Опърничавата Албена Михова Потъна в Тежка Депресия! Липсва й Укротител! Виж Тук:

Албена МиховаИзвестната артистка Албена Михова, позната на публиката от шоуто „Като две капки вода“ и, естествено, от театралната сцена, е любимка на феновете, защото упорито защитава мнението си и никога не се отрича от своите становища.

Като комедийна актриса, тя често шокира общоприетия вкус и с това привлича зрителите за постановките, в които участва.

Само че онова, което се харесва в театъра, явно не допада на хората пред малкия екран в семейна обстановка, затова актрисата така и не съумява да се задържи задълго в нито едно тв. предаване.

Албена от година и половина е сама и липсата на мъж до нея започва осезаемо да я тревожи.

Опърничавата блондинка бе зарязана от предишния си любим – музикантът Тома Здравков, но не заради спречкване между двамата. Ябълката на раздора се оказа сина й от друг мъж, когото Тома така и не съумял да приеме като свой син.

Сега около Албена се навъртат доста ухажори, но всички са респектирани от своенравния характер на актрисата и въпреки няколкото мимолетни флирта, които тя е имала напоследък, явно никой не е успял да укроти опърничавата.

Албена, в характерния за нея нафукан стил, говори, че й е късно вече за деца, но дълбоко в себе си, се надява да срещне оня мъж, който ще я направи щастлива.

Комедийната артистка е преживяла много драми, като най-голямата сред тях е загубата на двамата й родители, още когато била на 13 години. Само нейния силен дух я спасява от пълно потъване в депресията, предизвикана от страха, че ще остарее сама.

Затова тя винаги се шегува, че когато й е най-тежко, разказва вицове! Защото само смехът бил в състояние да излекува болестите на душата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *