Вижте пъкления план на Борисов! Ще разбие патриотите, както размаза реформаторте! За да остане сам!

Недоумявам как в нова и обединена Европа може да съществува правителство, в което министри ще бъдат Красимир Каракачанов и Валери Симеонов, заяви в „Здравей, България” политологът Евгений Дайнов.

Това не само е недопустимо, но по този начин авторитетът на страната ни олеква и затова все повече държави от ЕС не ни приемат насериозно.

Засега българите нямат нищо против подобна коалиция. Те виждат в патриотите някаква надежда да се увеличат социалните придобивки, да се вдигнат пенсиите и заплатите и границата да бъде опазена от нашественици. Затова и гласуваха за тях. С надеждата, че този път няма да бъдат измамени.

Ще бъдат и още как!

Защото патриотите имат двама основни врагове. Първият са самите те, защото са изкуствено обединени като Реформаторите и всеки има различна цел. И вторият е самият Борисов!

Борисов ще започне да прави с тях това, което правеше с Реформаторите, каза пък  социологът от „Галъп“ Първан Симеонов. Разделяй и владей. За да премахне единствената силна партия извън БСП по пътя си към абсолютната власт.

Този път социолозите са прави. Наблюдавам един силен натиск от страна на Крадеца на джанки ПФ да си поеме отговорността и да не подкрепя новото правителство само на хартия, а да участва пряко във властта. Говори се за около 6 министри, които ще бъдат поставени на възлови места и ще вадят горещите картофи. Сценарият е до болка познат.

Петър Москов беше здравен министър и така оплете конците, че без малко да останем без здравеопазване. То не бяха отровни ваксини, то не бяха лимити и извиване на ръцете, то не бяха пари за машини за отпечатъци и дечица, оставени без лечение на произвола на съдбата. Резултатът? Москов е политически труп, връща се на работа в болницата, еднакво мразен и от лекари и от пациенти.

Меглена Кунева стана министър на образованието и сътвори толкова безумия и далавери, че сега не смее и да се покаже на политическия хоризонт, камо ли партия да прави.

Николай Ненчев така забатачи отбраната, че сега се налага сам да се отбранява в съда.

Същото ще се получи и сега.

Какъв министър може да бъде Валери Симеонов, като разбира само от кабеларки. А Каракачанов? Та той разбира само от депутатстване и спане в парламента. Волен временно е кротнал, но ако получи някое министерство, може да стане неуправляем, а целта Борисова е точно тази.

За една година новото правителство ще сътвори такива безумия, че заслужилият артист на Републиката отново ще трябва да подава оставка. За което със сигурност ще му бъдат виновни патриотите, той сам ще ги набута в  горещите точки, а после сам ще ги гаси с пожарникарския маркуч, но ще спаси само политическите им скелети.

Борисов знае, че тези избори бяха последният му шанс. Износва се, изтърква се и няма друг начин да се задържи във властта, освен да пусне в действие мажоритарната система. Това е единственият му начин да се бетонира начела на държавата, но преди това трябва да смачка политическите си опоненти, като първо ги направи приятели и съмишленици, а после ги пусне по пързалката и използва собствените им издънки, за да ги орезили и да отврати избирателите от тях.

Той пак ще е невинен, а поредните виновни ще изтекат по канализацията.

Но грешно си е направил сметката.

Този път народът ще по прати за рециклиране.

Защото извърши най-страшното! И най-наглото.

Подигра се с хората!

И вместо пари, те получиха следен пръст и нови цени.

А народът такова нещо не прощава!

 

Чакаме безобразия от новите управляващи. Такъв им е манталитетът. За да спрат, ще трябват протести, смята Евгений Дайнов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Кучето си лае ,керванът си върви! Писна ми от този Борисов! Борисов това , Борисов онова! Никакви надъхващи статии като горната няма да ни спасят!Нацията остарява,болни сме,умираме по 8 на час! Младите по грамотните отиват в чужбина . Тези които остават тук са мързеливи и не им се работи! Работодателите мислят само за тяхното си забогатяване.Цените растат, заплатите не мърдат. Майките и бащите ни принудени да живеят в самота ,защото децата им са навън, са обирани, пребивани, убивани!Не ми се изброяват още поне 99 показатели на незавидното състояние на Българина! Почти 30 г.разруха.А Борисов говори само лъжи!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *