БРЮКСЕЛСКАТА партия ГЕРБ УБИВА България! Драстичният СКОК на газ и ток е началото на ДЪРЖАВЕН ФАЛИТ! Борисов на СЪД!

Омбудсманът Мая Манолова се чуди защо токът и газта в България правят космически скок с 40%, след като от 2014 г. насам цената на природния газ се е намалила наполовина. От 612 лв. през 2014 г. до 362 лв. сега.  

Тя обаче се нахвърля върху Комисията за енергийно и водно регулиране, като удобно забравя, че въпросната  уж „независима“ комисия бе назначена от парламентарното мнозинство на ГЕРБ. И изпълнява нарежданията на тази БРЮКСЕЛСКА партия.

Казваме, че ГЕРБ не е българска, а Брюкселска партия, защото самият Борисов призна, че партията му е създадена от немската фондация „Ханс Зайдел“ и получава вече девет години ежемесечни субсидии от тази фондация, която не обслужва българските интереси, а интересите на западните Мега корпорации.

ГЕРБ не само е ЧУЖДА партия. Тя е регистрирана в нарушение на БЪЛГАРСКИЯ закон за политическите партии. Защото в закона пише, че партиите не могат да получават пари от чужди държави или организации.

Следователно партията, която управлява вече 8 години България е НЕЛИГИТИМНА. Тя не може да се явява нито на избори, нито да управлява страната.

И тази чужда партия ГЕРБ, начело със своя гуру Борисов, доведе България до ПЪЛЕН ФАЛИТ като изпълняваше нарежданията на своите немски господари.

Борисов най-напред УНИЩОЖИ НАПЪЛНО енергетиката. Той лично СПРЯ изпълнението на големите енергийни проекти АЕЦ „Белене“, Южен поток и Бургас – Александруполис, които щяха да донесат на българската икономика и на гражданите евтин газ, ток, парно, топла вода, бензин и т.н. И изпълни подписаното от неговата калинка Меглена Кунева ЗАКРИВАНЕ на почти всички блокове на АЕЦ „Козлодуй“. Е, как тогава да имаме ток и при това евтин?!

Тоест българската промишленост и селско стопанство щяха да получат огромен тласък за ускорено развитие.

Нещо повече. Дружбата ни с Русия щеше да укрепне. Щяхме да излезем на необятния руски пазар и то като ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ партньори. С други думи държавата ни щеше да се измъкне много бързо от блатото на бедността и мизерията.

На всичко отгоре икономическият подем щеше да ни даде възможност да изградим наново боеспособна българска армия. И ефективни гранични войски, които нямаше да пуснат пиле да прехвръкне през границата. А България щеше да си бъде държава само на българските граждани. Както е в Унгария, Чехия, Полша…

Само че това никак не се нрави на Запада. Неговата цел бе да унищожи българския народ. И да го замени с радикални мюсюлмани. А територията на нашата родина да се превърне в развъдник на терористи и джихадисти.

Както виждаме този ПЪКЛЕН план се изпълнява и в момента. И колкото повече ни управлява антибългарската партия ГЕРБ, колкото по-дълго стоим в унищожаващата всички народи и държави организация, наречена за благозвучие „Европейски съюз“, толкова по-бързо ще изчезнем и от политическата, и от географската карта на света.

Ето затова нарекохме в предишната статия Обединените патриоти лъжепатриоти и „патриотари“, защото всяко съглашение с чуждата на всичко българско партия ГЕРБ, води до все по-бързото унищожаване на народа и страната ни. Ако патриотите бяха отказали всякаква колаборация с Борисов, то на евентуалните следващи предсрочни избори ОП щяха да бъдат първа политическа сила. Но така наречените патриоти май няма да имат сили за подобно нещо.

Унищожаването на енергетиката срина цялата икономика на България. Вече нямаше пари в бюджета на държавата и за най-належащите плащания в образованието, здравеопазването, полицията, армията…И затова правителството на бодигарда от Банкя трябваше да направи нещо, за да закрепи някак страната на ръба на колапса.

Тогава Борисовите господари от Запада му наредиха да извърши следващото антибългарско действие. Да вземе 26 милиарда заеми. Ще кажете, ама какво лошо има да се вземе заем? Ами няма нищо лошо. Но при едно много важно условие. Да имаме силна действаща икономика, за да можем да изплащаме тези заеми.

Лошото е, че нямаме НИКАКВА икономика. И тези заеми не можем да ги изплатим. Следователно бавно и полека Запада ни води към гръцкия вариант. Когато България тотално ще зависи от чуждите банки-кредитори. Тоест, когато ще се превърнем напълно в икономически роби на Запада.

А Международния валутен фонд ще започне да нарежда: Намалявайте заплатите, пенсиите, социалните плащания. Вдигайте цените на стоките. Ще започнат да ни обвиняват като гърците, че сме мързеливци, че сме изяли парите на западния данъкоплатец и сега трябва да си платим за гяволъка.  Иначе казано очаква ни гладна смърт.

Има ли изход от това положение? Разбира се, че има. И той е един единствен. СЪЮЗ С РУСИЯ И ЕВРАЗИЯ. Но там гърмят бомби, стават атентати и ако се съюзим с Русия ще започнат да гърмят и при нас.

Ами да. Ще гърмят. Но няма да убият всички ни. А икономиката на страната ни ще тръгне нагоре. И ще имаме възможност да водим достоен живот.

В крайна сметка всички знаем, че се води жестока война между Изтока и Запада. И трябва да вземем страна. Защото разкраченото северозападно  положение ни обещава само бърза смърт. Русия и Китай, от друга страна,  са готови да възродят икономиката и страната ни. Какво тогава чакаме още? Защо не сме напуснали ЕС и НАТО? Защо още слугуваме на чужди господари?

Имаме два избора: СВОБОДА или робска СМЪРТ! Решението е НАШЕ!

Автор Иво Македонски Skandalno.net

Потресаващо: Борисов си признава, че ГЕРБ е проект на фондация „Ханс Зайдел“!

Виж видеото тук:  Борисов

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Мръсно-червената отровна пяна на злобата и безсилието трудно ще се маскира като захарен памук от стари панаири!

  2. Сега, при седемсдесет и първата ми обиколка около Слънцето,разбрах, че парите ми за пенсия са похарчени за производството на огромни количества червен захарен памук.

  3. tazi nezakonna partia gerb i predatelia na naroda i rodinata ne narusava li konstituciata na balgaria zatvor

  4. sov za pomost do ruskoto konsulstvo gospodin makarov nezakonna brukselska partia gerb rusi balgaria i izlaga na smartna opasnost naroda molim vladimir putin da ni spasi ot bedstvieto borisov

  5. da se otkazvame ot predsedatelstvoto dokato ne sme zagubili balgarskia lev es s tova predsedatelstvo ni zalagat kapan da svalim pravitelstvoto na borisov s revolucia bratska rusia niama da ni izostavi da se sposim ot borisov i es i nato

  6. Чак сега някои умни глави, вямам предвид маргиналите от ГЕРБ, започнаха да разбират какъв голям таралеж си сложихме в гащите с влизане в НАТО и ЕС. НАТО вече има 4 военни бази на наша територия, по предложение „великия стратег“ ще емаме още една база завоалирана под фармата на „Логиктичен център“ без да плащат нито стотинка за тях. Натресоха ни 8 бръкми Ф-16 за почти 4 млрд. Горанов побърза да преведе парите на янките, така че връщане назад няма. Наред с последните места в Европа по всички показатели с тази афера с Ф-16 сме твърдо на първо място по военни рацзходи на глава. С ЕС трагедията е още по-голяма. Не стига че ни затвориха 4 реактола на АЕЦ Козлодуй, те провалиха и 3 важни за България поекта. И отгоре на всичсо на карат да подкрепяме санкции против Русия от което губим милиарди. Отгоре на всичко наглостта им стига до комични абсурди: какви форми и размели да имат произвежданите у нас …, краставици и че оборите за свине и кокошки носачки да бъдат музифицирани. Само един примитивен ум, какъвто притежава „неликия вожд и учител“ в качеството си на премиер, може да инициира такъв грабиж на собствената си страна.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *