Лоши новини за Ерекцията на Фики Стораро: Виж Тук

Фики мускулиФики Стораро неочаквано започна да получава внезапна и  болезнена ерекция заради хаповете, които пие с пълни шепи.

Чалгаджията решил да се приведе в перфектна форма за лятото, като за целта отново започнал да се боде с анаболи. Този път използвал хранителни добавки последен писък на модата, току що внесени в България. Те веднага му подействали, чувствал се енергичен, релефът му се оформил  като на гръцки бог… Но се проявил и страничен ефект, за който той дори не подозирал.

Внезапно енергията, с която се е назобил, се насочвала към панталона му и то в най – неподходящите моменти. Чалга надеждата започнал да получава ерекция по всяко време – при това доста болезнена и конфузна. Това ставало ту както си върви по улицата, ту във фитнеса, ту по време на участие! И страшно го обърквало и притеснявало. Нямал идея как да прикрие щръкналата си мъжественост и започнал да ходи с широки дълги тениски, но и те не били в състояние да прикрият кой знае колко.

Според лекари, много често някои от страничните ефекти на анаболите засягат половата система. Или притъпяват мераците на мъжете и ги превръщат в истински женички в леглото, или засилват либидото нереално много, като предизвикват силни и болезнени ерекции.

Преди време Фики беше попаднал на лекарства, които непрекъснато му сваляха самолета и той умираше от срам при интимни срещи с върли и разгорещени фенки.

Сега пък станало обратното. Колкото и да се опитвал да се облекчи с някоя девойка, болката в слабините оставала дори след акта и го мъчела непрекъснато.

Приятели го съветвали да намали дозата на анаболите, но Стораро – младши не искал и да чуе, тъй като синтетиката добре се отразявала на релефа му, а той държал да е безупречен през лятото.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Фики, това да ти е проблема? Мадам Кобилкина, споменава, че света щял да бъде по-добър, ако всеки мачо, или мъж, сутрин получавал една хубава „свирка“. Може и да е вярно, аз не съм спец. по сексологията, но ако е вярно, проблема ти е решен – след всяка доза с енергийните, като усетиш, нарастване на напрежението, хлътваш нейде и някоя ти подарява една хубава модерна „свирка“! Ако е възможно с повече октави да бъде… Така ще върви мускулатурата ъп и ще ходиш нормално по улиците. Окей, брато? Това е рецептата – Кобилкина е специалистка, по такива проблеми и ни отваря очите какво да правим, за да е добър света.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *