България се покри с Позор! НС Реши: Пращаме Оръжия на Украйна! Гледайте ДИСКУСИОНЕН КЛУБ с водещ ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ (09.12.2022) (С ВИДЕО)

България се покри с Позор! НС Реши: Пращаме Оръжия на Украйна! Гледайте ДИСКУСИОНЕН КЛУБ с водещ ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ (09.12.2022)

ГЛЕДАЙ ПРЕДАВАНЕТО:

https://youtu.be/9UugIxXpf5s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

17 коментара

  1. ВИЕ СТЕ ИЗРОДИ! НАРОДА ВИ МРАЗИ,БОКЛУЦИ! ПУТИН И НАС ЩЕ ОСВОБИДИ ! А ВАС ЩЕ ЕКЗЕКУТИРА!!! ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ,ДИ ДЕВЕТО КОЛЯНО !!!

    • Лозето неще молитва с омрази, а яка сопа! Мюсюлманите го осъзнаха и започнаха да им режат зелките, докато българина се ограничава само с омраза и чака нещата да се случат от самосебе си.
      Само че на това е просто пожелателно мислене, на което в Африка викат шаманство!

  2. Познавате ли някой от тези изроди, гласували ЗА?? Ако го срещнете на улицата, ако ви е съсед, ако се разминете с него- ЗАПЛЮЙТЕ ГО. Изкарайте от гърлото си най-мазната храчка и я изплюйте в лицето на изрода. Това е най-малкото което можем да направим на тези гнусни западни подлоги. Никога България не се е управлявала от такива плазмодии!!

    • Ади стига с това плюене! Време е българите да се освестят, че 33 г. ги избиват масово. На убийци и поробители се отговаря само с тояга, сатър или други оръжия. Плюнките и протестите водят единствено до ерекция сред башибозука!

  3. Започнах да изследвам въпроса как да стана индивид без никакво гражданство. Не искам да си отида от този свят като гражданин на държава, която е замесена във война със своята историческа освободителка. Наричайте ме както искате – мръсен комунист, глупав дъртак и както ви дойде. За мен любовта към Русия е точно толкова свята колкото любовта към Христос. За това мряза еднакво и един мазен евреин – Соломон с неговото- „майната му на православието“ и всички негови последователи вкарали ни в тази безсрамна „политическа реакция“ . И един въпрос – защо трябва да чакаме някой да ги из….? Имаше ли рефенендум за НАТО, има ше ли референдум за оръжието, имаше ли референдум за чуждите войски в България? Ако те не ме броят за жив човек с право на мнение, дали аз ще ги уважавам (разбира се исках да напиша еба… м)?

    • Само дето не става ясно какво общо имат някакви си еничари с България, та си готов да умреш като НЕбългарин?
      И аз мразя изброените от теб и делата им, но това по никакъв начин няма да ме накара да умра като някакъв безродник.

      • Не са еничари. В еничарството няма нищо доброволно. За такива, като нашите „управници“ си има друга дума, и тя е „дьонме“.

  4. Поредното безумие от страна на нашите депудати ! Никога България не се е ууправлявавала от такива подлоги, защото не са получавали толкова много пари и власт от задкулисието.

    • Напротив, същото е било и по време на турското робства. В настоящото наглосаксонско робство нещата се повтарят, само дето тъпият българин неще да повярва , че е роб и си мисли как някакъв си джендърхалифат го храни, а терористите от натУ го пазят.

  5. ХОРА НАРОДЕ! НЕКА ПО НАСЕЛЕНИ МЕСТА СЪБЕРЕМ ПОДПИСИ И МОЛБА КЪМ ПУТИН ДА ИЗПРАТИ РАМАЗАН КАДИРОВ И “ ВАГНЕР“ ДА НИ СПАСЯТ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ БЪЛГАРОУБИЙЦИ !

    • Хората и така нареченият народ, ако сам не се осъзнае, че е роб и ще избият децата му нищо няма да се промени. Нито Путин, нито някой друг е длъжен да му подарява свободата за втори път, след като населението се доказа като неспособно да се самоуправлява!

  6. О, здравствуй ти, Русийо мощна,

    света трепнa от твоя глас,

    скокни, царице полунощна, з

    овем те ний, ела при нас!

    България сега те вика.

    Часът настана: твой завет

    и твойта мисия велика

    да ги изпълниш в тоя свет!
    Иван Вазов

  7. Обичам Русия повече от себе си! Поклон пред този велик и благороден народ! В момента те са християните на света и пазят християнските ценности. Бог с вами, друзя!Ваше дело правое!

    • И що така някой си мисли, че България е мюсюлманска, католическа или …..?
      Аз сигурно греша като се смятам за християнин и българин!?!
      Пък и не е зле руснаците да си признаят, че са християни благодарение на нашите предци, а не на измисленото нещо византия и филанкишията. Че пишат на българска азбука, а не на славянска, че се молян на старобългарски, а не на църковнославянски …..
      Та така, и аз обичам Русия, но България обичам повече!

  8. Дупедатите служат на мамона. Кукли на конци. Продали се- нямат връщане. Няма да се скрият.
    Русия знае, че сме отвлечена държава и че българският народ я обича!
    ДУПЕдатите- гответе се. Всеки, всяко ваше дело и думи се знаят. Лично ще отговаряте за делата си и ще посетите лично геената!

    • Тук не мога да се съглася с теб, защото смятам еничарите за откровени национални предатели, избиващи българите християни съвсем осъзнато :) По тяхна заповед, башибозишките им армии и полицаи мачкат и разгонват българите от тази свещена земя.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *