ХРИСТО СИРАКОВ ФАЛИРА! Манекенките се Разбягаха! Бизнесменът в Депресия! Виж тук:

Ицо МанекенкитаХристо Сираков е изпаднал в дълбока депресия и е с двата крака в емоционална дупка.

Прочутият бизнесмен, чийто бизнес е абсолютно неясен, а според повечето хора се занимава предимно със свалянето на манекенки, така я е окъсал, че и пълчищата манекенки около него се разбягаха.

Преди година бизнесменът-сваляч реши да отвори собствен ресторант в София. Намерението му беше да събира там елита, да прави конкурси за красота и светски партита и парите на випаджиите да потекат в джоба му.
Ицо изцяло пребоядиса помещението, предаде му аристократичен дух,  накичи го с картини, висящи цветя и всички необходими аксесоари и финтифлюшки за едно снобско и луксозно заведение. На пищното откриване, което му струваше куп пари, се появиха всичките му приятели – куп манекенки, миски и още една дузина неизвестни хубавици.
Оказа се обаче, че нито елитът свикна с новия ресторант, нито пък тръгнаха конкурси. Какъвто и бизнесмен да е Сираков, явно ресторантьорството не е най-силната му страна.
Оборотът не бил очакваният, посетителите – малко, а дизайнът не трогвал никого. Така Ицо затъна и отскоро на вратата на заведението му е виснала табелка „Затворено!“. Според хора от бранша Стоте манекенки вложил там много пари, които не успял да избие и в момента е на червено.
Ицо не е свикнал да губи и настоящият фалит е сериозен удар по самочувствието му.
Фалитът му веднага се разнесъл по безжичния светски телефон и сега той ближе рани вкъщи, а миските са само спомен.
Те налитаха като мухи на мед на богатия Сираков, но като чуха, че няма пари, отбръмчаха в други посоки.
А той изпадна в тежка депресия, страдайки не само по ресторанта, но и по изгубената слава на сваляч и магнит за красавиците.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *