ВИЖ КОЙ И КАК ПОГРЕБА БЪЛГАРИЯ! И още малко за „Тъпоумния Интригант“ Борисов и ГЕРБаджийския ПОГРОМ! от Списание „ФОРБС“! Виж Тук:

2

Брисов хитърСтраховете на гузната Бай Ганьова съвест винаги са били по-силни от алчността му. Затова Алековият герой  предпочита да граби, скрит под нечие крило. Дали под крилото на княза,  на царя или пък под това на Запада… Абсолютно същото правят и днешните превъплащения на героя – Бай Ганьо Борисов и неговата частна фирма за правене на избори и ограбване на държавата –  ГЕРБ.  

Притаили се под „надеждното“, както си мислят, крило на Вашингтон и Брюксел, Борисов и неговите не по-малко алчни гербаджийски подобия, продължават да громят и грабят всичко в България. Дори авторитетното американско списание „Forbes“ не можа да издържи тази наглост  и заяви, по адрес на българския премиер, че „България се управлява от „тъпоумен интригант“!“

Една  кратка хронология на събитията през последните години, ще ни убеди, че ГЕРБерския погром над България е зловеща реалност.

Още в началото на първия си мандат, герберите, начело със своя началник, продължиха „делото“ на Меглена Кунева да дискредитират проектите за АЕЦ „Козлодуй“ и новия АЕЦ „Белене“. Борисов многократно заяви, че блоковете на Козлодуй трябвало да се закрият по решение на Европейската комисия. А само при споменаването на АЕЦ „Белене“, той направо изпадаше в ярост, наричайки проекта за нова атомна централа, „кална локва“ и „гьол, в който са потънали милиарди“.

Тези заявления на Бай Ганьо Борисов си бяха чисто и просто престъпно разрушаване на националната сигурност. Защото до този момент икономиката на страната ни се крепеше на евтиния ток от Козлодуй и очаквания строеж на Белене.

На този евтин ток се крепеше и оскъдния бюджет на стотици хиляди работещи бедни и милиони пенсионери, които изнемогваха в непосилен стремеж да си платят сметките за ток, набъбващи с всеки изминал ден, та поне да не останат без топло през ледените зимни месеци.

Но мисълта за мизерстващите и умиращи в студ и глад хора, изобщо не затрогва нашите гербаджийски герои. Те живеят в друг свят –  на банкети, коктейли, закуски и обяди в западни посолства, на парламентарни кебапчета и турски тюрлюгювеч… Свят, в който продаваха бащинията ни, и ризата от гърба на оголелия български народ.

На сметката на ГЕРБ трябва да напишем и особената им заслуга за унищожаването на болниците, превърнати масово в търговски дружества. Така, към днешна дата който няма пари, не може да се лекува или да си купи лекарства. Да споменаваме ли безумиците на последния здравен министър Москов, с неговите напъни за закриване на болници и в резултат на това- създаване на листи с чакащи пациенти, на вземане на пръстови отпечатъци и ДНК проби…??  Човекът, дошъл в болницата за помощ, но герберският министър Москов му казва: Ти не си достатъчно болен – ще чакаш!

Борисов ПлевнелиевАпетитът идва с яденето и протежетата на българския Крал-Слънце Борисов, се натегнаха на своя бащица с криминалното избиране на Плевнелиев за президент. Верен на „съратниците“ си и лично на Борисов, Вашингтонския блюдолизец Плевнелиев, през целия мандат не спря да обявява Русия за агресор и враг! И така унищожи и последната ни надежда за пласмент на нашите стоки, доколкото ги имаме, на огромния руски пазар. Русия имаше нужда от нашите селскостопански и промишлени продукти, ние имахме нужда от руския пазар… Но задокеанският Биг Брадър и марионетката му Борисов, забраниха!

Няма план България да живее, България трябва да умре!!!

Така Бай Ганьо Борисов и герберските подлоги станаха съвременните българоубийци.

И понеже икономиката на страната бе унищожена, Борисов, който критикуваше Орешарски, че искал да изтегли един милиард заем, още в началото на втория си кабинет изтегли… 30 милиарда, заедно с лихвите. Не за друго, а да си гарантира спокоен и конфортен мандат! Пък кой ще плаща сметките после…това изобщо не вълнува паразитната пасмина, впила нокти и зъби в снагата на изнемощяла България!!!

Юхен потокБорисов се хвалеше най-нагло, че спрял големите енергийни проекти като Южен поток, АЕЦ „Белене“ и Бургас-Александрупулис, от които щяхме да спечелим милиарди, а страната ни щеше да е енергиен център-рапределител за цяла Европа.

Като капак на антибългарската политика, Борисов пусна целия мигрантско-джихадистки поток през и в България.  Даваше на тези млади и здрави хора със скъпарски смартфони по 1 500 лв. на месец, а напоследък заговори чрез устата на Кристалина и Кунева, че е задължително да интегрираме тези хора в нашето общество. Ами ние цели столетия се опитваме да интегрираме ромите, а резултат – никакъв, точно обратното, докато ги интегрирахме, те станаха повече от нас, а маргинализацията им се задълбочи.

Борисов и Кристалина вече ни вкарват и арабски терористи, за да… „подобрят нашия генофонд“, както се изрази самата Сталинка преди време. Ако това не е предателство и българоубийство, ако не е герберско унищожение на България, какво е?

Борисов, Цачева и ФандъковаНо за Борисов няма достатъчно дълбоко тресавище. Той всеки път затъва все по-надълбоко. Сега се опитва да ни натресе Цецка Цачева за президент, която повече прилича на фелдфебел, отколкото на управленец и е известна най-вече с песента си „Цъфнал ГЕРБер“!

Последното антибългарско действие на Бай Ганьо Борисов е оттеглянето на абсолютната фаворитка за поста генерален секретар на ООН, българката Ирина Бокова, заради което и американското списание „Форбс“ поиска оставката на българския премиер, като го нарече „тъпоумен интригант“! Причината: Борисов замени в последния момент Бокова с Кристалина Георгиева, която не знае чужди езици, а визията й за света включва „интегрирането на Ислямска държава в ООН“??

Дискредитиране, разрушаване, унищожаване на България и българите – това е политиката на Борисов и ГЕРБ, които доказаха на целия свят, че за тях няма нищо свято, освен парите в брой и Бай Ганьовския грабеж на всяка цена. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Четох една статия на ГЕОРГИ АТАНАСОВ. В НЕЯ Е КАЗАНО ВСИЧКО .ПРОЧЕТЕТЕ Я ВЪВ ВЕСТНИК „МИНАХА ГОДИНИ “ ОТ 3 ОКТОМВРИ- ПРЕВЪРНАХА НАРОДА В ДОБИТЪК !!! ТУК ВСИЧКО Е КАЗАНО , КАКВО ДА КОМЕНТИРАШ ПОВЕЧЕ ЗА ТЪПОУМИЕТО !

    • Перфектно е казано! Но, дума дупка не прави!Знаете какво трябва за изедниците народни!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *