Емилия Се Снима с Бебето! Ето Къде и Как го Гледа! Виж Тук:

Емилия бюстФолкпевицата  Емилия от няколко дни се е отдала на майчинството и се радва на новородената си щерка Мира в къщи.

Фолк певицата стана майка за втори път на 3 октомври и след няколко дни бе изписана,тъй като предпочете естествено раждане, а не секцио, защото така ще се възстанови по-бързо.

Едва сега обаче тя публикува снимка от изписването. Грижите по едно новородено са доста и на певицата не й остана време да сподели щастливия миг с феновете си. Освен това малката Мира била доста гласовита и отсега давала заявка, че има всички данни да стигне силния глас на майка си. На новороденото фолк бебоче не му пукало ден ли е или нощ, а пускало сирената, когато му скимне.

Щастливото семейство все още се нагажда към новия си член, а в суетенето по преобличане и топлене на шишета с мляко активно се включил и Коко Динев.

Емилия бебеНа снимката всички са се ухилили до ушите. Емилия изглежда малко уморена,но това е нормално за жена, изтърпяла родилните мъки толкова скоро. Коремчето й все още си личи, но като цяло не е качила много килограми и бързо ще възвърне формата си.

Радостен е и синът й Иван, че най-после има сестричка. Но той още не знае, че трябва да мине време, преди да може да си играе с нея.

Коко Динев пък се смлял да черпи приятелите, щастлив, че има дъщеря.

Той има още една щерка на име Ивон – от фолк певицата Анелия, която вече е тийнейджърка, но явно бебето от Емилия повече го радва. Поне за момента.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/5faf6cYNUVA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *