България Измоли от НАТО 5 000 Американски Войници – да ни Пазят от Русия! Виж Тук:

амеркански войнициВ края на срещата във Варшава стана ясно, че България е напълно зависима и буквално клекнала пред Алианса.

Участниците вече направиха своите изявления. А от предателската и пораженческа реч на президента Плевнелив стана ясно, че България моли НАТО да й прати 5 000 американски военни. Страната ни имала огромна нужда от това подкрепление, за да се противопостави по-адекватно на руската агресия в черноморския регион.

Нямало да пращаме свои войници в Прибалтика, не за друго,  а защото нямаме  достатъчно обучени кадри. Но за сметка на това ставаме плацдарм на всички учения край Черно море  и ще пратим свои войници на общите учения в Румъния.

Лидерите на страните-членки най- лицемерно и цинично заявиха, че НАТО не е заплаха за Русия, но  в същото време  гласуваха за разполагането на нови войски и стягане на обръча около Голямата мечка със засилен натиск откъм Прибалтика и Черно море.

Никой не иска студена война, заявиха те.

А това какво е?

Топли братски отношения с празнично парадно дрънкане на оръжия откъм двете граници ли?

Управляващите в България уж не смятат, че Русия ще ни нападне, но освен  5-те хиляди US- войници, молят НАТО да разположи на наша територия и техника на една американска бронетанкова бригада.

Не за друго, а да увеличим възможността на САЩ да провеждат по всяко време военни учения в Югоизточна Европа.

„Подписахме  споразумение, според което веднага в България могат да бъдат разположени  2 500 американски войници, а с моя заповед и без да се изисква разрешение на Министерския съвет и Народното събрание, те могат  да станат 5 000“,  похвали се  министърът на отбраната Николай Ненчев, обяснявайки на народа, че вече може да се чувства защитен и всичко е наред.

От какво да се чувства народът защитен при положение, че 99 % от българския народ смята, че Русия не ни е враг, не става ясно.

Даниел Митов пък обясни витиевато, че заради анексирането на Крим, ние трябва да се пазим:

„Както вечер заключваме къщите си, защото навън има крадци, така трябва да пазим и държавата си, защото не че някой ще я нападне, но вече има една нападната държава – Крим!…“ И за всеки случай да си сложим тенекията на задните части.

Кога Крим  е бил нападан, г-н Митов?

Крим е бил и си остава руски и ако мислите обратното г-н външен министър, вие сте пълен идиот!!!

И кои са крадците на държави?

Не са ли точно САЩ и подопечното им НАТО?

Кой изнасяше „соросоидни революции“ на поразия и разклати целия арабски свят и половин Европа? Кой колонизира, подчини и точи безнаказано ресурсите половината планета

Русия, или САЩ?

Вместо да се заключим от истинските агресори и крадци на държави, ние ги пускаме в страната си доброволно.

Днес 5 000, утре 10 000…

До един с мерак да ни колонизират и господстват над нас!.

Те вече са тук… и идат още!

А докато ни управляват предатели, малкото ни останала колониална армия вместо „Здраве желаем“, ще вика: „Йес сър!“ Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. Плевнята сигурно е отишъл наакан, на събирането, ако не буквално, то в преносен смисъл? Такава демагогия нема никъде по света като местните шуробаджанаци на постовете? Уг никой нямало да ни напада, а спешно молим за 5000 натовски войници? Уж Русия не била заплаха, а да ни пазели от Русия? Бре, на кого да вярваш вече, щом и Главнокомандуващият ни е напълнил гащите? Аз съм си пъзльо и ме е страх от всички и не го крия, даже и от котката. Но Бащапа на нацията да излега и да хленчи за войници, това не го е имало от Иванко, убиеца на Асена и Шишман, когато предаде България, оставяйки еврейката му половинка Ирина да върти задкулисни игри… Значи нашият Главен Командир буквално заплака на срещата във Вършава и се оплака от Русия? А че тя да ни е заплашвала с войска? Аз поне не съм чел и чул. Ами сега вече със сигурност ще станем и мишена на Русия – където има НАТО войници наблизо около нея, тя ще ги държи под око. Плевнелиев предаде нас, БиЖи Фолка и ни постави под прицела на русски ракети при евентуален конфликт на НАТО и Русия – пу да не става! Но натам я карат НАТО-командуването…. Значи веднага Плевнелиев да си самораздаде орден Стара планина, за заслуги към родината – те президентите ни само на хора закопали нас ги даваха тия години тук май? Е, поечето ордени. Честито! С ГЕРБ сме по-силни! ГРАДИМ БЪЛГАРИЯ! ВРЕМЕ Е! Но, за какво? За пропаднали магистрали и на вълнички ли? Не съм БСП-ДПС-РБ-Протестна мрежа, Атака,… но гледам фактите и последиците от тях. А последиците за нас са зле, от ден на ден през годините. И като гледам, по-добре няма изглед да стане.

  2. Уптавляващите си наемат за наша сметка преторианска, извинете, американска гвардия , която да я пази от народната любов. Явно приятелските служби са надушили ,че ще се лее любов в изобилие .

  3. Охх, с тези щуротии да ни пазели от Русия… Защо постоянно се лае за това. Точно пък Русия ако е заплахата……

  4. Накрая ще станем на кълбета с Русия, а петте хиляди юнаци първи ще избягат. Защо се създава това изкуствено напрежение? Някой питал ли е народа?

  5. ТЕЗИ 5000 ЮНАЦИ ОТ НАТО ВЕРОЯТНО ЩЕ ИМАТ ПРАВО ДА СЕ НАМЕСЯТ ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ НИ РАБОТИ …АКО СЕ НАЛОЖИ.?!?!ВПРОЧЕМ ,ТЯХНИТЕ “ НАЧАЛНИЦИ“ ДОСТАТЪЧНО СА ПРЕЦЕНИЛИ НАВЕДЕНИТЕ СТОЙКИ НА БОРИСОВ,НЕНЧЕВ И ДАНИЕЛ МИТОВV…..И ПАК СИ ЗАДАВАМ ВЪПРОСА “ ОТ КОЙ ЩЕ НИ ПАЗЯТ“…?!? ДА НЕ ТРЪГНЕМ КЪМ РУСИЯ ЛИ ?!ВСИЧКО Е ТОЛКОВА ИДИОТСКО,ЧЕ НЕ ЗНАМ КАКВО ОЩЕ МОЖЕ ДА СЕ ДОПЪЛНИ.

  6. Блгодарене на прозорливостта на нашите управници България винаги застава от лошата страна на барикадата в резултат на което претърпяхме три национални катастрофи. Това което става у нас през последните 30 години, особено през 10-те години под мъдрото ръководство на гениалния вожд и учител от Банкя, е равносилно на поредната катастрофа.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *