

Единствено развитието на БЪЛГАРСКАТА промишленост и селско стопанство може да доведе до по-високи доходи, по-голяма сигурност за отделния човек и оттам – до стабилност на управлението на държавата.

Лъжата за „стабилното управление“ цели едно съвсем простичко нещо- Да се бетонира и увековечи управлението на партията-държава ГЕРБ.

„Стабилността“ според ГЕРБ означава още- еднолична авторитарна власт на Бойко Борисов, който заграби и подчини на волята си законодателната и изпълнителната власт, съдебната система и президентската институция!

Гербаджийската мантра за „стабилно управление“ се пренася и върху „стабилност на държавата“! Но за стабилност на доходите и качеството на живот на всеки български гражданин – ГЕРБ споменават нито дума!!!

Следващата „главна“ цел е „да се модернизира управлението на държавата“, пише още в ГЕРБ-ерския манифест. Може ли обаче „модерността“ да е  „главна“ цел, докато хиляди бездомни хора бъркат по казаните, докато пенсионерите се гърчат в „стабилизирана“ мизерия, а работещите бедни се чудят как да си платят данъците и таксите- пък ако не могат, „великите гербаджии“  пращат частни съдии-изпълнители, които в комбина с мутренски „бодигардове“, им одират кожите и ги изхвърлят от домовете им.

Статистиката сочи, че 90% от клошарите у нас са изпаднали в това положение, след като са съдии-изпълнители са ги изгонили на улицата. (Съдия-изпълнител в превод на български ще рече: насъскано от държавата куче на олигархията, което прибира апартаментите на най-бедните-б.р.)

Лошото е, че и другите кандидати не обещават нищо и предизборните им послания са само набор от кухи фрази.

Румен Радев и стоящата зад него БСП говорят за  „достойнство“,  но не смеят да формулират ясно, желанието на 85% от българския народ.

Хората искат  да възстановим политическите, икономически и културни връзки с Русия. Да се обявим категорично против санкциите срещу РФ. Да реанимираме Южен поток и АЕЦ „Белене“, без които няма и не може да има българска икономика, защото  ще  купуваме прескъп ток и газ от Турция.

Да се обявим категорично против диктата на Вашингтон и Брюксел. Президентската институция да работи за връщане суверенитета на България и да извоюва свободата на България да взема икономическите си и политически решения сама. Без наглия диктат на западни посолства и соросоидни НПО-та.

Дори патриотите Каракачанов и Нотев не посмяха да кажат, че народът иска съюз с Русия. Споменаваха, че България можела да бъде приятел и с Америка и с Русия. Но хората питат, как ще стане това при днешното почти военно и ядрено противопоставяне на двете страни? Днес, когато е задължително да вземеш страна.

Не им ли е ясно на „патриотите“, че САЩ  не могат да понасят Русия, само защото е огромна и мощна страна, която защитава своите интереси, включително и със силата на оръжието.

Не им ли е ясно, че Вашингтон и Брюксел няма да спрат, докато не унищожат България, само защото сме славяни и братя по кръв с руснаците?

Не им ли е ясно, като патриоти, че Запада е исторически враг на славяните, и че днес, под булото на мантрата „интеграция с Европа“, отново се опитват да ни унищожат?

За каква дружба с Америка тогава ще говорим? Или бг. политиците си правят сметката да сме приятели хем с Господ, хем с Дявола?! Не става така!

Ето защо, всички ние – обикновените българи, трябва още един път ясно да кажем на кандидат управленците, че настояваме да се ръководят от волята на народа, макар тя да не се харесва на англосаксонските им западни ментори. 

В противен случай –  да се омитат от политическата сцена и да отстъпят място на смели и решителни хора, които ще имат волята да върнат страната при нашите руски братя, които единствени имат интерес от силна и просперираща, славянска и православна България на Балканите. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *