От Последните Минути: САЩ ЗАЛАГА ЯДРЕНА БОМБА В БЪЛГАРИЯ! Виж Тук:

Решение за дислоциране и монтаж на американска атомна бомба в България взе българоненавистното правителство на Бойко Борисов! С антинародното си предателство този премиер ще остане не само в нашата, а и в световната история! Подробностите виж по-долу:

atomna_bombaГербаджийското мнозинство в парламента, заедно с НФСБ на Валери Симеонов, взе решение за съставяне на Анкетна комисия по проекта АЕЦ „Белене“.

Какво ще проверяват депутатите, не се знае, защото това е третата парламентарна комисия по проекта „Белене“, който Борисов се хвалеше в американското посолство, че лично бил спрял, за да не го строи Русия.

Още през 1988 г. Централният комитет на управляващата тогава БКП, приема решение да започне подготовка за строеж на втора атомна електроцентрала в България – АЕЦ „Белене“, понеже ресурсът на АЕЦ „Козлодуй“ е на изчерпване, а  на страната е нужна още евтина електроенергия за развитие на българската промишленост, и още по-евтин ток за бита. Втора атомна е предвидено да се построи от съветски специалисти.

Около 2000-та година разговорите с руската страна за построяване на „Белене“ се възобновяват. И оттогава проектът ту тръгва, ту спира, поради небивалите размери на корупцията в България и пречките, които Вашингтон и Брюксел, непрекъснато поставят пред държавата ни.

Потресаващото е, че през последните години герберските „спецове“ и министри на енергетиката като Трайчо Трайков, Делян Добрев и Теменужка Петкова, подхванаха мантрата за малоумни идиоти, че АЕЦ-ът в Белене е скъп, опасен и ненужен за страната, понеже не ни трябвало много ток.

И най-важното – че държавата нямала ресурс да го строи.

Какъв е извода? Че „бедната“ социалистическа държава на Тодор Живков имаше пари да строи Белене, а днешната „богата“ капиталистическа България – няма!

Истината, прикривана с всички сили от гербери и проамерикански НПО-та, е че и тогава и сега Русия ни предлагаше да построи централата със свои средства, а ние да започнем да я изплащаме едва когато АЕЦ-Белене заработи и започне да печели. И по-важното е, че според офертата на руснаците новата централа си остава собственост на българската държава – ДЪРЖАВЕН  СТРАТЕГИЧЕСКИ обект.

АЕЦ Козлодуй
АЕЦ Козлодуй

Защо Борисов и ГЕРБ не са съгласни с такава, не просто добра, а направо ултраизгодна за България сделка? Защо пренебрегват руското предложение, и „търсят“ частен „инвеститор“?

Отговорът е ясен. Защото са получили заповед от своите американски Господари!

Защото САЩ искат да вземат атомната централа в свои ръце! Искат я по две причини: Първо, за да облажат от сделката двама американски сенатори, както се случи с „Марици-Изток 1 и 3 и с газопреносната мрежа в Украйна, която бе „приватизирана“ от частно дружество, начело на което застана синът на американския вицепрезидент Джо Байдън.

Ако частен „инвеститор“ поеме „Белене“, ние евтин ток няма да видим. Електроенергията ще ни се продава скъпо и прескъпо, за да има по-голяма печалба, която да се изнася в САЩ.

Нали така правят  и  Метро, и Била, и ЕВН, и ЧЕЗ и прочие „инвеститори“ и „приватизатори“.

Втората причина е трижди по- зловеща: С атомна централа в ръцете на частник, всичко може да се случи. АЕЦ-ът не е фабрика за балончета. То е все едно да поставиш в сърцето на България свръхмощна ядрена бомба! Подчертаваме – бомба, върху която държавата България няма да има абсолютно никакъв контрол! За разлика от АЕЦ-Козлодуй, която е построена от руснаци, но си е собственост на държавата. А после… ха смей да не слушкаш американците, де! Само за 60 секунди частния американски АЕЦ- бомба може да бъде взривен „по случайност“ или при „авария“. И ще превърне България в пепел и радиация… при това само с едно натискане на задокеанско копче!

Просто искаме да кажем, че един частен АЕЦ в ръцете на американска фирма си е идеално средство за американски контрол на политиката и икономиката на територията България. Както се казва – за страх и респект! Под угрозата на американската АЕЦ янките вече съвсем легитимно ще си редят български правителства, ще им спускат решенията си, пред които местните марионетки само ще козируват.

Така де! След като Западът не можа да ни унищожи  с глад и болести, защо да не го направи посредством…атомен взрив. Лесно и ефективно! И най-важното – невъзможно да се докаже нечий зъл умисъл. А дори никога да не го направи, страхът, че САЩ би могъл, ще парализира българското общество и то задълго ще е без воля да се отскубне от змийската прегръдка на янките.

Ето защо Борисов и ГЕРБ са не просто предатели на националните интереси, а съучастници на отвъдокеански стратези – убийци, ликвидирали през последните 26 години милиони хора по света?

Разбирате ли сега защо Втора атомна трябва да бъде построена от Русия – за да е ДЪРЖАВЕН СТРАТЕГИЧЕСКИ обект! А България, поне на хартия да остане суверенна държава! И да не се превърне в тотално обезличен жалък американски колониален бардак!  Skandalno.net

Автор: Иво Македонски Skandalno.net

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Наличието на атомна електроцентрала беше гарант за националната ни сигурност! За това у нас не се случи етническа война както в западната ни съседка…За това ни се наложи да затваряме блокове на Козлодуй и да НЕ строим нова ат. централа…..защото, мисля, в чуждите планове ние ще сме театъра на бъдещия сблъсък….(страх ме е да кажа думата война…)

  2. blagodara ti milo umno dete pisi po chesto za belene da stigne do vseki balgarin za da razbere naroda koi e borisov balgaroubieca

  3. Реален, невъоръжен при това, поглед в небето на България води до извода, че ние и в момента сме във война с Русия но без такава да се обявява. Ако през деня вдигнете поглед към небето и се намирате на брега на Черно море – т.е най- близо до Русия, вероятно в най-малко от три дена в седмицата ще видите високо, високо, множество инверсионни следи. Всички те са по посока Русия. Тъй като ние имаме няколко изтребителя във въздуха, то изводът е ясен – летят чужди самолети,тръгнали от България по посока на Русия. Това не е свързано с въздушна полиция, тъй като навътре в морето няма присъствие на чужди или наши самолети – просто няма какво да правят там под носа на Русия. Единствената ни надежда е че Руснаците ни обичат все още и ще ни прятат един хиперзвук с голяма атомна бомба – да стигне за всички по тези места.

  4. За инверсионните следи – преди три дена, когато Русия прихвана полски самолет излетял от Румъния към Крим, аз просто се уплаших. В небето над Варна имаше следи от над двадесет – тридесет изтребителя – посоча изток. Така бе почти до обяд. Такова „движение“ на изтребители не е имало до сега, а за в бъдеще ? Добре е да си спомним и една авария в европейска атомна централа решила да ползва касети с ядрено гориво на Уестингхаус. Тогава се размина без масово зарязяване на въздуха но така или иначе се говори само за Чернобил но не и за този случай в Европа а още про-малко за Фукушима! Защо е така , мисля че е ясно на всички. Ако минем на американско ядрено гориво – бомбата няма да бъде само една а две. Но има и обратната теза – с две атомни бомби ние ще можем да искаме каквото ни трябва от Европа цза да няма бум!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *