Братушките идат! (С ВИДЕО)

„…руские идут и зажигаются огни, руские плюют на власть Америк и Европ…“ – Видео с песента в края на статията.

Специален поздрав за синергичния пластмасов американски агент Румен Радев, за западния лакей Бойко Борисов, за 20-хилядната американска агентура от НПО-тата парашутирана в управлението на страната и парламента след 96 г.

Не знам за вас, господа управляващи, но ако бях на ваше място, вече да съм си превел парите от фондациите и грабежите по офшорки и беж крачета да бягаме, докато е време. Към вашингтонската соросоидна кочина. Идеалното място, на което свършват всички компрадорски свине като вас. Бягството е срамно, но е сигурно спасение за вас продажници на българския национален интерес и слуги на колонизатора САЩ.

Другото решение е лично да воювате срещу руснаците, а целия български народ да ви провери атлантическите идеали, смелостта и каквото там друго имате.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Вежливые люди идут…

https://youtu.be/tM73U-77NvA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. РУССКИЕ ИДУТ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА ИЗХВЪРЛИМ С КАМЪНИ САМОИЗБРАЛОТО СЕ ФАШИСТКО ПРАВИТЕЛСТВО И САМОИЗБРАЛИЯ СЕ АГЕНТ НА ЦРУ НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ р. радев ТЕ ДОПУСКАТ НАТО ДА ТЪПЧЕ КОСТИТЕ НА РУСКИТЕ БРАТЯ ОСВОБОДИТЕЛИ

  2. ИДВАЙТЕ БРАТУШКИ ЗАЕДНО МОЖЕМ КАТО НА ШИПКА НИКОГА СЪС НИКОГО НЯМА ДА ВИ ЗАМЕНИМ РУСКИ БРАТЯ ОСВОБОДИТЕЛИ НАТО ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ СМЕ ВИ ИЗБИРАЛИ НЯМАШЕ РЕФЕРЕНДУМ НИКОЙ НЕ Е ПИТАЛ НАРОДА НАБУТАХТЕ НИ КАТО ОВЦЕ ИДВАЙТЕ РУСКИ БРАТЯ ОСВОБОДИТЕЛИ НАТО ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ МРАЗИМ ВИ

  3. НАДЕЖДАТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ И НЕКА ДНЕС НА 22 ЯНУАРИ 2022 ЗАПОЧВАЙКИ ВТОРИЯ СИ МАНДАТ ПРЕЗИДЕНТА Р. РАДЕВ ДА НЕ ЗАБРАВЯ КЪДЕ ПОСОКАТА НА НАРОДНАТА НАДЕЖДА НАТО ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ИСКАМЕ СИ БРАТСКА РУСИЯ

  4. ИСКАМЕ СИ БРАТСКА РУСИЯ САМО ТАЗИ НАДЕЖДА НИ КРЕПИ КАТО НАРОД

  5. Вие изобщо чухте ли текста на песента или Русские идут ви е достатъчно. Спрях видеото след първата минута и повече нямам намерение да гледам и слушам това. Да не говорим, че мелодичност – нула.

    • Не, гледахме въоръжението. То ни стига – сгрява душата някак

      • Можеха да подберат друг клип с хубава песен и въоръжение.Добри песни и въоръжение руснаците имат.“Русия има два съюзника – армията и флота“ – само не помня точно на кой от императорите с име Александър са думите.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *