Европейци! РАДА ДЪЛБОКАТА КЪМ БАЙ Х*Й: Не ни Подвиквай Като Чобанин на Овце в Банкянска Нива! Коментарът, който Разтресе ФБ! Виж Тук

Бай ХуйРадан Кънев накара Борисов да подскочи като убоден с остена бик, след като го нарече в телевизионно интервю „Бай Х*й“.

Кандидатът за президент на ДСБ така бързо изстреля определението, че от телевизията нямаха време да го заглушат и цяла България чу на какво прилича премиера и как го наричат реформаторите помежду си.

„Не може някакъв си Бай Х*й от Банкя да привиква министрите от РБ, не може да им крещи като на провинили се момченца и да ги кара да му се кланят! С ГЕРБ сме коалиционни партньори и всеки трябва да уважава другия, а не да го наказва в ъгъла и да му извива ръцете. Какви са тези закани за време разделно, какъв е този натиск, какво е това подвикване – като на овце на банкянска нива? Какво е това събиране по никое време в петък вечерта на цялото правителство, като че ли е настъпила извънредна ситуация, или пък е започнала война? И всичко това – само защото някой се бил засегнал, че няма кворум в парламента.

Щял да разпусне правителството, щял да ни изгони от коалицията. Ами да го направи! Обаче стиска ли му, като на ЧОБАНИНА няма да му стигнат овцете да направи ново правителство – изстреля Кънев и буквално размаза Борисов!

Придворните медии скочиха на мига и разпънаха Кънев на кръст – смачкаха го, изкараха го психично болен! Анализираха, размахваха пръсти, поучаваха и „искрено“ се възмущаваха как е възможно да се употребяват такива нецензурни думи от родните политици пред нежните и девствени уши на избирателите.

Но е време да се запитаме кой наложи този език в политическото и медийното пространство? Не беше ли Борисов пръв този, който изпсува по време на интервю, но бе надлежно заглушен? Не беше ли и Вежди Рашидов от тези, които псуваха полицаи пред камерата?

Колко пъти господин премиерът нарече народа си овце, лош материал, кучета, стадо недостойно за милостта му… Няма да изреждаме цялата словесна агресия към всички, които не мислят като банкянския чобанин. Или му пречат на поредната далавера!

Колко пъти простоватия ни премиер коментира важни политически събития с думи, като за мач: „ще ги бием“, „ще ги смачкаме“, „ще им разкажем играта“?

Още по-голяма вина имат медиите, които гребат с шепи от бездънната селско-просташка словесност на Бойковистите, защото им е даден достъп до бездънната каца с пари на ГЕРБ.

Кой измисли, че Слави Трифонов е педофил и се развлича с малки момченца от интернати? Кой му лепна прякора Славуца?

Кой кръсти Радан Кънев – Рада Дълбоката и падна дотам, че направи порнографски фотомонтаж с гол мъжки задник и главата на Радан. И пльосна цялата тая прекрасна сглобка на първите страници на всички вестници, та чак го излъчи и по ГЕРБерския рупорт „Господари на ефира“? И го направи точно в момента, в който Радан Кънев напусна правителството на Бойко Борисов!

Кой лепи етикети върху всеки неудобен на управляващите?

А кой финансира тази медийна истерия и злоба?

Американските НПО-та и ГЕРБ, разбира се.

В никакъв случай не искаме да оправдаем Кънев. Такава стилистика в устата на политик, би трябвало да го прати веднага на дъното.

Но пък отчитаме, че Радан бе принуден да отговори на безкрайните нападки и гнусни прякори, които по поръчка на самия Борисов, му лепиха толкова време. Радан Кънев не изтърси обвинението си и квалификациите „Бай Х*й“ и „Банкянски чобанин“ току-така, без да ги  е обмислил предварително.

И с риск да си навлече куп неприятности, залепи на Борисов такъв словесен шамар, че прякорът ще му остане за цял живот.

Каквито са ни политиците, такива са ни и медиите! И обратното също е вярно!

А явно такъв ни е и народа, след като търпи цялото това долно безчестие! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *